Nou stil de viata (297)
Raspunsuri - Pagina 11
bb_yasmi spune:
asta si fac...
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
AMR 2 luni pana la Antalya!!
vias spune:
am vazut poze cu Zuzi si Happy....eu acum pot sa spun doar ca incep sa va cunosc sa stiu si eu cu cine stau de vorba...ca nu va stiu mai de dinainte..
Eu azi am mancat regim pentru enterocolita...dar vad ca nu mi-a trecut chiar de tot!!!
O seara placuta in continuare!!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
Delidana spune:
Raportez cu intirziere: 67.4 kg.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
violeta70 spune:
Buna dimineata!
Happy am vazut pozele, foarte frumoase, iar tu arati bine.
Zuzilici vazut poze, Isabela este o adevarata domnisoara, iar tu, parearea mea, arati bine. Intr-adevar trebuie sa slabesti, insa pentru sanatate in primul rand, nu pentru aspectul fizic. Sincer, mie imi place cum arati pentru kilogramele pe care le ai.
Pupici la toate fetele
mihaser spune:
Salutare!
Am vazut si eu poze cu Zuzi si Happy. Aratati foarte bine!
Lavi nu am febra...am comandat aseara un masaj! Am decis sa fac dimineata sport si acasa ...doar am atatea dvd-uri!
Eftimie C. spune:
Buna!
Ce vesti frumoase!Felicitari Gabrielama pentru voinicul Filip.Sa fie sanatos si mancacios si tie recuperare rapida
Happy arati bine si kg lipsa se vad.
PS. Fata cea mica seamana perfect cu o nepoata de-a sotului
Zuzi stiu de la cate kg ai plecat si iti spun sincer ca se vede ca ai slabit.Bravo pentru ambitie si tine-o tot asa! (cum eu nu sunt in stare )
Bella ta e o bella
Anda superba masina.Sa o stapanesti sanatoasa si fara incidente.
Cami sanatate!Vad ca ai intrat deja la regim si sper sa se amelioreze.
Gusta voi cum mai sunteti?
Criscosty la voi mai sunt noutati?
Sabina ce frumos slabesti si tu, desi ai luat acele medicamente periculoase.Bravo!
vias spune:
nu ma simt deloc mai bine...azi merg la spital..diseara cu Cristi..deja sunt 4 zile si nu-mi trece cu nimic...
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
cellia78 spune:
'na ziua!
Gabriela, felicitari! Sa-ti fie voinicul sanatos si mancacios si cu mult noroc in viata! De restul se ocupa mami si tati! Iar tie, recuperare rapida si kg care se topesc rapid!
Tzuni, ca ne faci up-date!
Happy, vazut iara si eu poze cu tine; acuma sper sa nu te supar sau sa intelegi gresit, dar nu ma opresc din mirare: mama, ce fete mari si frumoase ai!!!! Nici nu pari mami de fete asa mari! Doamne, ce fericita trebuie sa fii cu asa comori!
Zuzilici, vazut si cu tine poze; si tu ai fata maricica si nu arati! Adica nah, cum sa spun, eu , de exemplu, am impresia ca peste putini ani, cand fata mea va fi "mare", ma vad o baba!
Multumesc pt urarile de bine referitoare la plecare! Nu mai avem rabdare! Si noi abia suntem la cursuri de limba...
A, habar nu am cum sa ma explic, dar arati exact asa cum mi te imaginam, dupa cele citite atata vreme.
Stiu, stiu, eu trisez, nu am pus poze; mi-e si rusine sa o fac, ca abia cand vad pozele cu mine de-acuma, realizez "cata" sunt!
A, partea nr 2 e ca sunt gaina, eu habar nu am cum sa pun poze aici!
Cami, insanatosire grabnica!
Daniela, ieri am uitat ca era marti - deh, cand stai acasa cu copchilu' incurci la zile, mama-mama!
Asa ca m-am cantarit azi dimineata si-s suparata, pe mine nu pe cantar, ca el nu are vina; arata 81,900 de la 82,00 saptamana trecuta; deci cumva stagnez; iarasi! Ca mi-e greu a crede ca intr-o saptamana nu am reusit decat 100 gr date jos; ei, numai la ambitie ma mobilizez! Sunt satula sa vad kg cu 8 in fata! Sa-tu-la!
toate fetele frumoase!
O palma nu inseamna educatie! Zero toleranta fata de lipsa de toleranta pentru copii!
Happy_in_TO spune:
Zuzi, am vazut pozele tale, sinteti niste frumoase amindoua, Bella este ca o papusa de frumoasa iar tie se vede ca iti place sa fii mamica! Se citeste pe fata ta bucuria, radiezi pur si simplu!
Tu ai o forma frumoasa si feminina, de clepsidra! Ai un mijloc subtire si forme absolut sexoase! Iti sta bine si asa, cum esti acum. Stiu insa ca ai determinare si consecventa si sint sigura ca atunci cind vei fi gata sa incepi lupta din nou, vei reusi!
Da, si eu ma mir cit au crescut fetele mele. Acum citeva luni am fost cu Sarah la cumparat de sutien. Am fost la La Senza Girls si i-am spus tipei sa o masoare si sa ii spuna marimea ei, sa ii recomande un sutien bun. Stiu ca are niste piscaturi de tintar dar vreau ca sa se simta comfortabila in pielea ei, ca fata. A probat, mi-a aratat cum ii sta, a ales citeva sutiene, la casa i le-a impachetat frumos si toata experienta a fost frumoasa! Apoi am mers amindoua la lunch si am sarbatorit evenimentul, ca intre fete.
Ieri cind am luat-o de la day-care si am urcat in masina mi s-a parut ca miroase cam urit. Jucase basket si alergase toata ziua. I-am spus ca de acum trebuie sa foloseasca deodorant dupa baie si mai ales dimineata inainte de a se imbraca de scoala. Alta schimbare...
Maya e galusca mea mica. E grasuta si incerc sa o tin mai activa, sa am grija ce maninca. E o mincacioasa mare, de cind s-a nascut! Sarah stia cind era plina, se oprea. Maya nu stie, nu are limita cumva. Sper sa isi revina in timp.