Nou stil de viata (297)
Raspunsuri - Pagina 16
bb_yasmi spune:
buna dimi
delia, bafta la examen.
miha felicitari pt noul job!
lou sarcina usoara in continuare si felicitari pt kg!
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
AMR 2 luni pana la Antalya!!
tumpi spune:
Buna dimineata, vin si eu cu raportul + 500 gr =61,3
Habar n-am de ce este asa, ca seara aveam 60,9.M-am inpotmolit aici si sper cat de curand sa trec sub 60.
Lou, sarcina usoara in continuarea.Tu cu kg tale asa putine imi aduci aminte de o tipa pe care am cunoscut-o de curand si am intrbat-o in cate luni e, crezand ca are vreo 5 luni la ce burtica mica are, da de unde e in 7 luni.
Delia, bafta la examene.
O zi buna va doresc si insorita , nu ca la noi ca de 3 zile n-am mai vazut soarele "la fata"
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
vias spune:
am avut si eu un we minunat..am plecat cu bebe si Pustache (sotul) la Sibiu (am sarbatorit 3 ani de casnicie si 6 lunite ale lui Flavius) si am venit cu 74,5 kg
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
danielag spune:
Buna dimineata!
Am actualizat listuta. Eu raportez azi 58.6 kg.
Carmen, da, ciuperci crude . Noua ne plac. O combinatie care ni se pare deosebita: paine calda, ciuperci crude cu putin ulei de masline (sau orice alt ulei mai "parfumat" - am incercat si ulei de porumb) si putina sare. Pun ciuperci crude si in salata.
Meniul de ieri:
D: cafea cu lapte, salata de varza
G: o mana de migdale crude
P: salata de varza + seminte de in
G: capsuni
C: supa crema de legume
Meniul de azi:
D: cafea cu lapte, salata de varza
G: o mana de migdale crude
P: supa crema de legume + seminte de in, ciuperci crude cu ulei de masline
G: capsuni
C: salata verde cu de toate
Ieri si azi n-am avut terci in meniu, ca n-am avut materie prima din ce sa-l fac. O sa iau azi (sper).
Ma duc, ca ma cheama datoria. Va astept cu raportul.
Daniela
Gabrielama spune:
Bine v-am regasit!
Sabina, pai se intampla cam asa - suge la ambii sani si cate 40 de minute si cand nu mai are ce, incepe sa planga de se cutremura casa, isi mananca mainile, suge bluza dupa el. L-am pus la loc la san, dar se frustreaza si mai tare ca nu gaseste nimic, oboseste si este super suparat. Si flamand. Si nu poate sa doarma. Pot sa-l tin la san si doua ore dupa. Pana nu ii se satura, nu se linistete, nu doarme si plange in continuu. Poate o sa ajung si la momentul in care productia mea ii va fi de ajuns, dar pana acum se pare ca nu ii este.
Delia, bafta la examene!
Carmen.E, nu voi sta cei doi ani acasa; sunt multe motive pentru care nu voi face lucrul acesta... cert este ca in toamna ma intorc la treaba.
Lou, ai cumparat ceva pentru bebe? Sau astepti sa nasti? Sarcina usoara in continuare!
O zi buna sa aveti!
PS - am coborat sub 69, azi dimineata aveam 68.5!
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
vias spune:
am citit cam cat de putin mancati voi...trebuie neaparat sa incep si eu...sa mananc mai putin..
Imi fac si eu salata de varza...cu rosiii..ca mi-ati facut pofta
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
Sabina spune:
Gabi, asa a facut si Sofia, identic...vreo 3 saptamani. Nu i-am dat lapte praf.Pt ca se produce un cerc vicios, dupa aia face colici de la combinatie....
Poate sa fie si pozitie defectuasa la supt. Trebuie sustinut sanul extrem de bine, ca sa nu oboseasca si sa nu ii pice din gurita, sa aiba putere sa ia laptele mai consistent.
Eu cred ca in curand se va regla productia, daca ii dai sa suga si abia apoi intervii cu ce ii dai completare.
Ai incercat sa il tii la tine pe burtica sa adoarma?
wrap/sling ti-ai cumparat? (bine, un pic mai incolo de fapt, ca acuma esti dupa ceza si e mai complicat, eu pe Gh dupa 3 saptamani l-am purtat)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
cellia78 spune:
'Na ziua!
Si eu acilea nitelus si pe fuga, sa dau raportul.
Daniela, raportez 82,200; deci, am luat 300 gr intr-o saptamana; inca nu sunt frustrata din cauza asta, pt ca sunt in "minunata perioada lunara" si cam retin apa zilele astea.
Imi vad in continuare de treaba constiincioasa, mananc cu atentie si bag miscare; de maine dimi ies la alergat (in sfarsiiiiittt!).
Pup fete frumoase si fug!!!
O palma nu inseamna educatie! Zero toleranta fata de lipsa de toleranta pentru copii!
louisea spune:
Merci fetele de urari sunteti niste dragute. Va doresc si voua numai bine
Gabi am cumparat multe, dar mai sunt de cumparat, iar unele raman pt dupa. Unele urmeaza sa fie ridicate din magazin in functie de ce iese
Daniela hai ca esti tare ai definitia ta de low-carbo. Doar sa iei si ceva vitamine - sa nu duci lipsa - mai ales fier , calciu (desi e si in migdale) etc.
Carmen E uff sper sa nu fie nimic grav. Odihneste-ti piciorul
Tumpi mai rar sa ai mai putine kg seara fata de dimineata
Anda tu ce mai zici? Zuzi?
Mik sa le porti sanatoasa
Pupici la fetele
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
tumpi spune:
Lou,cam asa e, ma mir si eu.Chiar m-am mai cantarit inca odata mai pe la pranz si aveam iarasi 61,deci cu 300 gr mai putin ca dimineata .
Oricum pana nu ma pun la pc cu analizele si sanatatea,mai putin imi pasa nr de kg.
Nu ma bag nici la pauzate,da nici nu mai fac ceva anume ca sa slabesc,doar incerc sa nu sar calu'.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)