Fulguleti de nov-dec 2006 (230)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simo29 spune:

LA MULTI ANI DRAGA MEA OANA!!!!

SA FII FERICITA ALATURI DE FAMILIA TA !!!

Simona si David Curtean(9 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Oana
Tot binele din lume pt tine si minunata ta familie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

LA MULTI ANi, OANA!!!!
multa sanatate si fericire.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela-p spune:

buna ziua, nu am intrat de foarte mult timp pe forum, am intrat azi si am fost f bucuroasa sa vad ce mai fac puiutii vostrii.
noi ne-am mutat din bucuresti in stefanesti, langa pitesti, in casa pe care am construit-o in 2 ani.ne-am mutat la 9 sept 2009, le-am dat pe fete la scoala-clasa 1 -si la gradi
maia a mers 3 sapt , apoi am renuntat, nu vroia deloc sa mai mearga, trebuia sa o trezesc la 7, ca si sora ei, si clar era f greu pt ea.
din primavara-feb, martie- a inceput sa mearga si , chiar daca se trezeste mai greu, pana la urma o trezesc, o imbrac si mergem la gradi.
gradi este program scurt si apartine de scoala mariei, asa ca la 12 le iau pe amandoua si mergem in parc.
eu stau acasa, cateodata mi-e greu, ajuta ca am inceput sa conduc si sunt un pic mai independenta,dar nu totdeauna. piata muncii din pitesti pare mult mai slaba decat in bucuresti.am o fetia cu care fac temele la mate, macar mai obosesc neuronul, ca se plictiseste.mai citesc,mai imi fac de lucru la calculator, zilele trec.dar mi-ar placea sa mai fac si altceva.
sper sa ma primiti din nou, eu mai mult v-am citit din umbra si nu am postat...toate cele bune
mihaela, mami de maia 28nov 2006
maria 26 dec 2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lory32 spune:

Dragele mele, va mai amintiti de noi? eu nu prea am timp sa scriu, mai reusesc sa va mai citesc din cand in cand, noi suntem bine, Delia este sanatoasa, fericita, ne jucam toata ziua, din toamna o sa incepem si noi gradinita, deocamdata este receptiva la idee, sa vedem atunci cum va fi. Ii pupam pe toti fulguletii frumosi si pe toate mamicile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

citesc ce spuneti despre gradinite .
am inscris-o si eu pe Sofia,dupa lungi cautari,la o gradi recomandata si de incredere,cu un sistem oarecum asemanator cu ce povestiti voi,pt ca in celelalte toata lumea imi spune ca ii forteaza sa mnanace,ca ii lasa sa planga pana se obisnuiesc,ca vin siiti zambesc si te mint la poarta pe tine ca parinte ,ca nu intri in scoala deloc,doar la poarta/usa,ca nu vezi nu auzi ce se intampla acolo,ca masa e sfanta si indiferent daca vomita i se aduce alta farfurie si sunt obligati sa manance ..
Aici unde mergem e diferit,m-am interesat si mai ales am o nepoata care acum are 19 ani si a studiat acolo de la 4 la 18 ani ,si isi aminteste tot de la 4 ani,normal,si nu doar ei nu i s-a intamplat,dar nu a vazut niciodata decat sa se poarte frumos cu ei si sa le vorbeasca bland.
in celalalte ,multe alte scoli,am rude care lucreaza si ce imi povestesc..e de dus copilul direct in armata !

deci,e inscrisa,Sofia abia asteapta,as duce-o maine de dragul ei ,ca ii e prea drag,eu as tine-o in casa pana se marita dar ea e asa entuziasmata!
citeam ce zice Dandusa de Crinuta cu scoala Sofia nu face diferenta,ea si la copiii mai mari spune ca merg la "cole"(colegio) ca defapt aici asa se numeste de la 3 la 13 ani .deci ea stie ca merg toti la cole,asa ca abia asteapta sa fie ca toti copiii mari si mici.
Daca poti sa ii spui ca scoala sau gradinita e totuna
a mers cu tati sa o inscrie,ca s-a tinut scai de el.
acolo au viziat colegiul,clasele in care deja erau cursuri si copii si profesoare(s_au uitat doar nu au intrat),pe scari a urcat-o in brate ca sa nua stepte directorul dupa cum urca ea mai incet...si la final zice:tati,tu nu mai mergi cu mine la cole,ca eu sunt mare si urc scara singura !
ea nu raspunde necunoscutilor de pe strada,la magazine,ghisee,nici cum o cheama,lasa capul in jos.
acasa tati i-a zis ca daca nici acum nu saluta si nu zice cum o cheama,nu o vor primi la colegiu!
nici nu a apucat secretara sa intrebe,si ea tareee SOFIAAAAAAA !
cand a venit acasa cu ea,jaleeee,s-a pus pe scari sa planga,ca ea nu intra in casa,nu vrea acasa,ea vrea la colegio!
abia am bagat-o ,explica-i tu acum copilului ca incepe in septembrie !!!!! ca acum doar s-a inscris !
si ea facea:eu nu m-am SCRIS !
am intrebat-o daca ii place colegiul si doamne,lua o privire de indragostita,si zice:daaaaaa,tiene escalera grande !!(are scara mare)
a adormit cu ochii in tavan si cu privire de visare !
de atunci numai asta spune,ca ea se duce la cole,cand merge,de ce nu o duc.Imi repeta ca tati nu merge cu ea ,si mie sa nici nu ma gandesc,eu raman acasa nu merg cu ea !
i-am spus ca eu o sa o duc la autocar ,si a zis ca eu sa nu urc.
ce mai,ma vinde !
sa vedem cum o fi.
eu nu rezist,daca vine plangand cateva nopti o iau cu totul
dar dupa cum o vad,o sa planga atunc cand ma duc sa o iau.
defapt va fi un punct bun la noi,ca o ia autocarul scolar de aici,si o aduce la fel.si cum ea e moartaaa dupa autobuze si eu nu o duc,a dus-o odata o prietena si acum viseaza !

pe Andres nu am unde sa il duc deocamdata,unde merge Sofia nu au clase sub 3 ani.
in august nasc,si ea in sept incepe gradinita,eu imi faceam probleme cum o duc eu chiar cand vede bebe,va crede ca o alung,si acum ca stie ca vine bebe,imi zice ca nu mai iese odata ca il creste ea,ii da biberon si apoi eu sa stau acasa cu el ca nu am ce cauta cu ea la colegiu,ca ea e mare,noi toti suntem mici ,ala e colegiul EI !
ii zic:il iei,mami,si pe Andres ?NU,EL E MIC !EL STA CU BEBE ACASA !
EL NU A MANCAT ,EU AM MANCAT SI AM CRESCUT MARE!

sa vedem cat o tine,si cum va fi acolo,la toamna.
va pleca autocarul la 8.30 si se va intoarce la 17. programul e de la 9 la 16.30,cu masa acolo si dormit dupa masa,cand se trezesc iar curs.

uitati AICI cum era de suparata si miorlaia pe scara,ca nu a lasat-o la gradinita.era pregatita si cu umbrela,pe care a rupt-o deja ,ca s eplimba cu ea prin casa si spune ca e umbrela ei de mers la gradinita !

24+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

MIHAELA,LORY,Bine ati revenit !!!

24+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o fierbinte.... si va doresc o zi frumoasa....

Mihaela, Lory, bine atu revenit. Ma bucur ca fulguletii vostri sunt bine.

aelita, asa m-a emotionat mesajul tau... O si vad pe Sofia, pregatita de plecare....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Mihaela, Lory, bine ati revenit la fulguleti!
HEHE, stiam eu ca sunt multe mamici care ne citesc din umbra...
Sa ne spuneti mai multe despre copilasi...Lory, abia acum la gradi? Pana acum cu cine a stat?
Mihaela, voi cum faceti? Scoala+gradi sunt in Pitesti? Faceti naveta? Cum va descurcati?
Aelita draga, e atat de dulce Sofia cu statea ea suparata pe scari cu umbrela rosie in mana!!!
Zici ca acolo gradi e ca un fel de armata?! Brrr, ma ingrozesc...
Imi place ideea asta de colegiu, de la 3 la 13 ani, copilul se acomodeaza acolo si nu trebuie sa schimbe gradi pe scoala, alta acomodare, alti colegi, alti educatori/profesori.
Si aici sunt scoli private care au anexate si gradinite private, adica poti sa dai copilul la 3 ani si sa termine scoala la, clasa a 4-a cum ar veni la 10 ani, dar sunt putine si din cauza ca sunt putine sunt si foarte scumpe.
Gradinite doar, private, sunt multe si ai de unde alege
Va doresc multa bafta si sa gasesti calea sa o faci pe Sofia sa inteleaga ca abia in septembrie incepe colegio.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

mihaela, lory bine ati revenit.
aelita tare mi-a placut mesajul tau. ma bucur ca sofia e atat de entuziasmata - asa era si dani, inainte de gradi . sper, sincer, ca nu va avea aceeasi reactie ca si dani.
noi suntem ok, chiar cu bucurie pleaca dimineata, singura conditie ca sa fie totul ok e sa ramana cu educatoare.
vine acasa cu tz-spe buline, de s-a dus florin la gradi sa intrebe ce e cu atatea. educatoarea s-a uitat crucis la el . pai cum d-l, daca raspunde primul mereu si e cel mai destept din grupa . mi-a crescut inima, va dati seama,.
gata pauza, fug la treaba.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput