Fulguleti de nov-dec 2006 (230)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, Roxana!

Cu Mihaela(dastefa), am vorbit si in seara asta.... Luni nu au ajuns la medic, ieri nu era, azi au dat in sfarsit de el.... Insa nu a primit nici un raspuns concludent. Asa cum a citit si ea pe autism.ro, acest diagnostic se pune dupa 8-9 luni.... i-a dat de facut niste dozari hormonale, ca se gandeste sa nu fie de la o hipotiroidie... dar Mihaela nu crede sa aiba vreo legatura din ce a mai citit.... Maine merge la un alt medic.... sa vada si o alta parere....
Maine e ziua de nume si a sotului ei si a Mirunei, ca o cheama si Elena.....

Eu am avut o zi... dupa cum vedeti azi nici nu am dat si nici n-am apucat sa beau.... sunt zombie.... Aseara ne-am culcat pe la 23... eu si Stefy. Eu m-am trezit pe la 4 de stres... iar pe ea am trezit-o la 6... ca suntem doar noi doua acasa.... Iar azi am avut si audit si ar fi trebuit sa ajung mai devreme... dar am zis pas....
Sambata o iau cu mine la job.... ca sotul vine abia sambata seara din delegatie... asa ca ....am anuntat ca muncim in doua sambata... altfel nu ma pot duce...

Laura, stiu ca dupa 3 ani se poate folosi echinaceea ... stiu ca poate da infertilitate... Asa ca am folosit doar ceai.... un plic la o cana... pentru imunitate.... si mai ales in timpul racelilor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia-stefy

La multi ani, Roxana!

Cu Mihaela(dastefa), am vorbit si in seara asta.... Luni nu au ajuns la medic, ieri nu era, azi au dat in sfarsit de el.... Insa nu a primit nici un raspuns concludent. Asa cum a citit si ea pe autism.ro, acest diagnostic se pune dupa 8-9 luni.... i-a dat de facut niste dozari hormonale, ca se gandeste sa nu fie de la o hipotiroidie... dar Mihaela nu crede sa aiba vreo legatura din ce a mai citit.... Maine merge la un alt medic.... sa vada si o alta parere....
Maine e ziua de nume si a sotului ei si a Mirunei, ca o cheama si Elena.....

Eu am avut o zi... dupa cum vedeti azi nici nu am dat si nici n-am apucat sa beau.... sunt zombie.... Aseara ne-am culcat pe la 23... eu si Stefy. Eu m-am trezit pe la 4 de stres... iar pe ea am trezit-o la 6... ca suntem doar noi doua acasa.... Iar azi am avut si audit si ar fi trebuit sa ajung mai devreme... dar am zis pas....
Sambata o iau cu mine la job.... ca sotul vine abia sambata seara din delegatie... asa ca ....am anuntat ca muncim in doua sambata... altfel nu ma pot duce...

Laura, stiu ca dupa 3 ani se poate folosi echinaceea ... stiu ca poate da infertilitate... Asa ca am folosit doar ceai.... un plic la o cana... pentru imunitate.... si mai ales in timpul racelilor....

Lacramioara si Stefania Iulia (05.12.2006)
Bazar pentru SEBI

chiar acum am intrat, cu gand sa scriu: "chiar nimeni, niciodata echimaceea?". si cand colo raspunsul tau . sarut mana frumos. ciudat, noua ne-a recomandat pediatra, dar nici mie nu mi-a placut ce am gasit pe net, asa ca am luat isoprinosin. ca nu mai scapam de mucisori si ceva tuse. cu toate ca facem aerosoli de o saptamana maine sta acasa, fara gradi, ca poate isi mai revine.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Dragele mele, multumesc mult pentru urarile de ziua Roxanei. Sunteti minunate! Si eu tare norocoasa ca va am!

Sunt tare pe fuga, ca's tot prinsa in campia muncii, sunt zile din alea in care eu sunt absenta din viata mea
Da' cand ma eliberez revin.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Pe fuga rauuu.
Donia, La multi ani pt scumpa de Roxana!
Laura, eu i-am dat echinaceea la sfatul pediatrului de vreo 2 ori pana cum, sub forma de sirop-Imunogrip junior. Ne-au capiat racelile repetate asa incat i-am dat. Nu l-am folosit decat dupa ce a facut 3 ani, stiam ca nu e recomandat copiilor mai mici. A avut efect, raceala a tinut mai putine zile si a avut ceva pauza intre ele...
Homeopata e mai retinuta in a-l recomanda, mi-e de exmeplu mi l-a interzis, este contraindicat persoanelor cu boli autoimune.
.
Noi ne luptam cu o infectie urinara, nu stiu cum de a cules-o, deocamdata suntem pe homeopate, au efect, dar tratamentul va fi de mai lunga durata. Si inca nu reusim sa facem nr. 2 la WC si nici la olita
.
La multi ani pt Constantini si pt Elene!
.
Plecam astazi, dupa munci, intr-o mica mini vacanta de 3 zile...
.
P.S. am apucat sa vad in fuga niste poze, Zara si Zayan, superbi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Ruxandra, La multi ani! frumosi, bucurosi si sanatosi.

Donia, multe frezii pt. tine si La multi Ani Roxanei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

La multi ani, Lenutza Diamat ! L-am vazut pe d cu un par frumos si cu coditza. Frumos. Spor la mutat, spor la targ!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari,
vroiam sa va zic ca pe langa tusea minunata adusa de la gradi, dani a amai adus ceva. o poezie, in franceza (m-a spart, eu habar n-am franceza, nik, nici o boaba ), pe care i-a recitat-o si mamei mele (care stie, dom'le) si care mi-a tradus-o ... ceva de genul: "mama mea, pe care o iubesc cel mai mult/ea face totul pentru mine/ eu sunt viat ei/ si ea e viata mea". va dati seama ca ieri am dat apa la soricei. dar a fost atat de dragutz.
iar azi dimineata, cand plecam imi spune: hello, mami. m-a pufnit rasul, si ii spun sa imi spuna good bye. mi-a spus de vreo 20 de ori pana sa ma lase sa ies, ca sa imi arate ca a invata.
pup

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

La multi ani de Sf Constantin si Elena !!

LA MULTI ANI , Ruxandra!!

LA MULTI ANI ,Roxana de Donia!!

AKA am vazut pozele cu printesele !!!
Cris e o domnisoara frumoasa foc,Miruna e asa dulce,ce mare si grasunica e si cu plete !!!!

SBOGDANA doamne,de cand nu am mai vazut-o pe Zara !! imi amintesc un video cu ea cand se intorcea de pe o parte pe alta,avea cateva luni,si avea acelasi par si aceiasi ochi! Zayan e un print !!! frumosi rrrau !

26+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Salut
m-am retras iarasi un pic dupa cortina ,mi se parea nepotrivit sa va intristez zilnic cu grijile mele
saptama aceasta am fost la 2 medici –neurolog si psihiatru-si amandoi in linii mari si in moduri diferite mi-au zis cam acelasi lucru-nu sunt siguri ca e vorba de autism dar nici nu contesta ca ar putea fi
Miruna are un contact vizual detul de bun (ceea ce nu e specific autistilor) dar si elemente care te pot duce cu gandul la aceasta afectiune (lipsa zambetului ,a ganguritului ,a raspunsului la zgomote dimprejurul ei ,faptul ca nu pare sa ne recunoasca ,nu manifesta nici un pic de empatie).Din punct de vedere psihomotor ea are toate achizitiile specifice varstei ei dar din punct de vedere psihoemotional abia daca e la nivelul varstei de 2 luni
Cred ca am sa incerc sa mai merg la vreo 2 medici aici in Iasi desi cred ca mari noutati nu voi afla.Dr psihiatra la care am fost(o tipa f draguta ) ne-a recomandat insa sa mergem la Cluj sau Bucuresti pt o parere mai avizata ( ea a recunoscut ca nu a mai avut pacienti asa micuti dar a promis ca se intereseaza si ne ajuta cu ce se poate).Daca e sa fie autism nu ne ajuta cu nimic daca I se pune diagnosticul acum sau peste 4 luni dar trebuie totusi exclusa orice afectiune neurologica

Eu inca ma rog sa faca Dumnezeu o minune si va rog si pe voi ca atunci cand va rugati pt puiutii vostri sa va ganditi o clipa si la Miruna- eu chiar cred ca asta o va ajuta

Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Dasfeta,
Daca veniti la Cluj te rog mult sa ma anunti sa vad ajut cu tot ce pot, inclusiv cazare. Ma doare sufletul cand citesc prin ce treceti
Aka, nici n-am apucat sa te felicit... e o frumoasa printesa nou nascuta, la fel ca sora mai mare.
Un weekend placut

Yagmur si Luca

Mergi la inceput