Nou stil de viata (297)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

eu nu ma mai joc...am fost bolnava cateva zile...cu diarie (scuzati) vai mama mea...sie u am pus 2 kg pe mine????????
E adevarat ca am mancat paine prajita si orez...dar totusi...2 kg????????????????

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ciao dragelor. Va scriu pe fuga, inainte sa merg sa citesc un pic si apoi sa dorm.

Vik, ce-mi place tonusul tau si buna dispozitie, I love you! Pe bune

Fete, eu vin iar de la calarie, m-a prins rau chestia asta si cred ca am reusit sa inlocuiesc ciocolata, cu calaria Zuuuziii, cata dreptate ai avuttu odata in ceea ce ma priveste, cum m-ai ghicit! I love you too!!!

Gagici, va declar tuturor dragostea mea neconditionata si va urez noapte buna!

Pe curand
Roxa-boxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna dimineata!
Va invit la o sau un ceai, dupa cum va este pofta.
Eu la servici ....., dar o sa treaca repede ziua de azi si vine week-end-ul, ca minivacanta de 1 Mai nu o pot numi.
Daniela mama, ce vrei tu sa mai slabesti?

Pup toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

Violeta, iau si eu o cafea .

Eu prin zona,cu drumurile mele obositoare dupa care imi revin greu, cu mutatul a tot ce trebuie din Praga la Sibiu. Inca nu am raspuns oficial ca ma pot muta dar nu mai am unde sta in Praga, trebuie sa stau pe la prieteni.
Macar cu mancarea si sportul stau bine. Inca putin si revin la forma de vara trecuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Puskin asta este foarte bine! Felicitari. Deci te muti in Sibiu. Frumos oras. Multa bafta!

Pupici

Mergi la inceput

Ruxi, eu ma bucur tare ca te muti in Sibiu, e un oras minunat. Iti doresc ca schimbarea asta sa fie asa cum ti-ai dorit si asa cum meriti si abia astept sa ne intalnim.

Va las fete ca mai am treaba, si maine voi merge putin la job, insa asa am ales eu, fiindca nu mi-am terminat treaba...apoi ma voi destinde din nou la calarie. Nu fac sport la sala maine fiindca au si ei liber de 1 mai...

Azi se fac 6 zile de cand nu am mai mancat cioco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Vio, Roxa .

Haideti la cafea, ceaiuri si micul dejun . Sa aveti o zi cat mai frumoasa si relaxanta.

Mergi la inceput

Ciao fetelor! De dimi am plecat cu avant de acasa...am luat cafelutza din drum. Am stat un pic la job dupa care am intins-o la locul mirific unde am calarit o jumatate de ora, care a facut cat 2 ore de sport, prastie m-am intors acasa si am dormit o ora jumate. In rest habar nu am ce am facut toata ziua...maine fac la fel, dar nu mai dau pe la job...incerc sa gatesc ceva, am scos un peste si fac la el ceva legume innabusite.

Va si pe curand,
Roxa

7 zile fara cioco, Doamne tzine-ma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Buna ziua, doamnelor!

Va invit la cafea / ceai si cereale cu capsuni (eu am terciul meu de orez si grau integral).

Starile de usoara ameteala au trecut. Patesc asa cand trec pe regim low-carb (Mik, multumesc pentru atentionarea vizavi de dieta). Cred ca e din cauza pancreasului, care e obisnuit sa lucreze din plin si l-am lasat fara obiectul muncii , a secretat mai multa insulina in primele zile, acum cred ca s-a reglat.

Vio, nu tin dieta asta pentru slabit (desi nu ma supara sa dau 1-2 kg jos) ci pentru detoxifiere. In ultimul timp aveam mici probleme de digestie, somn agitat, senzatie de balonare. E mult mai bine acum. Nu tin dieta ca Sabina , dar in mare respect o schema simpla: terci de orez cu grau, salata de varza sau de frunze de salata verde cu ardei si ceapa la care adaug seminte de in macinate. Am mancat si fructe: cate un mar sau cateva capsuni. Am zis ca adaug si cateva migdale pe zi, probabil de saptamana viitoare (n-am avut nici cand sa cumpar, gasisem doar prajite si nu iau asa).

Roxa, si eu am 7 zile fara cioco . La multe inainte!

In rest am muncit ieri toata ziua (ca doar asa se sarbatoreste 1 Mai, prin munca, nu? ).

Azi, relache, nimic in program. Plimbare si cam atat.

Va urez o duminica relaxanta!

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata, doamne frumoase!

Multumesc mult de cuvintele frumoase si de urari. Sa dea Domnul sa avem copii sanatosi si cu un dram de noroc. Si restul vine de la sine!

So, suntem acasa de vineri dupa-amiaza si ne gasim incet-incet drumul in patru. Suntem intr-o perioada de schimbari - suntem 4 deja si nu 3, ne-am mutat in casa noua; incet-incet ne obisnuim cu noua viata.

Despre perioada din maternitate n-am decat cuvinte de bine; am ajus la maternitate la 6, mi-au facut EKG si nu mai stiu ce, la 7 fara 5 am intrat in sala de operatii, la 7 si 5 imi facuse deja anestezia si la 7 si 12 minute Filip tipa cat putea de tare; toata experienta din maternitate a fost de 10 plus, incat si acum am momente in care imi vine sa-mi iau copilul in cosulet si sa mai stau vreo doua zile acolo. Bine ca se poate si la noi!

Auzisem despre povestile cu diferentele dintre frati iar acum le traim si noi direct; Mara, de cum s-a nascut, a fost super activa si mancacioasa; n-a refuzat nici sanul, nici biberonul; a acceptat primul biberon pe care i l-am dat si primul lapte praf. Si n-a dormit!

Filip doarme... sa nu fie stelele prost aliniate, ptiu-ptiu... si sa se razgandeasca. Doarme asa de bine, incat in maternitate am intrebat fiecare asistenta si fiecare medic neonatolog daca e normal. Caci experienta noastra anterioara ne spunea ca, copiii nu dorm. El doarme... acum doarme de la ora 4; da semne ca s-ar trezi, dar nu se grabeste. In schimb, pentru ca nu am lapte cum trebuie, are si masa de lapte praf. Au incercat in maternitate 3 tipuri de lapte pana a acceptat unul si vreo 4 tipuri de biberoane... In sfarsit am gasit ceva ce-i place.

Alaptez cat pot, de cate ori cere mancare, insa nu-i ajunge in nici un fel.

Se trezeste... revin.

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput