Nou stil de viata (297)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ciao dragutelor. Maii intre timp s-au intamplat luuucruri!

Bun venit pe Lume lui Filip mic si din partea mea. Gabriela felicitari si numai bine, ce nume frumos i-ati dat batetelului. Sa va traiasca si sa va bucurati impreuna de o viata minunata!

Alice, am admirat pozele tale din parc. Arati foarte tanara, iti zic din nou si pustoaicele sunt frumoase. Parca sunteti trei surori Bravo!

Zuzi, m-am uitat si la pozicile tale. Prima cu Bella mi-a placut mult, sunteti frumoase amandoua, ai un zambet minunat si parul e super si stralucesti. Are dreptate Alice cu formele sexoase. Please, mai fa un efort sa stii ca ai facut tot ce se poate pentru tine.

La mine pisici, sunt 4 zile de cand nu am mai mancat cioco sper sa ma tina muuuuuuult si bine. In rest, ma descurc...maine merg la calareala din nou, abia astept. Imi place atat de mult.

Raportez si eu stagnare, dar sper ca de saptamana viitoare sa incep sa mai scad!

va pup, merg sa hranesc ploduletul ca suntem doar noi 2 deocamdata.

pe curand!
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tzuni
ora 7.12 minute, 3.450 gr, 53 cm, 10 APGAR. Seamana cu Gabrielama! felicitari, Gabi scumpa! bine ai venit pe lume, Filip! www.youtube.com/watch?v=xiIm0elzalI&feature=related" target="_blank">THAT's ME
BUN VENIT BEBE FILIP frumos ca mami, sanatos si mincacios!FELICITARI Gabi!!!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Happy_in_TO
Acum raportul... 80.8. vreau sa schimb prefixul asta odata!
hai odata sub 80.e normala stagnarea in perioada asta de inceput in forta a sportului.dar tine-te de programul chinezului cu dintii, ca totuis acul tot tre sa se duca.inca e mincare prea multa.raportul meu: 78,5kg. , scuze de intirziere.si saptamina viitoare incep sportul iar! abia astept!sportul face minuni. la kg astea de le am de nu as fi facut atita sport inainte de ultima sarcina as fi aratat ca naiba, vb aia dupa 3 copii. insa sportul a facut sa se tina carnea tare pe mine:)is inca dolofana insa nu pufoasa. de ex acum la vremea de aici asa la 12-14°C is mult la leggings si camasi mai lungute ori rochii scurte nici strimte nici largi si cu cizme si o geaca, jacheta scurtuta, si stau toate bine pe mine, nu-s deformata de la kg in plus. nu-s pretabila pt tricouri mulate si burice goale oricum nici nu-s pe stilul meu dar datorita sportului sustinut de dinainte de sarcina ies in lume fara durere de cap si intru in haine f bine chiar daca inca sunt la o masura mai mare. pt mine e f important aspectul asta sanatos, sportiv, alurra asta deosebita.nu gasesc ca e ok nici kg multe si grasime multa insa nici kg putina si numai piele si os.muschisorii dom'le aia fac diferenta. aia de peste tot. ca altfel pica o bluza de vara peste niste umeri si brate lucrate macar cit de cit, nu pe piele lasata. si tot asa.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Zuzilici
Iaca mi-am luat inima in dinti si-am pus si eu 2 poze cu mine facute prin Feb.-Mar. 2010 ca sa vedeti cum mai arat.Astept comentarii oneste. Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
ce frumos zimbesti in prima poza mai, dar in a doua cum ai stat drept asa la perete:) o poza ceva asa ca modelele, ei na, ce daca sunt citeva kg in plus, atitudinea face minuni!esti o femeie frumoasa cu trasaturi atit de feminine, chip frumos, linia corpului sexy data de la natura, pai asta e noroc mare, insa 15kg in minus ca sa iasa adevarata nimfa la suprfata. mincare mai putintica, astea slabe papa putin ce mai. ani de zile de cind tot sunt intre nasteri si slabit am tot fost atenta la cum si cit maninca femeile in jurul meu. femei slabe, mai pline cu copii, fara, fumatoare nefumatoare, care maninca dulciuri dar mincare f putina care nu papa dulciuri deloc etc etc.si inafara unor cazuri extrem de izolate de femei slabute care mincau multisor totusi cu un corp mai masculinizat, mai vinoase, mai musculoase asa(pp eu ca altfel au loc arderile la ele), restul au confirmat faptul ca well da mincarea ingrasa. punct.alea slabute papa frumos ce mai.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui liris
Marilena, Carmen E., Daniela (danielag), Mihaela (mihaser), Adriana (violeta70), cellia78, tumpi, zuzilicea, louisea, cami_pus, anda, criscosty, mik, happy, hcclara multumim mult ptr urari!! cum zicea o prietena, iaca a trecut un an, noi n-am imbatrinit, doar copiii au crescut.nu am ce poze sa pun, nu am facut nici macar una. am avut o durere de cap infioratoare iar pe Diana am servit-o doar cu 4 vaccinuri (2 intr-un piciorus si 2 intr-altul). voi reveni cu poze atunci cind o vom sarbatori. a vazut-o pediatra ei si mi-a confirmat ca nu are nici o infectie in urechi, celalalt diagnostic a fost pus gresit pe 20 apr. bine ca mi-am ascultat instinctul si nu i-am dat antibiotic. acum sunt stressata, cum sa fac s-o spal pe cap fara sa-i bag pic de apa in urechiuse? aveti idei?noi vineri planuim sa plecam spre Ro ptr ceva mnai mult de trei saptamini. o vom boteza in prima simbata a lui mai si apoi o vom sarbatori de un anisor. ma simt cam ciudat ca prietenii mi-au adus cadouri ptr ea si eu nu o sarbatoresc in nici un fel.Gabriela mamico, felicitari! bebe Filip sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii! sa stii ca mie-mi place zodia taurului la barbati. mi se pare buna. barbatul meu e nascut tot in ea (2 zile inaintea Dianei).happy, arati tare bine. tare tare bine!cam asta, eu o sa va mai citesc, sper, de la mama de la Cta. dar scriu putin (am o viata destul de anosta, nothing much to tell), stiti deja, si probabil de acasa voi scrie si mai putin. felicit de acum viitori sarbatoriti. sa aiba parta numai de bine!
LA MULTI ANI DIANA!!! Liris sa-ti traiasca printesa de un anisor, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!!Ai putea incerca sa o speli cu ajutorul sotului, adica sa o tina el in brate incerrcind sa-i tina capusorul pe spate.Eu in perioade din astea evit clabuceala si spalare prea mare, ma rezum asa la un spalat pe cap atit cit suporta si poate. Ca-i mai naspa cu dureri de urechiuse si plinsete si antibiotic decit un par nu tocmai ca-n reclame.Mai poti incerca ajutindu-te de un prosopel. Pe care sa-l treci in dreptul urechiuselor si fetei, de se poate.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Salutare.
Imi pare rau c-am ratat evenimentul, cu intarziere ii urez si io lui Filip bun venit pe lume. Sa fie sanatos si sa-si gaseasca drumul fericit in viata.
Gabi, crestere usoara.

La multi ani pentru Diana lui Liris. Sa-ti traiasca sanatoasa si voioasa!

Sabina, ai puterea sa tii inca o data cura cu grau si orez? 14 zile??? M-ai dat total pe spate, .

Zuzi, ai mijlocul subtirel, imi place. Musai sa-ti gasesti motivatia, sa te mobilizezi si sa mai slabesti. Te vei simti mult mai bine, .

Happy, v-am vazut pozele, .

Vik, felicitari pentru greutate, te tii de treaba, bravo tie!

Va pup pe toate si va doresc toate cele bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Vai, v-am gasit pe pagina a doua.... Pe unde umblati, doamnelor? Sper ca la plimbare, nu in frigider .

Am modificat in lista, am dat floricele si pentru 100g slabite (bune si alea, decat sa fie in plus).

Eu sunt intr-a patra zi de terci (orez+grau) si verdeturi. Ieri am mancat in plus si cateva capsuni (cam 10). Azi un mar mare. Sunt putin ametita, dar sigur-sigur e din cauza ca mananc mai putin, mancam foarte mult in ultimul timp si foarte multe dulciuri. De luni insa am taiat tot zaharul, nu mai pun nici in cafea (beau cafea de dimineata, nu pot sa traiesc fara pentru ca am tensiunea mica). Ma cantaresc si eu saptamana viitoare si va spun ce si cum. Pe haine se vede ca am slabit, si lumea zice la fel.

Cami_pus, sanatate multa, ai grija de tine si de pui!

Carmen.E, nu ne mai zici nimic de tine? Hai aici la povesti.

Carmen (Meph), putem sa contam pe tine din mai cu actualizarea listei? Eu am zile cand sunt prinsa, nu pot intra mai deloc...

Ma duc ca ma striga datoria, mai trec maine probabil.

Va pup pe toate,

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellia78 spune:

Daniela, multam!

Iaca, raportez eu pt azi

MD: doi crenvursti, o felie paine neagra, mustar
Miscare = 40 minute
G: un gref rosu, jumate de banana
P: tocanita de ciuperci cu ardei gras si piept de pui, doua felii paine neagra, salata
G: pepene
C: supa de legume

Seara buna tuturor fetelor!

O palma nu inseamna educatie! Zero toleranta fata de lipsa de toleranta pentru copii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Fetele, aveti mare grija cu regimele (regimurile ) asta "hai-rup". Nu cred ca merita sa va zdruncinati sanatatea.

Liris, eu nu stiu cum sa-ti spun sa procedezi, doar sa te sfatuiesc sa ai mare grija si cit poti de des sa-i examineze doctorul urechiusele.
Si la noi l-am avut pe cel mijlociu cu otite frecvente, insa nedureroase si fara febra. De fiecare data cind ma duceam cu ceilalti doi la doctor, Virgile avea si el o otita. Toate s-au terminat cu o operatie de paracenteza si apoi a fost OK.
Ai mare grija !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Seara buna fetelor!
In primul rand, felicitari pentru Gabi; sa-i traiasca bb-ul si sa fie sanatos!
Zuzi,ti-am vazut pozele, admirat printesa, iar tu in ciuda unor kilograme in plus, esti o simpatica si o draguta!
Tzuni, m-ai facut sa rad cu "that's me". Ma asteptam sa vad totusi altceva! Stiu ca te macina treaba asta, si totusi ai un umor fantastic!
danielag, dau si eu raportul; nu stiu cum am facut dar am ajuns din nou la 56 kg. Probabil ca cele 57 erau de la "rushi".
Pupici fetelor! ca de obicei eu ma grabesc la treburile mele!
o seara buna!

Mergi la inceput