Soacra

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Citat:
citat din mesajul lui Claudi@

Citat:
Insa sa-i barfesti pe parintii copilului in fata lui va avea repercusiuni asupra modului cum va percepe el relatiile parinte-copil.

Eu asa ceva nu as accepta, sub nici o forma.Mai bine mi-as priva copilul de asa bunici sau ca sa nu fie prea drastic as rari vizitele si in nici un caz mai mult decat cateva ore
. nu are ce invata de la ei. pai ce faci, te trezesti ca nu te mai respecta copilul sau ca-ti urla ca nu te mai iubeste ca uite buni ce face pt mine. Ei, micutii nu stiu inca sa deosebeasca binele de rau

de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=47a82b5dea7c19b5ab80ea&source=category&category_id=all" target="_blank">Tony 07.04.07 si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8455390b7c8da0bcea185a&source=category&category_id=all" target="_blank"> Nico 23.02.09
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=429b4df014c3faeb7eb9ff&source=category&category_id=23" target="_blank">Nunta

Poze

Evident ca asa face si al meu; tactica mea e de ignorare a manifestarilor. Daca zice ca el vrea de acum inainte sa stea la bunica, eu ii spun bine, daca chiar vrei asta eu te ajut sa facem bagajelul si de acum casa ta ea la ea si mama cu tata raman la casa lor. Si brusc se razgandeste, vrea sa stea cu mama si cu tata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Mai fetelor..soacra e buna ca berea.....
Acu` depinde de cum ti-o educi.....eu am educat-o sa iasa la interval cand am nevoie,daca nu, sa stea la ea acasa ca ma descurc..am mama, am sot, ma am pe mine.Ea trebuie sa faca si face...un singur lucru ..sa stea la ea acasa...fara sa-si bage nasul....bine ca asa si face...vine odata pe saptamana si-mi face curat.....face mancare si mi-o trimite pe barbatu-meu ce-i spun eu si ii dau si materie prima...mama mea ne ajuta cu copilul...nu am ce sa zic...da` se poate sa fie puse la punct daca e cazuul..a mea nici nu se inghesuie...e drept

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Acu` depinde de cum ti-o educi.....eu am educat-o sa iasa la interval cand am nevoie,daca nu, sa stea la ea acasa ca ma descurc..am mama, am sot, ma am pe mine.Ea trebuie sa faca si face...un singur lucru ..sa stea la ea acasa...fara sa-si bage nasul....bine ca asa si face...vine odata pe saptamana si-mi face curat.....face mancare si mi-o trimite pe barbatu-meu ce-i spun eu si ii dau si materie prima...mama mea ne ajuta cu copilul...nu am ce sa zic...da` se poate sa fie puse la punct daca e cazuul..a mea nici nu se inghesuie...e drept

Crede-ma, unele sunt ca lobotomizate :), orice ai spune, orice ai face, e aprioric rau. Tot ce poti face e sa aplici diverse restrictii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Bravo, mai emada

pai eu ca mama de baiat si viitoare soacra mare... he he sa vin la nora sa-i fac curat si sa-i mai fac si mancare... si pe urma sa mi-o iau peste bot ? No way
Eu n-am avut pretentii nici de la soacra si nici de la mama de nimic, mi-am crescut singura copilul, cu bona si bani dati de nu mai intelegeam nimic din salariu
Asta e o mentalitate tipic balcanica... parintii trebuie sa ajute si sa slujeasca...pana cand cad lati

Ingrid si Cristi 7 ani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ingridnen

Bravo, mai emada

pai eu ca mama de baiat si viitoare soacra mare... he he sa vin la nora sa-i fac curat si sa-i mai fac si mancare... si pe urma sa mi-o iau peste bot ? No way
Eu n-am avut pretentii nici de la soacra si nici de la mama de nimic, mi-am crescut singura copilul, cu bona si bani dati de nu mai intelegeam nimic din salariu
Asta e o mentalitate tipic balcanica... parintii trebuie sa ajute si sa slujeasca...pana cand cad lati

Ingrid si Cristi 7 ani

Crede-ma, eu de la soacra n-am nicio pretentie, nu-mi face curat, nu-i cer mancare, nu-l trimit la ele decat cand n-am incotro, ca ne bombardeaza cu telefoane "vrem sa vedem copilul". Vreti, foarte bine, dar nu-l asmutiti impotriva noastra.

Edit: Ce-i drept, in parintii mei e baza, dar nu consider ca sunt obligati sa ne ajute. Ne ajuta pentru ca vor si nici relatia cu ei nu e ca cea cu soacra pentru ca ei au inteles regulile noastre, noi pe ale lor si 'convietuim' pasnic (nu in aceeasi casa desigur).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

te cred, ellej... si soacra-mea ne mai suna ca-i este dor de copil.."noroc" ca este atat de bolnava ca nu se poate ocupa de el :)
Stii cum e cu vizitele rare noi mergem de 4 ori pe an la ea: de Craciun, de Pasti, de ziua ei si de "Constantin si Elena".

Ingrid si Cristi 7 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Citat:

. O platesti macar? Ca se vede ca ai servitoare-n casa. Intai de toate iti doresc sincer sa nu fi tratata la fel de nora/ginerele tau, anume ca nici macar un accesoriu care trebuie sa-si cunoasca locul, daca "iese la interval" sa fie doar pentru a munci pt tine la curatenie si la facut mancare. Zici ca vorbesti de vreun caine dresat, cu iesiturile astea la interval cand ai tu chef si cu educatia data.
Sa ne fereasca domnul de asemenea nurori, parol!!!

Mai, eu cred ca tine de bunul simt personal, de individualitatea fiecaruia, in fine de aluatul din care este plamadit. De aceea soacre ca cele pt care s-a deschis subiectul si soacre precum maria58.
Dar nici sa venim si sa decretam legile carora trebuie sa se supuna soacra, mai ales daca ele suna precum aberatiile de mai sus.
Of Of

Florina si Elise (9 iulie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:

Si sta si sluj, nu-i asa? Bai ce bine ati educat-o ce sa zic, sa iasa la interval cand aveti voi chef in rest sa stea cu botul pe labe, eventual langa telefon sa astepte sa o sunati voi sa va stearga praful si sa va gateasca.

Ce sa zic, sunt convinsa ca sunt si soacre mai sarite de pe fix, pana una alta mai uitati-va si in curtea proprie, poate problemele mai sunt si la voi.

Da, unele comportamente sunt iesite din comun, dar uneori mai vad si postari aiurea cand se sare de fund in sus de la orice rahat.

Si eu am unele mici chestii legate de bunici si tratamentul fata de nepoti insa ori le discut frumos, ori evaluez cat de mare e "damage-ul" facut. Daca e ceva minor de multe ori nici nu ma deranjez, consider ca e mai importanta prezenta bunicilor in viata copiilor decat toate doleantele mele.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Citat:

Nici eu nu sunt cea mai buna prietena a soacrei mele si nici nu imi doresc asta dar sa vorbesc si sa gandesc asa de ea mi-ar fi rusine.
Cred ca nu ai experimentat pana acum faza cu ,mancare sa-ti faci singura,curatenie la fel si de copil casa si familie plus servici sa va ocupati doar voi doi.Si dupa ce iti intri asa in ritm si vine soacra si iti aduce o placinta odata pe an o sa-i zici sarut-mana si ei si la pisica.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ingridnen

te cred, ellej... si soacra-mea ne mai suna ca-i este dor de copil.."noroc" ca este atat de bolnava ca nu se poate ocupa de el :)
Stii cum e cu vizitele rare noi mergem de 4 ori pe an la ea: de Craciun, de Pasti, de ziua ei si de "Constantin si Elena".

Ingrid si Cristi 7 ani

Asta cu boala... cunoastem :). Ne piseaza "adu-mi copilul, adu-mi copilul", cedezi, il duci si in momentul urmator incepe vai ce obosita sunt. Pai atunci nu-l lasam, zicem noi. Nu, nu, lasa-l, dar sunt asa bolnava. Ce naiba sa mai intelegi?

Mergi la inceput