Nou stil de viata (297)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salutare!
Gabi ma bucur ca sunteti bine, abia astept sa vad poze cu bebicu si surioara lui! exista ceai ce mareste productia de lapte, aici se gaseste pe la drogherii,in farmacie precis, e si bun la gust, ii spune ceai pentru alaptat. in rest, asa cum stii si tu, lichide multe.
Sabina frumoase pozele.
Zuzi mie imi place de tine asa cum esti, slaba nu ti-ar sta bine, esti o femeie frumoasa, vesela, dulce.
Happy ce mi-a placut cand ai scris de fete, cum ati fost la cumparaturi ca intre prietene...mi-au placut pozele voastre tare mult.
Carmen sa stii ca m-am gandit la tine, tu parca intrebai oadata de pasapoarte pt bulgaria, cum ca ati vrea sa faceti concediul acolo? am vazut la stiri duminica parca, o gramada de romani pagubiti carora li s-au furat masinile la bulgari...cunosc si eu o familie din ro, tocmai isi luasera masina si plecasera la mare la bulgari. dormisera la o pensiune sau gazda,nu mai stiu exact dar au zis ca au bagat masina noaptea in curte, iar in spatele lor era alta masina parcata...dimineata cand s-au trezit nici urma de masina, au tras masina ce era in fata lor, si au scos-o pe a lor, n-au mai gasit-o!!!
la greci, n-ar fi o alternativa? acum cu criza lor, poate sunt si preturile mai bune.

Marc a avut saptamana trecuta otita, saptamana asta scarlatina, dar azi l-am trimis la scoala ca ii dau antibiotic si mi-a zis doctorul ca il pot trimite...acum sper sa nu facem si noi, barbatu-meu mi-a zis ca il doare gatul, Luca si el cam tuseste....si peste 2 saptamani venim in ro!
Vremea e groaznica, ploua intr-una si e frig.

va pup si va doresc un weekend placut tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Pup carina grozava si vik mama-eroina-pe-care-mor-de-invidie

In poza din Israel aveam 64 de kile.

www.youtube.com/watch?v=xiIm0elzalI&feature=related" target="_blank">THAT's ME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Clau, nu mai pot da inapoi, biletele-s platite.
Sanatate lui Marc, .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Eu tocmai mi-am anulat concediul la greci...daca m-am angajat nu mai pot sa plec acum...Ar fi prea ciudat
Sper sa putem merge in septembrie!

Chiar vorbeam azi cu o colega si spunea ca si ea a mers cu inima stransa la bulgari, dar ii place si nu au avut neplaceri!
Nici la greci situatia nu e roz...e f nasola cu ajutoarele de la stat...sunt pe minus rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

o sambata frumoasa, fetelor !

www.youtube.com/watch?v=xiIm0elzalI&feature=related" target="_blank">THAT's ME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Un sfirsit de saptamina excelent , papuselelor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Buna fetele! Mi-a fost dor de voi, dar din pacate zilele astea am fost tare ocupata si nu am mai intrat deloc. La servici s-au facut niste schimbari, am mai mult de lucru. Dany a fost racit..azi am fost la cumparaturi pentru botez, mai am cateva de cumparat saptamana viitoare si sambata botezam...asa repede a trecut timpul..

Gabi, ma bucur ca v-ati acomodat in formula de patru si in casa noua Nu ni-l arati si noua pe micul printisor?
Cuscra, cum mai esti?

Cu kg. stau la fel..cred..nu am avut timp nici sa ma cantaresc
Imi este dor sa stau la povesti cu voi, sa va citesc dimineata cand imi beau cafeaua...sper sa treaca perioada asta mai zbuciumata si sa intru zilnic.
Va pupik pe toate...fara exceptii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Buna dimineata,

va las cafeluta/ceaiul la cald si la alegere cereale cu fructe proaspete, oo fierte si multa voie buna.

O duminica minunata va doresc.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

Tumpi multumim! Esti o draguta!

O duminica frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

am intrat si eu sa va urez o duminica placuta! ca regimul vad ca nu prea merge

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE