Fulguleti de nov-dec 2006 (230)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yagmur

Dasfeta,
Daca veniti la Cluj te rog mult sa ma anunti sa vad ajut cu tot ce pot, inclusiv cazare. Ma doare sufletul cand citesc prin ce treceti
Aka, nici n-am apucat sa te felicit... e o frumoasa printesa nou nascuta, la fel ca sora mai mare.
Un weekend placut

Yagmur si Luca

multumesc din suflet
cand o sa ma hotarasc daca e nevoie va anunt
asa mult conteaza sa stii ca ai la cine apela

Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o fierbinte....

La multi ai, sarbatoritilor de Constantin si Elena! Scuze pentru intarziere....

Am avut o saptamana.... sambata cu Stefy dupa mine la job.... mi-a facut.... numai hartii, creioane colorate, magneti... prin birou, dar s-a jucat in legea ei si m-a lasat sa-mi fac treaba....

dastefa, vestile nu sunt imbucuratoare, dar ma bucur ca ai scris. Eu tot mai cred ca MIruna e ok.... asa simt.

Mergi la inceput

Va ofer o fierbinte....

Noi pe langa casa.... Noua pasiune a Stefaniei e sa megrem la gara sa vedem trenurile... si sa stam pe banca sa mancam o inghetata..... Ieri dimineata a fost cu tati in Copou.... ca eu eram la job.... Aseara a fost cu mine la plimbare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Citat:
citat din mesajul lui sbogdana
nu credeam ca o sa fie asa bine cu doi, desi e un pic mai greu simt ca ma prinde mult mai bine postura de mamica de 2 copilasi decat de unul; sunt tare fericita cu ei doi.

Iupiii Bogdana!! Ce veste frumoasa, felicitari!
Io nici nu stiam ca Zara asteapta intariri..
Scumpe mai sunt comorile tale.. iar tu neschimbata, tot ca o fetita.

Bine ai venit pe asta lume Zayan.
Sa ai o viata lina si frumoasa, sa fii sanatos si voios.

Donia, te asteptam back. Repede.

Danutz, si fu bine in minivacanta?
Cum v-ati prins cu infectia urinara.. adic ce v-a facut sa faceti analizele?

Laura, mi tu.. nici una sola boaba.. mai pricepe cate ceva..

Aelita, Kikineata multam fain.

La multi ani Andres!

Lacramioara.. e de apreciat ca Stefy te-a lasat sa-ti faci si treaba.. nu multi ar fi reusit.

Dastefa, tinem pumnii.
Da, cred ca este important s-o vada si un medic cu experienta in copii asa mici. Tre sa ai multa, multa rabdare si putere.. n-o sa urmeze o perioada usoara.. probabil c-o sa va plimbati ceva.. medicina nu-i matematica, din pacate. Multa bajbaiala.. se incearca, se vede..

Chinico, noi raportam o mica plimbare prin Niedersachsen si-o fuga la Heidelberg. L-am luat si pe M si-a fost excelent. A fost asa de entuziasmat de iesire.. ca nici n-am simtit ca suntem cu copchil dupe noi... de abia spre final l-a ajuns oboseala si a facut una mini-micro-maraiala. E clar, inca-i prea mic pt iesiri serioase.. da una mica e taman buna.
Am haladuit un pic prin Harz, la catarat si iesit pe lac. Ce mi-a placut cum ieseau nemtii&olandezii in natura.. fara muzica care urla, fara gunoaie lasate in urma, fara.. si fara .. Unii se catarau, altii se plimbau (a se citi mergeau prin padure echipati adecvat), altii dadeau tare la pedale.. Familia tipica.. mama, tata, minim 2 copii si-un catel in lesa .
Sa-ti mai spun c-am avut o vreme fantastica? ..cum aterizat ruxandra cum soarele aparu..

..timpul sterge totul, dar focul naste foc (Iris)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Cu mii de scuze pentru intarziere:

LA MULTI ANI Ruxandra!
Multa sanatate, multe, multe bucurii si impliniri!

LA MULTI ANI Roxana!
Donia, sa-ti traiasca si sa te bucuri de amandoi copiii!

LA MULTI ANI Elena si Constantin!

Mergi la inceput

Va ofer o fierbinte.....

Aseara ne-am plimbat amandoua... si ne-am jucat cu frunze si diverse ierburi.... de pe marginea trotuarului..... ne-am impuscat cu fire de patlagina.... am plimbat pe maini spice de la nu stiu ce alta buruiana.... si se pare ca i s-au parut mai interesante decat multe alte jucarii.... Ne-am plimbat printr-o zona mai putin circulata si asa radea de tare.... Iar pe seara si-a scos cartile de joc cu Stefania si am inceput sa invatam cifrele.... ca stim sa numaram dar cifrele.... nu prea... Nici nu i-am aratat.....

Ruxandra, am apreciat mult ca a stat cuminte si m-a lasat .... Si acasa cand mai fac una alta si ii spun ca .... intelege.... Nu mereu.... dar am inceput sa ne intelegem... Adica eu zic ca pentru varsta ei e destul....
Faina iesirea voastra....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Sunt intr-un mareee hal.
A facut febra ieri dimineata, cand era la gradi. M-a sunat asistenta de acolo alarmata ca are 39.2. Cica amigdale rosii si inflamate. Suprapus peste infectia urinara sub tratament homeopat. S-a dus taica-su si l-a luat, eu lipita de birou cu intalniri programate una dupa alta.
Sunat dr. , telefon inchis. Dat antitermice toata ziua, nedormit noaptea. E leguma, nu mananca nimic, refuza tot, apa cu seringa cu chiu cu vai. Convocat soacra de urgenta, a ajuns saraca femeie in 3 ore in Buc.
Azi dimineata am dat in sfarsit de dr. care cica avea telefonul inchis ca era in avion, pe drum intors din Mexic Il asteptam in jurul pranzului pt control...sigur nu o sa scapam fara antibiotic...iar Probabil ca va trebui repetata urocultura...si tocmai ma bucuram ca am scapat fara antibiotic de data asta! Vai Vai Vai!!!
Eu si azi ocupata pana peste cap, tre sa tin un curs, am oameni veniti din toata tara, nu pot amana. Am asa un mareee sentiment de vinovatie fata de el, ca nu sant langa el, sa am grija, sa-l mangai si sa-l iubesc. O fi el cu buni, dar buni nu-i mami!
Mama lor de boli nenorocite, ca nu se mai termina odata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Am fost cu Miruna la ORL pt testul de auz si asa cum ma asteptam deja totul e ok .Dar voiam sa am hartiuta pt cand mai merg la alti dr.
Mie dr neurolog imi recomandase sa fac Mirunei si niste dozari hormonale dar am zis ca o da prin balarii doar asa ca sa recomande si el ceva.Stand la analiza pt auz intru in vorba cu un tatic ce avea o fetita cu 1 luna mai mare decat Miruna si care avea simptome asemanatoare doar ca inregistra intarziweri si pe latura de achizitii motorii-si avea deja confirmata si urma tratament pt hipotiroidie.Asa ca in cea mai mare viteza am mers si i-am facut analizele respective cu speranta ca dam de capat starii ei dar……..analizele i-au iesit ok-iar noi descumpaniti

Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

DANUT,DASTEFA,multa sanatate !!!

28+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Va ofer o si o prajiturica.....

danutz, multa sanatate la cavaler.... Nu are rost sa te simti vinovata, nu ai alta solutie.... bolile se tin de ei lant, iar noi trebuie sa fim si la job.... Astazi cum mai e?

dastefa, ne pentru Miruna sa isi revina. Eu cred ca in timp isi va reveni.... Era prea mica pentru atatea antibiotice puternice.... si sase saptamani.... Multa sanatate printesei.

Mergi la inceput