Bv Linda!Hai wapi,nino,miria,vio!Iepu 2010!(135)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Azi a fost o zi fericita : am adus-o pe Honey si am facut BCG-ul.

Bravo Linda !!!
Bine ai venit bebe Matei !!! Sa ne traiti amandoi

Briza- nu stiu daca are lagatura cu vaccinul, adica poate e speriat dar nimic mai mult. Nici bebeluna nu doarme dar de 3 zile are program de supt non stop seama si scremut.

Nu stiu ce sa ma fac cu ea. De la 7-8 pana la 11 suge mai mereu de stafideste sanii dupa care cade lata pana la 2-3 -4....
Normal ca sanii mei pocnesc de abea mai ma intorc in pat. Saracii cum sa se regleze daca ea are asa program de sugareala.

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Azi a fost o zi fericita : am adus-o pe Honey si am facut BCG-ul.

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

de unde ai luat vaccinul? si cine ti l-a facut?

Mari de Daria Maria(29.01.2008) si Oana Iulia(23.03.2010)
Povestea Darului plangacios

Daria

Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

felicitari, Linda! refacere rapida si mult laptic pt bebe Matei! sa fiti sanatosi amandoi.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) si Oana Iulia(23.03.2010)
Povestea Darului plangacios

Daria

Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

vladi pai chiar ca esti norocoasa, ivan saracu daca tacea 3 ore pe zi eram multumita asa ca o inteleg perfect pe briza

fetelor care ati facut azi vaccinul sa le fie de bine bebelusilor, sa nu.i supere deloc, fara febra si dureri

daca e ceva ce ma influenteaza nasol e primavara si toamna, sunt tare urate, si cu depresia la fix...mai ales ca asa greu e sa ies cu amandoi afara, tre sa.l astept pe leo de fiecare data
imi aduc aminte de ivan ce usor ieseam cu el, toata ziua stateam pe afara

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Fetelor , am ajuns si noi acasa!

Inca suntem ametiti...o sa recuperez cu cititul zilele urmatoare.
Va multumesc ptr felicitari !

Pe scurt ptr statistici Riccardo s-a nascut pe 19.04, ora 00.54 , 53 cm, 3.83 kg, apgar 9.

Am ajuns la spital la 22.00 dilatatie 3-4 cm, la ora 23.00 era 7-8 cm si tot asa...Am scapat de epiziotomie dar m-au cusut un pic in partea superioara ptr a evita piereri de urina mai traziu.

Laptele a venit de 2 zile , iei nopate a mancat 80 ml si a dormit 4 ore ca dus...

Nastere usoara fetelor ramase!

Revin cat de curand pot!

in prelungiri...asteptand bebele (golul) de aur... Riccardo

http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVAMIKA spune:

Vreau sa le multumesc fetelor care m-au ajutat sa fac BCG-ul :Yasmin, irinabobe,honeybaby .Erau tare draguti bebei nostri aliniati patru cate patru pe patut.
Eva plange incontinuu de cand am venit acasa...nu stiu dc o fi de la vaccin sau e din cauza zilei agitate pe care am avut-o cu cateva vizite neasteptate care ne-au obosit pe amandoua...offf.Uneori cand spun rudelor, prietenilor, ca n-am chef de vizite mi se reproseaza ca o tin in glob de sticla....dar pur si simplu ma obosesc astfel de momente iar unii refuza sa inteleaga.
Ptr fetele care au nascut de ceva vreme...mentruatia poate reveni daca alaptez?...am nascut de aproape 6 saptamani , nu am inca o sangerare...dar simt o intepatura jenata la ovarul drept....ar fi trebuit sa-mi fac progamarea la medic de 6 sapt...dar am amanat...luni o sa sun sa ma programez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna seara!

Ma pot enumera si eu printre mamicile norocoase si fericite..nici bebelusa mea nu plange..si culmea papa si doarme (la 2-3 uneori 4 h ziua, iar noaptea 2-3 h, s-a intamplat vreo 2 seri si din 30' in 30'). Sta treaza numai cand o schimb sau e desfasata (am incercat sa o las desfasata sau numai picioarele legate', dar tot nu doarme).
Azi, a venit dra de fam. acasa, si am cantarit-o..a luat 300 gr intr-o sapt (fara 1 zi).
Roxana ca tot intrebai..a cantarit-o imbracata (o camasuta si un body + pampersul fiind curat, ca doar ce o schimbasem).
A scazut 100 gr, toate astea..avea 3.600 -100 +3.500. Cand am iesit din spital a avut 3.200.
Oanka in primul rand imi pare rau ca te chinui cu mulsul si ca bebelina nu vrea sa suga.
In al doilea rand, am vizionat pozele voastre de la botez, mi-au placut mult, si tu arati tare bine. Maria e o scumpa.
Aaa..a vizionat si sotul pozele.

Miria, wapi, nino Nasteri usoare!
Linda Felicitari!
Bine-ai venit pe lume Matei!
Vio Nastere usoara! (daca nu ai nascut deja).

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

nafi acomodare rapida!

ioana eu o cantaresc la pediatru complet dezbracata, pt ca la farmacie doar in body si pampers curat arata cu 100-200 grame mai mult
de aia intrebam

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

A venit bebe Tudor, azi pe la ora doua. E un scump, eu sunt inca la lauzie, sunt binisor. Bravoooooo Vio!!!!

Mami de Radu Alexandru
poze radu alexandru la 6 zile

www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii

Mergi la inceput

Bravo Vio
Bun venit Tudor sa fii mancacios si fara colici

POZE

Mergi la inceput