Nou stil de viata (297)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Tot eu. Spalat copil, alaptat, pupacit, povestit pe limba bebelusilor, acum motaie.

Spuneam deci - desi frati, foarte diferiti pana acum.

Si ca vorbim despre frati, Mara este minunata, vrea sa ma ajute in continuu, vorbeste cu el, ii canta... azi dimineata mi-a spus ca nu e bebele nostru, este bebele ei si gata. Of iubita mea... si mie mi se rupe sufletul si ma simt vinovata, caci nu mai pot face cu ea toate lucrurile pe care le faceam inainte. Nu pot inca, sper sa pot cat de curand. Cel mai greu este seara, caci ea este obisnuita sa doarma cu mine. Am reusit de cand am venit din spital sa o adorm eu in fiecare seara, ma tine de mana sa nu plec... si cand adoarme de tot, plec la Filip. Pana acum suntem OK, sper sa reusim sa ne gasim un ritm de fiecare zi care sa multumeasca pe toata lumea.

Despre partea de kg, stau cam asa - am dat la nastere jos numai 4,5 kg si de atunci pana acum inca cam 4. Am pus in total 13.5 - 14, deci mai am vreo 6 kg in plus fata de cat aveam cand am ramas insarcinata. Si inca vreo 2 in plus fata de cat as vrea sa am. Cu alte cuvinte, azi dimineata aveam 69,8 kg si sper sa ajung pe la 62. Incet-incet...

Cam asta facem noi acum. Eu trebuie sa ma obisnuiesc cu ideea de a nu merge la birou, de a nu fi non stop in priza, de a nu lucra. Desi poate parea usor, pentru mine - care obisnuiesc sa fiu non-stop in priza si care sunt - am recunoscut-o de mult - super workoholica - este o stare noua, cu care trebuie sa ma obisnuiesc.

Va doresc o zi buna!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Tzuni,

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Gabi, bine ai revenit! Asa frumos povestesti de Mara si Filip ... In legatura cu slabitul, ia-o usurel, incet-incet ajungi sigur la ce ti-ai propus. Sa stapaniti sanatosi casa si sa fiti fericiti toti 4! Si bebe Filip sa fie sanatos, mancacios si sa nu se stice aranjamentul ala cu astrele , ca sa doarma la fel de bine si de acum incolo!

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Gabi , bine ai revenit! Ce cumintel e bebe Filip!
Spune-ne si spitalul de rog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Gabi, ce frumos povestesti de Mara si Filip! Ma bucur din suflet ca ai avut o experienta frumoasa la nastere, ca bb Filip este sanatos si mincacios si ca ai o ajutoare dulce si de baza, Mara, surioara mare.
Si tu, la 69 de kg, esti o diva cu doi pui!

Puskin ma gindeam la tine zilele trecute cind ziceai ca esti in mutari. Ce frumos! Este un inceput nou care sper sa fie cu noroc!

Vik, m-ai ghicit! Inca bag prostii in mine si e pacat de efortul de la sala. Vreau mai multa disciplina! Luna asta vreau sa fiu extra cuminte.

Azi dimineata am facut 100 de abdomene in reprize de cite 30, apoi 100 genoflexiuni cu mingea de aerobic. De alergat nu am alergat, ca am vazut ratoni in parc si nu vreau sa pateasca Charlie ceva daca il las liber.

M.D. Doua oua, o cafea fara zahar si doua capsuni mari
Lunch: o salata mare cu ton si o rosie
Cina: bok choy in tigaie cu un pic de ulei de susan si mirodenii fara sare.

Am facut muffins double chocolate de weekend si am tinut citeva pentru fete ( am avut citeva fetite ca musafire ieri toata ziua!).
I-am dat si lui Ron trei, pentru cafea. Mi-a adus inapoi cosul cu un buchet de lacramioare din gradina lui Ron nu e insurat, dar e cam tataie pentru mine, are nepoti mari de 17 ani... Este insa un vecin bun, nu prea "in your face" si simtit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Bine ai revenit Gabi, sau mai frumos spus bine ati revenit acasa!
Da Doamne sa fie la fel de cumintel si de acum incolo.
Iar tu, la 69 kg, cu bebelus de nici o saptamana, esti foarteeeeee bine!
Si la ce vointa ai, sigur vei ajunge acolo unde doresti.
Pupam intreaga echipa .

Pupici la restul fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Gabriela, sa va traiasca amindoi copiii !
Confirm, bebeii nu seamana intre ei (ca obiceiuri, ritmuri). pe de alta parte, acum esti mama cu experienta, deci mai putin stresata si puiul mic simte asta. Asa ca doarme linistit. Maninca corect si, mai ales, beau lichide.

Happy, ini Franta de 1 mai se ofera lacramioare. Ce vecin atent ai !

Simbata am intat putin si am fost la sauna cu abur puternis, faorte eficace. Insa, in timp se eram acolo, copilasii ramasi singuri in piscina mica si-au cam facut de cap. asa ca eram mega-furioasa pe ei.
Duminica am fost la shopping, iar mi-am luat incaltari.

Va pup pe toate in grup si,la cine are nevoie, trimit caldura, 30°.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Salutare,

Gabi, chiar ma gindeam la tine azi, daca ai venit din spital sau nu. Ma bucur ca ai avut parte de o experienta pozitiva si ca bebe Filip e cuminte si doarme. De kg n-are rost sa te stresezi de pe acuma, incet-incet scapi tu si de ele.

Eu n-o sa fiu prea mult pe aici luna asta, am examene si vreau sa ma concentrez pe ele. Vin la raport.

Va pup pe toate si un pupic special pentru Afrodita lui Tzuni.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

Haideti la o cafea ca sunteti cam linistite. Sau un ceai, suc de fructe, ce doriti .

Eu fac bagaje, plec in delegatie la Viena, ma intorc sambata seara.

Happy , asa e. E un inceput tare frumos, insa deocamdata mi-e greu ca-s intre 2 luntrii.

Delia bafta la examene, sa iasa cum vrei tu .

Pup cu drag si restul fetelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna

gabi, esti super ok la o saptamana de la nastere cu 69 kg! eu aveam vreo 78 cred

eu sunt mandra nevoie mare....si fff bucuroasa....dupa 3 zile petrecute intr-un scurt concediu m-am gandit ca voi pune un kg doua ce haiotic si ce "specialitati" am mancat dar din contra, gimnastica , inotul din apa precum si plimbarile si-au spus cuvantul deci azi raportez 59,6 kg!!!! am spart bariera de la 60!!!

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
AMR 2 luni pana la Antalya!!

Mergi la inceput