Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (40)
Raspunsuri - Pagina 12
lorex spune:
hi
am intrat sa nu ma dati disparuta
sunt obo ca bobitza nu prea are ce papa de la mami si e cam nervoshica...mush ce sa fac...
am citit tot, cam in fuga, dar vreau sa precizez ca simpatizez cu Cristies in ce priveste imunitatea copilului si niveluri de cocolosheala.
da, fiecae stie ce-i mai bine pt copilul lui dar asta nu inseamna ca nu putem spune aici ce credem, ca poate cineva nu stie sau nu are o parere, ca de asta-mi place mie forumul, ca am invatat multe una de la alta, asa...numa sa vorbim vrute si nevrute, unde ne plimbam sau ce mai mancam devine plictisitor la un momdat!
deci io sunt de acord sa spuna fiecare ce crede, ca nu se supara nimeni!
btw, Alecsa, ai grija cu arielul, ca nici Larisel n-a patit nimic pana la un momdat cand au aparut bubitzele, nu-i fortza norocul.A, si despre balsam de rufe, eu stiu ca nu se recomanda copiilor sub 1 an...lasa urme si e toxic, trece prin piele..
_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)
Nik0le spune:
Azi am fost (si sunt) acasa cu amandoua fetele si nici n-am avut timp sa citesc cum trebuie, darmite sa mai si raspund ca lumea...
cris.d, m-am mai gandit la intrebarea ta despre cum s-o faci pe Ema sa ia suzeta si s-ar putea sa am un raspuns. Ai incercat suzeta Chicco monobloc pentru 0+? Noi inainte aveam una de la Nuk, tot din latex, tot pentru 0+, dar mi se parea cam mare pt gurita ei, de multe ori se stramba ca si cand ar fi dat sa verse cand incercam sa i-o dau. Pe cand asta de la Chicco e micuta si ii sta mai bine in gurita.
mariucasara, ce bine ca papa Sebi LM din nou!
decenuela, si eu vad prin parc o groaza de carucioare cu bebei infofoliti bine in paturici. Nu le vad sensul (paturicilor, zic), nici eu n-am pus niciodata nici sub, nici peste. Cred ca m-as incurca, n-as mai avea idee cum sa imbrac copilul sa nu-i fie nici cald, nici frig.
Cata, ce frumusete ai tu acolo! Arata demential in rochita aia cu floricele!
ioana_fota, foarte bine a luat in greutate Maria, felicitari!
lorex Cum adica nu are bobita ce papa? Ti se pare ca ai sanii goi sau ti se pare ca nu se satura?
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
lorex spune:
http://www.coffeechat.ro/2010/04/viata-inainte-si-dupa-ilona/
_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)
Nik0le spune:
lorex, si eu stiam la fel despre balsam, n-am folosit nici la Isa pana spre doi ani si nici acum nu folosesc pt cea mica. Dar cred ca oricum lumea pe aici a mai citit cat de prudenta sunt cand vine vorba despre posibile alergii. Valabil si pentru diversificare, Isa la aproape 3 ani inca nu stie ce gust au capsunile, kiwiul, ananasul si alunele. Si nici n-o sa afle, pana pe la 5 ani. Na, c-am spus-o si p-asta. Repet, noi avem fond atopic in familie.
Edit ca pocisem un cuvant si nu numai.
catalutza81 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
frumi si cerceii frumosi si ea inca f pletoasa io am zis ca daca o sa am fata nu ii pun cercei, mie mi i-a pus la 5-6 ani (atunci mi-a dat gaurile), nu stiu asa mi se pare mie ca bebeii sunt bebei si sa nu se frece sa nu se agatze si apoi ei sunt frumosi in simplitatea lor, fara crucifixe, lanturi , bratati, cercei, etc repet, e parerea mea si nu treb sa fiti de acord cu ea.... de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
De ce sa ma supar?????????? Fiecare cu ideile lui! Mie asa imi plac fetitele cu cercei si m-am gandit ca apoi nu o sa am suflet sa ma duc sa o tin eu cu mana mea sa i le dau cand o fi mai mare. Si asa am plans de a sarit camesa pe mine in maternitate...fiica-mea nu a zis nici pas...Cerceii i-am cautat special sa fie de la 0 la 6 luni ca sa nu se agate in ei. Sunt speciali pt bb si nu au nicio michie ascutita.
Catalutza mami de Irina
poze Irina
catalutza81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bubu_bu catalutza e o frumoasa ca "spuma laptelui"daca vom face fetita tot irina ai punem numele poze |
Multumim frumos...taica-su a ales numele!!! Daca era baiat il alegeam eu. Vroiam Horia/Matei....asa am ramas cu Irina...
Catalutza mami de Irina
poze Irina
bubu_bu spune:
http://forum.romedic.ro/prod/Groaz#259;!_Urin#259;,gāndaci_#351;i_mu#351;te_īn_buc#259;t#259;ria_fast-food-urilor_024437.html
daca cititi va ingroziti
poze
lorex spune:
citat din mesajul lui Nik0le lorex Cum adica nu are bobita ce papa? Ti se pare ca ai sanii goi sau ti se pare ca nu se satura? Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010) |
si una si alta...
_
Nik0le spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lorex
si una si alta... _ www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010) |
Incearca apa aia cu tarate despre care ne zicea plateea, poate pana maine se remediaza un pic situatia. Ii dai completare?
Edit ca am scris in citat...
lorex spune:
citat din mesajul lui catalutza81 Am mai pus si noi poze in album, le vedeti la semnatura. Catalutza mami de Irina poze Irina |
scumpica!
_