Fulguleti de nov-dec 2006 (230)
Raspunsuri - Pagina 16
ruxandra_sb spune:
Lavinia, .. mai incetisor ca ma faci a ma ascunde pe dupa
multumesc!
daaa, frumoase mesaja am mai primit.. [omulet rasfatat] 
Lacramioara, tb sa mearga Miruna pe la un dr.
..timpul sterge totul, dar focul naste foc (Iris)
aka spune:
la multi ani Ruxandra. sa fi fericita si iubita.
la multi ani Roxana. Donia sa-ti traiasca minunea de fetita.
multam mult pentru urari. cam greu cu scrisul, daca nu ma vrea una sigur cealalta ma striga :). acum e pauza ca doarme Miruna, iar Cris picteaza. a trecut repede perioada cu burtica, a trecut repede nasterea, acum savurez fericirea de a avea doi copilasi. si am regretul ca nu m-am hotarat mai demult.
deocamdata nu e complicat, Miruna suge si doarme, n-au sosit colicii si sper sa ne ocolesca, iar Cris e acasa, e cumintica si intelegatoare. nu stiu cand am sa o ma duc la gradi ca imi e tare frica de boli.
pun cateva poze sa faceti cunostinta cu Andreea Miruna.
va pup pe toate.
ps. ma uit la tv si ma ia groaza.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina
ruxandra_sb spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aka sa faceti cunostinta cu Andreea Miruna. |
Bine ai venit pe lume Andreea Miruna!

Aka, sa-ti traiasca fetita cea mica.. este minunata, dulce si bufleie.
Inteleg ca n-au fost pb.. io fusei la tel.

..timpul sterge totul, dar focul naste foc (Iris)
Yagmur spune:
Roxana - LA MULTI ANI, Donia - sa-ti traiasca minunata si sa fie fericita! Este minunata!!! 

Tema mi se potriveste - as scrie mai multe, dar de la job nu se poate, iar acasa s-a stricat PCul. Luca e okey, insa eu nu....
Ieri am venit acasa, i-am spus ca nu ma simt bine si a stat singur... desi venea si imi spunea: acum si eu sint suparat si ma duc sa stau singur.... ma simteam atat de rau ca nu pot iesi din starea de oboseala (de fapt e depresie toata ziua).
La Bucuresti a fost fain, concertul minunat, dar cand m-am intors m-a apucat .. nici nu stiu ce m-a apucat... ma simt atat de singura, neajutorata (si urasc asta
). Pana acum m-am descurcat cu toate.... dar de cand am schimbat apartamentul, nesiguranta zilei de maine, si cred ca singuratatea, faptul ca ma simt neiubita (nu-l includ pe Luca), nu ma simt femeie, ci un robot care incearca sa le faca pe toata si acum am clacat.... nu am cui sa ma plang; decat singura
; si voua.... In fine, e si vremea de afara.... sper sa imi treaca repede nabadaile. 

Yagmur si Luca
Laura13 spune:
| citat din mesajul lui dandusa Aelita, nu vreau sa-i interzic s aumble in sifonier,vrea sa coopereze la strans,sa inteleaga ca nu pot stage la nesfarsit etc. mami de Crinuta si Raducu |
cat de bine ma regasesc in cuvintele astea. si io, si cred ca toate mamicile de aici asta vrem. sa nu trebuiasca sa ii certam, sa tipam ci sa ne inteleg cu ei. cateodata ma supar ca nu reusim, cateodata ma gandesc ca, totusi, inca e micutz, are abia 3 ani. repet, nici florin, care are 30, nu inteleg mereu ca mi-e greu sa strang si dupa el. si atunci, ma gandesc, ca trebuie sa mai am rabdare, sa mai astept, sa ma bucur de fiecare zi buna, sa ma bucur de cel mai mic progres, asa cum faceam cand erau bebelusi. sa ma bucur ca azi m-a ajutat la strans jucariile, sa imi aduc aminte de asta maine, cand nu va mai avea chef. si sa il inteleg, ca si el are toane, chefuri, e mai obosit sau mai odihnit, mai, mai, mai. ei, mai nasol e cand toanele lui si ele mele si ale lui florin nu se pupa.
sper sa fii ok, odihnita si asa cum iti doresti. si sa nu ne uiti de tot.

donia
| Pe aia cu educarea empatiei ai incercat-o? Cu discutat emotii, in carti, desene, la alti copii, zi de zi, multe, multe zile? |

yagmur chiar zilele astea, de cand cu tema propusa ma gandeam la tine. cum ma plang io de oboseala, de faptul ca dani sta lipit doar de mine si acum. si ma gandeam la tine si la luca, si la cum reusesti tu sa te descurci. si imi pare tare rau ca nu esti ok. stiu ca e criza, dar daca aveti nevoie de o vacanta, la iasi ai cazarea asigurata
. sper sa iti revii repede, sa iasa soarele stralucitor pe strada voastra.lacramioara ce mai stii de dastefa?
aka bine ai revenit, bine ai venit minune mica! pozele sunt superbe! sa va traiasca, sa va bucurati tare tare de ea!
donia

roxanica 
sa fii sanatoasa, sa ramai la fel de minunata, sa iti faci parintii si fratiorul mereu la fel de fericiti si mandrii!!!!
frezii pentru mami. pup fetele.
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
aka spune:
de bine ce o laudai pe copiluta mare, a facut un spectacol...
Ruxandra testele au iesit bine, in sensul ca s-au transmis anticorpii de la mine la ea, nu si infectia. maine mergem la parazitolog sa vedem daca ma trateaza pe mine acum sau mai tarziu. mai avem de facut ecografie transfrontanelara si un examen la ochi, asa se recomanda in cazurile astea. si i s-a parut dr. neonatolog ca ar fi ceva la picioruse, ceva suspect pe la sold, asa ca facem o eco si la sold. sper sa i se fi parut.
foarte interesante discutiile voastre despre pedeapsa. bagat la cap. avem si noi una culeasa de la gradi, poate o uita cu timpul.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna
Laura13 spune:
ati folosit cumva echinaceea pentru copiii? si daca da, imi puteti spune sub ce forma, ce cantitati, etc?
multumiri anticipate ![]()
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
roxanica2006 spune:
La multi ani, Roxana !! Sa fii sanatoasa si fericia, frumoasa domnisoara !!! 

Si ce chestie, Donia, ruxandra, copiii vostri chiar scriu ?? Mi se pare extraordinar, ce experiente frumoase traiti alturi de ei, ca tot ma intrebam eu intr-o vreme, daca si timpurile ce vin ne vor aduce la fel de multe bucurii si momente faine...
Aka, ce senin vorbesti despre primele zile acasuca, ma bucur pentru voi si va doresc sa va bucurati de Miruna, sa fie sanatoasa si vesela.Pozele sunt superbe, mi-au amintit si mie de primele zile alturi de fetita mea. Numai ca la noi acomodarea nu a fost atat de lina, izbucnesc si acum in lacrimi cand ma gandesc cat de greu i-a fost lui David.
Scriai tu ca dupa nastere veti avea nevoie de un neonatolog bun, nu stiu exact care e problema voastra, dar din mesaj am dedus ca sunteti bine, va tin pumnii, aveti grija de voi si...felicitari! 
Donia, Dandusa, Dianocica, Laura, o incantare sa va citesc
noi nu aplicam pedepse din simplul motiv ca in ultimul timp atat de mult il neglijez pe David, incat ar fi culmea sa-l mai si pedepsesc. Nici nu cunoaste notiunea asta.
Atat de bine se exprima dandusa, ca-i e creierul inundat de oboseala, exact asta simt si eu, sunt la capatul capatului puterilor. David sarmanul n-a mai vazut atatea desene animate toata viata lui, nu mai am putere sa sar, sa cant , sa fiu inventiva si jucausa, azi mi-am luat liber, desi amandoi trageau de mine. Stau cu Maria in brate si ma uit la ei, copiii mei, si nu am putere de nimic. Stiu ca va trece, nu incercati sa ma incurajati, dar in acest moment, sincer, ma gandesc cu groaza ca maine mai e o zi 
Cu gradinita am ramas in plop, David nu mai vrea => nu mai merge, dar nu vad asta ca pe o solutie.
Noapte buna,fete dragi !
Roxana, mamica lui David (20 noiembrie 2006 ) si a Mariei ( 2 octombrie 2009)
sbogdana spune:
Buna mamici si fulguleti,
va mai aduceti aminte de noi, a trecut o gramada de timp de cand nu am mai scris, din lipsa de timp, chef..dar din cand in cand am mai reusit sa va citesc si m-am bucurat sau intristat alaturi de voi; mi-a fost tare dor de voi.
si acum un pic despre noi; vreau sa vi-l prezint pe Zayan, fratiorul Zarei, care are acum 8 saptamani, un baietel mic, dragalas si mancacios. nu credeam ca o sa fie asa bine cu doi, desi e un pic mai greu simt ca ma prinde mult mai bine postura de mamica de 2 copilasi decat de unul; sunt tare fericita cu ei doi.
Noi suntem bine, Zara este o mica printesa, si o mica pupacioasa, il termina pe bebe cu pupicurile ei si din fericire este
intelegatoare, nu am avut multe momente de gelozie; are si ea lucrurile ei de care Zayan nu se poate atinge dar ii respectam alegerea si nu avem probleme. In timp ce am grija de zayan, ea are grija de albinita ei- jucaria ei preferata, o schimba, ii face mancare, o plimba, ce mai, e o mica mamica.
Inca nu merge la gradinita, poate din toamna; ii place tare mult sa danseze si poate ne inscriem si la un curs de dans.
Ii plac mult si cartile si sa "citeasca", ceea ce ma bucura mult si face cu mare placere puzzle, acum facem puzzle de 54 piese.
cam atat deocamdata, ca ma cheama datoria de mama
si sa nu uit cateva poze cu noi
pupici la toti si sper sa scriu mai des
Bogdana, mamica fericita de Zara si Zayan
sbogdana spune:
LA MULTI ANI ! Ruxandra
LA MULTI ANI ! Roxana de Donia
Bine ai venit micuta Miruna de aka, sa cresti frumos, sanatos si sa aduci numai bucurii parintilor tai alaturi de surioara ta