Bv Linda!Hai wapi,nino,miria,vio!Iepu 2010!(135)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Fetele, va multumesc din suflet pentru sfaturi si sustinere. Am reusit sa dorm mai mult si mi-am mai revenit, iar bebitza parca e si el mai putin colicios. I-am dat Baby Drink si cred ca asta l-a mai calmat.
Astazi ne-am cantarit si avem 3070g., de la 2670 cu cat a iesit din spital. A luat 400 g in 11 zile. Cred ca e bine si parca incepe si el sa faca pulpite. E un scump! Imi vine sa musc din el!

Mor dupa reclama de la Stela Artois!!!

Mami de Radu Alexandru
poze radu alexandru la 6 zile

www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Miria draga mea iti tin pumnii pt maine.sa ai o nastere usoara si un bebe perfect sanatos.

Eu intru rar pt ca seara cad franta.Suntem ok,duminica avem botezul si mai avem cateva de facut.bebegeo creste mare,e cumintel si haios tare,vorbim,ne jucam,gangurim,face tzoc tzoc cu buzele,se alinta la tzitzi de numa-numa.Eu in schimb m-am cam neglijat si nu stiu cum sa fac sa ma organizez.Nu am timp sa ma pensez,sa -mi fac manichiura, sa-mi aranjez parul sa ma machiez.Parca-s zaluda.Ma dedit 500%lui bebe si lui tati.Si timp pt mine nu mai ramane.Noaptea dupa ce il culc pe Geo am timp de una alta dar relativ putin pt ca am mai zis sunt rupta.
Bumbitza intreaba dr de iritatie.Noi am avut o iritatie acum ceva vreme dar am oprit caldura ca se faceau noaptea 28 de grade si dr mi-a zis ca e din cauza ca bebe nu transpira pt ca nu are gladele sudoripare puse la punct asa ca asta e transpiratia lui.Mi-a zis sa nu-l mai infas noaptea si sa scad temperatura in casa.Am scapat de iritatie .Vezi sa nu fie cumva din cauza vreunei creme/ulei cu care faci masaj.Noi folosim ulei de masline sterilizat si are bebe o piele de-l mananci cat e de fin .Doar e al meu,nu?
Pup toate fetele dragi si bebicii lor simpatici.O sa mai intru cand mai am timp.Poate dupa botez sa va arat ce maricei ne-am facut.

Mamica de George-Theodor

Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici
Poveste fara sfarsit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Annya ce bine ati luat in greutate.deci lapticul e bun.cand trage bebe aghioase trage si tu ca sa faci laptic bunutz.Si mananca bine.Uite ia exemplu de la mine:eu azi am mancat la Mc si mama ce laptic bun am tras..bebe m-a supt la greu.Cred ca-i place si lui la Mc.oricum imi era pofta ca nu am mai mancat din ultima zi de gravideala.

Mamica de George-Theodor

Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici
Poveste fara sfarsit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui greenfrog

babyangel sa ne spui daca e de folos galaforul. am gasit si eu la o farmacie de la 1 mai, in sectorul 1.

eu sunt tare ingrijorata, Petru are nasul super infundat, stranuta des si de cateva ore tuseste cam o data la cinci zece minute. Toata ziua a fost molatec si abia daca a mancat. Nu are febra. pediatra ne-a recomandat picaturi cu apa de mare si sa monitorizam situatia. Nu stiu ce altceva sa mai fac.

vad ca discutati de zor despre vaccin. am intrebat si eu ieri daca ati mers pe infarix hexa sau varianta cu pentaxim+engerix B dar nu am primit decat un singur raspuns. mi-ar fi de mare folos si opinia voastra primita de la pediatrii.

bumbitza iritatiile cum sunt? rosii cu cap galben?

Buna dimineata,

Greenfrog eu am mai postat in capitolele trecute pe tema asta. Doctorita mea mi-a recomandat Infarix hexa , si nu neaparat ca ar fi calitate superioara DAR a zis ca mereu a avut probleme de "aprovizionare" cu vaccinele din schema gratuita, si umbli cu bebelul pe drumuri, si in plus la infarix e o singura intepatura. Mie doi medici cu care am vorbit mi-au recomandat Infarix, desigur daca ni-l permitem..costa undeva la 250 ron.

Bumbitza , si noi suntem in plina "pubertate" , si am inteles ca dureaza cam o luna acneea bebelunului...Eu cred ca despre asta e vorba si la tine si nu de alte alergii..desigur, medicul iti poate confirma!

Anca
mami de Codrin
de Lucas

http://community.webshots.com/album/577125831sfgDwM

Mergi la inceput

Ioana 28, simt in postarile tale veselie, optimism, incredere si ma bucur. A revenit la normal relatia cu sotul?Ce zice de Ovi mic?

andra sa va traiasca cel mai proaspat crestin al familieisa fie sanatos si din ce in ce mai cumintel!!

Anca
mami de Codrin
de Lucas

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramy77

Citat:
citat din mesajul lui babyangel

fetele, mi-a sosit galafor-ul Deci cine doreste, am gasit la o farmacie online si costa 39 lei cutia. sper sa cresc productia la maxim ca bebe are din nou un puseu de crestere

Anca
mami de Codrin
de Lucas

BABYANGEL, eu mi-am comandat tot asa la o farmacie online, dar doar cu 28 Ron cutia, pe naturaplant.ro, dar acum am vazut ca e 34 Ron, eu le-am comandat saptamana trecuta joi si le-am primit luni.Tot e mai ieftin cu ceva

Ramona, fericita de Briana-Maria 29.01.2010

Poze Briana.

ramy, gasisem si eu la alte 2 farmacii la 29 de lei si la 32 dar dupa ce am lansat comenzile, m-au anuntat ca nu mai au pe stoc si cand am gasit pe stoc pe site-ul asta, am vazut ca sunt scumpe, dar nu a mai contat ca eram deja disperata
Din pacate nu am dat de site-ul naturaplant...data viitoare intru direct pe el

Anca
mami de Codrin
de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Ma inscriu si eu in listutza pentru vaccinul bcg la municipal, sa imi spuneti ce tb sa fac si cum iau legatura cu voi.

Emilia mamii de Sara Natalie(13.04.2010)
Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

BORDEANCAVIO ARE CONTRACTII ! HAIDEM CU MOTATELE PT EA !!! DOAMNE AJUTA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Mesaj primit la 9.33 azi de la bordeancavio:

"Am contractii m-a internat. Astept sa vedem dar cred ca dureaza"

Draga de ea, se pare ca nu ea trage cortina la odiseea noastra :))

Mesaj primit la 9.50:

"Mor de frica. Te anunt cind pot. Pupici"

HAIDE VIO !!! HAI LA MAMI IN BRATE, TUDOR CRISTIAN MULT ASTEPTAT !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

Vio nastere usoara!!
Lindal si Miria va asteptam cu vesti.
Emiliapop poti veni la ora 17 la municipal. deja ne-am strans 9 persoane cate trebuia sa fim.

mamica de Rares

Mergi la inceput