Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (40)
Raspunsuri - Pagina 11
catalutza81 spune:
Am mai pus si noi poze in album, le vedeti la semnatura.
Catalutza mami de Irina
poze Irina
catalutza81 spune:
Miremia, am ramas datoare cu un raspuns legat de atxa radio la pers juridice...din pacate da, pers juridice au obligatia sa achite taxa radio ca asa scrie intr-un HG de 2 lei. Acum eu l-am sfatuit pe fratele meu [si el venise cu o somatie de plata la mine sa ma intrbe ce sa faca] sa nu plateasca, pt ca deja la adresa se achita taxa radio de pers fizica... iar daca il da in judecata...dureaza o mie de ani pana sa ajunga chiar sa il execute. Anyway, stiu ca au fost vreo 2 cazuri in care paratii (=soc comerciale care nu au achitat taxa) au castigat in instanta. Sincera sa fiu nu stiu ce temeiuri au invocat, nu vreau sa vb prostii. Cert e ca e posibil sa nu te execute nimeni, ca fratele meu nu a platit pt firma si nici in ziua de azi nu l-a dat nimeni in judecata (se intampla aproape acum un an)...
Catalutza mami de Irina
poze Irina
al3csa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lucia2000 Fetele stiti cumva e vreo regula ca extrasul de cont pentru dosarul pentru CIC tre sa fie cu o data anume? Eu am unul din martie si nu stiu daca mai trebuie sa merg dupa altul. Multumesc Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
E ok eu am dus 1 din feb acum o sapt
de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Poze
Povestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui lucia2000 Fetele stiti cumva e vreo regula ca extrasul de cont pentru dosarul pentru CIC tre sa fie cu o data anume? Eu am unul din martie si nu stiu daca mai trebuie sa merg dupa altul. Multumesc Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
nu are importanta data, pe ei ii intereseaza contu, ibanu, banca si numele titularului
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
decenuela spune:
park 30 zile
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....,7.5, LA NAIBA, nu-i de bine.....
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui catalutza81 Am mai pus si noi poze in album, le vedeti la semnatura. Catalutza mami de Irina poze Irina |
frumi si cerceii frumosi si ea inca f pletoasa
io am zis ca daca o sa am fata nu ii pun cercei, mie mi i-a pus la 5-6 ani (atunci mi-a dat gaurile), nu stiu asa mi se pare mie ca bebeii sunt bebei si sa nu se frece sa nu se agatze si apoi ei sunt frumosi in simplitatea lor, fara crucifixe, lanturi , bratati, cercei, etc repet, e parerea mea si nu treb sa fiti de acord cu ea....
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
myky791 spune:
citat din mesajul lui catalutza81 Am mai pus si noi poze in album, le vedeti la semnatura. Catalutza mami de Irina poze Irina |
o dulcica irinuca
Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)
myky791 spune:
deci am reusit azi sa fac curatenie in toata casa. cat a dormit el in 2 reprize cei drept, lam mai lasat sa planga ca sa asez covorasele.. dar a fost ok. am facut un dus rapid si apoi la bebe
Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)
ioana_fota spune:
Buan din nou fetelor.Ratuca fata din timisoara intr-adevar are mai multe de vanzare.Mie de 2 zile fata imi tot da afara laptele care il papa si branzit si nebranzit si azi am mers cu ea la medicu de fam.A consultat-o si a zis ca nu are nimic sa stau linitita ia dat debridat si mi-a zis ca e din cauza alimentatiei sa nu-i mai dau san inainte de 2 ore si nu mai mult de 15 la un san si 15 la celalalt si de cand am venit acasa i-am dat suzi m-am chinuit nitel ce-i drept si cum o scapa din gurita urlaa.Apel la fetele care au incercat sa le faca la bb un program cum ati procedat?Mi-a zis ca dupa ce ii dau debridatu si o obisnuiesc asa in 2-3 zile daca mai varsa totusi sa merg cu ea la spital.Apropo a luat 900 grame si luni facem luna deci avem sanse sa facem 1 kg .nu mi-a masurat-o dar vad eu dupa hainute ca s-a lungit .Am mai pus si noi poze in albumu de pe webshots.Va pup si revin mai tarziu.
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
poze
Sa ne descretim fruntile
poze Maria Alexandra
bubu_bu spune:
catalutza e o frumoasa ca "spuma laptelui"daca vom face fetita tot irina ai punem numele
poze