Bv Linda!Hai wapi,nino,miria,vio!Iepu 2010!(135)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Felicitari Lindal! Sa fiti sanatosi, papaciosi, norocosi si sa aveti parte de tot ce-i mai bun in viata! Recuperare rapida!

Ma bucur ca am reusit astazi sa ne vaccinam bebicii scumpi. Doamne ajuta sa fie bine!
Intrebare: avem voie sa le facem baie in seara asta? ca asa zapacita si emotionata am fost ca nici n-am retinut

Imi pare rau ca nu am reusit sa ne cunoastem mai bine, date fiind conditiile si locul, dar nu e timpul pierdut

Mada mami de Ilinca frumoasa
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Ilinca_primaLunita#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

BRAVO BORDEANCAVIO !!! TRAIASCA TUDOR CRISTIAN ! Ma bucur tare ca ai nascut, o sa fie totul bine, ai sa vezi!

Annya, multumim pt veste, acum pot sa ma culc linistita ! Ma simteam vinovata ca nu mai da Vio nici o veste, ma gindeam ca oi fi cobit eu ca ea sa inchida odiseea noastra si o sta in travaliu pina nasc celelalte :)) (sint dusa, stiu, dar mi-a trecut prin cap !)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

nafi acomodare rapida!

ioana eu o cantaresc la pediatru complet dezbracata, pt ca la farmacie doar in body si pampers curat arata cu 100-200 grame mai mult
de aia intrebam

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Da, stiu!
Dar a scazut 100 gr.

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Bravo VIO!

La multi ani, tuturor celor care poarta numele Sfantului Mare Mucenic Gheorghe!

Ellanik La multi ani si bb Geo! Sa fie sanatos si sa creasca mare!

Merg sa o alaptez pe Justina. Voi schimba capitolul dupa aceia, daca nu schimba altcineva intre timp.

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Fetelor nu cred ca are legatura cu vaccinul agitatia bebeilor. Tanya a adormit imediat ce am plecat de la spital, s-a trezit cand am ajuns acasa apoi a adormit iar si inca nu s-a trezit
Da Bumbitza avem voie sa le facem baie dar sa avem grija sa nu se ude rau la vaccin.. daca se uda sa stergem usor cu un tifon steril fara spirt sau alte dezinfectante..

ps; incerc sa pun pozele pe contul comun in albumul meu.. nu le-am reusit foarte bine dar tot e ceva

Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Cintaresc copilul imbracat, Dayanara. O data pe saptamina doar, dupa ce-l schimb de pampers, pe jumatate alaptat si cu aceleasi haine pe el (e usor, ca are bodyuri cu zilele saptaminii, nu le incurc :))
Nu ma intereseaza cite kg arata cintarul, ca nici unul nu e "obiectiv", ci ma intereseaza diferenta fata de precedenta cintarire. Important e sa nu misti cintarul din locul in care l-ai pus, sa nu-l sucesti, nimic, ca altfel nu mai arata chiar corect - conditiile de cintarire trebuie sa fie riguros aceleasi, mereu. (de aia sterg doar eu cu mina mea praful de pe comoda unde am pus cintarul, nimeni nu are voie sa se atinga de ea!)
Aviz fetelor cu copii de 1-2 saptamini, care stiu eu ca-s mai disperate cu cintaririe :)) - nu miscati din loc cintarul, nu-l re-echilibrati. Se echilibreaza o data la inceput si asa sa intepeneasca, altfel are erori de 100, chiar 200 g si va baga in sperieti degeaba.
Plus: cintarul electronic nu e cu nimic mai precis ca cel clasic, mecanismul de cintarire e acelasi, doar afisajul e diferit - unul are gradatii, altii cifre mura-n gura. Eu una chiar prefer cintarul clasic (am unul Chicco) pt ca pot sa-l echilibrez cu mina mea (eu am facut la facultate curs de masuratori precise, printre care si cintariri de sub un gram, ma pricep, zau :))

Gata, merg sa alaptez (scaunul de tortura :)) si dupa aia poate am noroc sa adoarma, daca nu, mai cintam cintece de leagan cu vocea mea ragusita...

Hei, Miria! Ce mai faci ? :)))

Mergi la inceput

Am uitat sa felicit si eu proaspetele mamici Recuperare rapida, mult laptic si bebei sanatosi si necoliciosi

ps: am pus pozele in albumul peu de pe contul comun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui bluekidoo

Fetelor nu cred ca are legatura cu vaccinul agitatia bebeilor. Tanya a adormit imediat ce am plecat de la spital, s-a trezit cand am ajuns acasa apoi a adormit iar si inca nu s-a trezit
Da Bumbitza avem voie sa le facem baie dar sa avem grija sa nu se ude rau la vaccin.. daca se uda sa stergem usor cu un tifon steril fara spirt sau alte dezinfectante..

ps; incerc sa pun pozele pe contul comun in albumul meu.. nu le-am reusit foarte bine dar tot e ceva

Multumesc mult, nu ti-am mai dat mesaj ca mi-era sa nu deranjez. Pupici

Mada mami de Ilinca frumoasa
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Ilinca_primaLunita#

Mergi la inceput

Nu e nici un deranj.. ba bag la somn dupa 2 noaptea .. si chiar de-as dormi tot nu ar fi un deranj ca adorm dupa la loc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

am reusit sa scriu si eu povestea nasterii Iuliei, azi la o luna dupa ce s-a nascut.
din pacate noi nu am reusit sa luam prea mult in greutate in prima luna, a luat in ultimele 20 de zile cam 450gr, asta dupa ce in primele 10 zile a scazut 300gr. pana la urma cum se calculeaza greutatea luata intr-o luna, de la gr de la nastere sau dupa ce a scazut in primele zile?
Vladimirescu, eu nu stiam ca nu trebuie sa misti cantarul. eu am unul electronic pe care il tin sub pat si il scot atunci cand vreau sa o cantaresc.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) si Oana Iulia(23.03.2010)
Povestea Darului plangacios

Daria

Iulia

Mergi la inceput