Bv Linda!Hai wapi,nino,miria,vio!Iepu 2010!(135)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

vladimirescu incerc sa fiu cat mai incapatanata si amn tinut-o si 5 ore fara laptic. apoi o puneam din 10 in 10 minute in speranta ca va trage cu pofta caci isi manca manutele de foame dar nimic . maine o iau de la capat. problema e ca ma tem sa nu se deshidrateze atatea ore fara nimic papa . saptamana asta stam f prost cu luatul in greutate

andra_s multumesc din suflet pt frumoasele aprecieri.

Oana mami fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

andra_s kilogramele au ramas caci imi arata cantarul si vad ca nici unele fuste nu ma mai incap si am destul de multe si acum ma uit la ele si atat. au ramas ceva kilograme pe fund si pe coapse. iar la burtica am niste colacei de mai mare frumusetea. dar sunt sigura ca exercitiile ce le fac acasa zilnic ma vor ajuta sa revin la o forma apropiata de cea dinainte de sarcina.

Oana mami fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena.palade spune:

salut mamici si viitoare mamici! Ma numesc Elena, sunt din Iasi, am 30 de ani si sunt insarcinata in 38 de saptamani si 3 zile. Prietena mea mi-a recomandat acest forum, spunandu- numai lucruri minunate despre voi! De aceea vreau si eu sa va cunosc! Fetita noastra doreste sa-si vada parintii, bunicii, toata familia si nasii ei. Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

A nascut lindal!!!!! Bebe Matei a venit prin ceza...4150 grame si 54cm..Apgar 9

Felicitari mami!!!!!!!Bun venit iepurica

Anca
mami de Codrin
de Lucas

http://community.webshots.com/album/577125831sfgDwM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

scuze pt mesajul sec, dar e cam agitat Codrin si nu-mi mai ajung mainile

Anca
mami de Codrin
de Lucas

http://community.webshots.com/album/577125831sfgDwM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Bravo Linda
Bun venit bebe Matei!

anca, kossir la fel e si silvana de linistita, eu credeam totusi ca ceva colici va avea, dar daca spune kossir ca se poate si fara incep sa cred si eu

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Bravo LINDAL !!!! SA traiasca voinicul si tu sa fii sanatoasa sa te bucuri de el!!!

Wow, ce odisee norocoasa sintem ! O gramada de bebelusi pest e4 kg, mai rar asa ceva - eu ma buricam la toti ca am nascut eu unul voinic, dar la 3700 vad ca nu impresioneaza pe nimeni :))
De asemenea, eu consider ca Floricica e copil model, pt ca nu plinge noaptea, doar ziua, in total vreo 3-3,5 ore sa zicem de racnete. Mie mi se pare absolut rezonabil, ca am vazut copii care pling mult mai rau, si mai ales noaptea... dar vad ca aici ziceti de multi copilasi care nu au colici si nu pling d ela gaze... wow! oare cum o fi sa ai un coil din asta, ca eu n-am avut asa ?! :)) FERICITELOR ! Dar si eu sint FERICITA, ca e sanatos, voinic si , zau, mi se pare ca plinge rezonabil, plus ca acusi o sa scapam si de asta!
Asa ca fetele cu copii colicosi, capul sus si optimism, ca acusi o sa scapam, deja au trecut x saptamini, ati vazut ce repede ??

Ce-o mai fi facind saracuta bordeancavio, ca nu mai zice nimic? eu nu o sun si nu o sms, ca biata de ea numai grija telefonului n-ar trebui s-o aiba... sper ca e bine si, oricum ar fi travaliul, rezultatul va fi fericit! Doamne ajuta, sa fie fericita de viteazul ei!

oanka - of, zici ca ai tinut-o nemincata si 5 ore si tot nimic?? pai nu e bine, saraca de tine... eu nu inteleg, zau, de ce nu vrea sa suga la sin... Of, of, poate gasesti tu vreo solutie, ca tare mi-e mila de tine cu mulsul, zau... Esti o mamica grozava, asa cum am stiut de la inceput ca ai sa fii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

elena.palade, bine ai venit ! Si sarcina usoara cita a mai ramas !
Dar tu nu ai DPN in luna mai cumva? ca daca da, atunci cred ca o sa te simti poate mai bine la odiseea de dupa noi, cu nasteri in mai si iunie, ca la noi s-au rarit tare gravidutele, ne-am umplut deja de iepurasi :))
Nu de alta, dar uita-te si tu, de cind avem iepurasii in brate, nu prea mai sint bagate in seama gravidoasele, si ele se pling de asta... avem alte probleme, marea noastra majoritate: colici, vacci etc etc... Eu zic sa te "plimbi" in ambele odisei :)) Sanatate multa si ai grija de tine, traieste-ti frumos ultimele zile de sarcina !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

Raportam si noi: Mihai Theodor, 3600g, 50cm, scor Apgar 10, pe 20.04, pe la 03:25, natural fara taietura, cusut fara anestezie ca mami e alegica la xilina si nu aveau alt anestezic . Ptr. dnul doctor Badiu - care era de garda - numai multumiri. Am venit de ieri acasa si incercam sa supravietuim ... asa ca devenim din nou foarte discreti; sper sa recitesc totul despre alaptat cand voi avea timp caci avem mare nevoie de informatii.

O noapte linistita tuturor

Wapi 40+ &Stefanita (19 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

In primul si in primul rand vreau sa multumesc Jasminei pt ca ne-a donat vaccinul!!
In al doilea rand, Lindal felicitari si recuperare usoara. Am sunat-o si pe Vio ca nu mai aveam rabdare, dar mi-a inchis. Sper ca e bine si ca deja a nascut.
Wapi woaw fara anestezie....Jos palaria in fata ta. Sa fiti sanatosi si sa va acomodati cat mai usor in noul rol.

In alta ordine de idei, bebelinul meu tot plange de cand i-am facut vaccinul, nu reuseste sa adoarma, tresare din somn plangand Cred ca facem noapte alba

Mami de iepuras Eric Mihai

Mergi la inceput