Nou stil de viata (297)
Raspunsuri - Pagina 20
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Zuzilici/Zuzilici.jpg)
Zuzilici spune:
Buna dimineatza frumoaselor.
Cafea si cealiuri calde de la mine. Imi cer scuze ca n-am mai intrat de mult. Multumesc frumos de opinii.
Stiu ca e mult de lucru, ma frustrez ca n-am vointa, imi pare rau c-am pus a doua poza ca-ci tocmai ma incruntam la "fotograf" ca n-o mai face o data si ma tinea la zid ca la politie ... dungile de inaltime din spate de pe perete mai lipseau. Dar alta n-aveam. Am sa mai fac poze si sper sa reusesc asa cum a zis Vik sa pozez mai "delicat" nu ca un razboinic gata de atac.
Gabi, Vik, Carina, Mik abia dupa ce v-am citit mi-am dat seama cat de norocoasa am fost eu cu lapticul. Eu dimineatza pe la 9-10 cand ma mulgeam scoteam in jur de 250-300ml dintr-un san. Asta dupa ce la 4 dimineatza imi hraneam odrasla. Nici nu-i de mirare ca Bella mea dormea neintoarsa de la 11 seara pana pe la 4-5 dimineatza. Ce amintiri mai fetelor...mai ca mi-ati facut pofta de-un bebe mic.
Mihaser feleicitari pentru slujba. Sa fie intr-un ceas bun si sa ai parte de satisfactii si multe realizari in campul muncii.
Gusta ai inceput vreun tratament ceva? Cum mai esti? Mara e mai bine la scoala? Sa stii ca ma gandesc la tine, te imbratisez cu drag si te inteleg daca nu vrei sa ne mai scrii pentru o perioada. Tocmai am trecut printr-o asa perioada si inca nu stiu daca am scapat de ea. Eu insa n-am nici o scuza caci n-am motivele tale.
Delidana sesiune usoara si bafta multa iti doresc.
Happy te-am admirat in poze si-am vrut sa dau si eu o fuga in High Parc, dar vremea care a fost in ultimile 2 weekenduri... n-am mai ajuns. Arati tare bine, se vede ca muncesti din greu ca sa slabesti. Mult spor iti doresc.
Daniela esti fost o "sherifa/gazda" excelenta. Continui sau sa vrei sa-ti dau o pauza de-un capitol, doua?
Roxana ce zici ca masuri ei ca sa schimbi "stagnarea" ?
Criscosty iti doresc sa fii o nasica la inaltime, s-aveti parte de vreme frumoasa, de-o slujba minunata si-o petrecere pe cinste. Servici usor....daca se poate.
Lou sarcina usoara in continuare si nastere si mai usoara. Cam pe cand ar fi fericitul eveniment? Ai sis ca o sa nasti natural, parca, nu-i asa?
Tzuni am facut camera de oaspeti...e-aproape gata...vii la mine? Da nu azi, ca-i o vreme de-ti vine sa fugi. Ieri am avut grindina asa ca-ti dai seama ce cald e pe-afara. Mai rau e ca eu deja mi-am cumparat rasadurile si le-am pus in gradina
, mi-am luat si ceva flori si-acum cu frigul asta ... nu le vad bine deloc.
Mik trimite si la mine niste caldura...please.
Tumpi sanatate multa si tie. Cum ti-au iesit analizele?
Dragelor, azi e Mothers Day aici in Canada asa ca tuturor mamicilor de copii, de catei, de pisici, de pestisori sau alte pet-uri va doresc Happy Mothers Day!
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gusta/gusta.jpg)
gusta spune:
Claudia si in aceeasi situatie suntem. numai ca noi stam in casa.
Zuzi si la noi e ziua mamei.la ce m-ai intrebat , nu comentez
.
Cuscra.
Marilena si Mara Augusta
![](images/user_woman.png)
Eftimie C. spune:
Vin si eu sa va salut inainte de inchiderea capitolului.
Din pacate eu nu prea am mai avut timp de calculator pentru ca am intrat in zodia taurului si e plin de sarbatoriti printre prieteni si rude
Incepand de azi sunt la dieta; ceva pe principiul danezei, dar cu multe modificari si abateri.
Meniu:
MD - cafea si un covrig (de obicei nu pot manca dimineata)
P - spanac (ceapa, unt, hrean) + 2 oua + 2-3 felii sunca pui
C - gratar (nu stiu inca din ce fel de carne) + salata asortata
Intre mese fructe (grepfruit si mere) + multe lichide, printre care si ceai pentru ca am cam racit si trebuie sa ma dreg cumva.