Nou stil de viata (297)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

60.3
;)

Gabi, ce frumos, asa era si sofia cu Gh, ca e bebele ei!
Cum adica nu-i ajunge lapticul? nu prea exista asa ceva...decat f f rar, uite lui Vik i s=-a intamplat de-adevaratelea, plange dupa masa? sau cum face?
ca daca plange, il mai pun la san si gata.
Principiul in primele 2 luni e nonstop tztatza...asta e.
Sg fel in care iti dai seama ca nu primeste destul lapte de la san e cresterea in greutate.
daca nu recupereaza scaderea fiziologica in 2 saptamani, si , de fapt, mai relevant, daca nu ia macar 400 de grame prima luna (de la scaderea fiziologica, nu de la nastere)

edit, ca am gresit raportul, in defavoarea mea;))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Salut gagici

Gabi ce frumos ai povestit. Sunt sigura ca sunteti o familie fericita si harmonica :)

Zuzi sper ca nu te-ai supi pe mine de ce ti-am scris si de aia n-ai mai dat pe aici Dar eu is sincera si mai ales cand e vorba de sanatate..

Ruxi drum bun la Viena

Daniela tu ti low-carbo sau am inteles eu gresit? Parca tineai ceva cu grau si orez (ceea ce e carbo)

Eu n-am prea multe de povestit Am fost ieri la ultima eco -placenta s-a pozitionat bine si pot naste natural (sper ca nu ajung sa regret in durerile nasterii - glumesc desigur). Mai am cateva saptamani si intru in prenatal si pt moment sunt in sesiune la facultate.
Am intrat si eu in luna a 8-a. La raport 9 kg in plus (la 33 de saptamani) - ceea ce e bine. Bebele are greutatea in grafic si eu la fel Continui desigur cu mancare sanatoasa si miscare cat pot
Bebele s-a pozitionat bine dar a coborat mult si are desigur consecvente. Dar asta e. Restul e mai important

Pupici la fiecare in parte

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Buna ziua, doamnelor!

Va astept cu raportul azi .

Sabina, felicitari pentru cele 2 kg minus! Am uitat sa te intreb, ai fost in excursia de fotografiat?

Lou, felicitari si tie pentru raport, 9 kg la 33 de saptamani e ff bine! Ziceam ca tin un low-carb pentru ca mananc cam asa: cca 50% verdeturi(mai sunt pe acolo si niste grasimi bune din ulei de masline), cca 15% proteine (ciuperci crude in special, dar duminica si ieri am mancat si putin peste la cuptor, mai mult fiert) si restul e terci de orez si grau. Nu'sh daca e tocmai low-carb conform definitiei, dar pentru mine sigur e mai low in carbohidrati decat ce obisnuiam sa mananc in ultimul timp (acuzand lipsa de timp si nebunia de la birou).

Ruxi, drum bun la Viena!

Cami_pus, cum te mai simti? Ziceai ceva de 2 kg in plus, pot sa fie retentie de apa.

Happy, am cautat pe net sa vad ce e bok choy , am vazut ca e un fel de varza chinezeasca. Meniul a fost ok, miscarea la fel, tine-o tot asa si asteptam rezultate bune la sfarsitul lunii . Mai mergi la sala?

Delidana, spor la invatat si bafta la examene!

Va pup pe toate,

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Daniela, mananci ciuperci.... crude?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Raportez: stagnare.

Multumesc pentru urari, miine am primul examen asa ca am nevoie de toate gindurile bune.

Va pup.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Saluti!

Gabi bine ai revenit...si eu aveam 65 dupa nastere si am scapat relativ repede de vreo 10...Acum sunt un pic stresata ca am inceput sa lucrez si nu mai pap acasa, ci in oras...ceea ce e cam nasol...Sper sa nu pun nimic.

Azi am uitat sa ma cantaresc! ...Din pacate nici la sport nu am ajuns!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara!

Delia bafta la examenul de maine, si la celelalte. Tinem pumnii!

Raportul meu: stagnare

Saptamana asta este mai grea, odata ca este inceput de luna si trebuie sa fac rapoartele lunii trecute, si a doua oara ca este seful in tara. Bine ca pleaca joi.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Lou bafta si tinem pumnii sa ai o nastere naturala cu durericat mai mici!

Delia bafta in sesiune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Delia, bafta la examene!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Lou sarcina usoara in continuare, nastere fara problemesi un bebe sanatos si papacios!
Gabrielama ma bucur ca Mara te ajuta si ca Filip e cumintel.Ai in plan sa stai toata perioada legala acasa sau deja te gandesti la marea intoarcere?
Delidana bafta la examen!
Danielag la raport declar stagnare, desi cantarul trage bine spre 89 Cand va fi suta la suta 89, anunt la raport...Oricum, am inceput sa beau multa apa si sigur e vorba si de o retentie de apa.
Meniul mi-e greu sa-l trec zilnic, mai ales ca nu mai pot intra zilnic, dar e vorba de mancare usoara, light...bineinteles ca ma mai rasfat cu cate ceva si de aia scad kg-le asa greu
M-am lovit azi la un picior si acum stau bandajata in pat si ma rog sa nu fie entorsa sau luxatie ca nici nu mai pot calca pe el.Poate dimineata va fi ok, sa ma pot duce la munca.

Mergi la inceput