Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (82)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Alina, partea sport se lasa pe spate aproape de orizontala? Nu mai stiu cine intreba de pret.. pe babydino costa 1450 lei.

Carmen foarte frumoasa camera bebelinei! Si noi din pacate ne incadram in categoria celor fara camera pentru bb. Vom pune patutul langa patul nostru.

belu ti-am trimis mail pe gmail.

bumblebee la multi ani sotului si petrecere frumoasa!

patutul - fetele care au pat pliabil, ce model ati ales? bamboletta stiu ca are graco electra. Tot pe babydino am vazut un model (Caretero Grande) cu lumina de veghe, sunete si vibrat si o pereche de talpi atasabile la baza patutului, cu functie de balansoar

salteaua - de care ati ales cu cocos si burete sau cocos si spuma?

Am simtit bebelina mea un pic mai zdravan azi dimineata.. deja ma topesc dupa ea.

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">25+ cu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

aelita eram la Piatra Neamt acolo se vede Turnul lui Stefan cel Mare si Biserica lui Stefan cel Mare

Bulina 29 fix cu poznas
e foarte frumos pe acolo,daca mai ai poze sa mai pui! eu nu mai tin minte nimic,mi-a ramas doar amintirea frumoasa,dar detaliile s.-au sters .

CARMEN sunt voiosi prichindeii ca a venit tati din deplasare.Nu se mai dezlipesc de el,dorm cu el.Eu am dormit singura in ditai patul si ei calare in camera lor cu tati cu tot.

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Citat:
citat din mesajul lui katalina

Buna burtici.Am intrat sa va salut, ma pregatesc sa plec catre Buc.am intilnire cu doctorul.Am o lista de intrebari.(eu voi avea a treia epiziotomie, sa vad ce-mi spune).
Deja vorbiti de AMR?

Va urez o zi frumoasa si cu soare.
Multumim pentru carti, am descarcat tot.

Catalina 23+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

E un numar limita de epizio?
Bafta multa, si soare!! Sunt unele spitale care o fac automat indiferent de situatie din pacate asa ca vezi care iti sunt optiunile si sa vii cu vesti bune!
Si eu cu carceii cand uit sa iau magneziul!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
25+ cu
nu cred ca sunt probleme,se fac si 3 cezariene,dar 3 epiziotomii.si eu sunt la a treia.a doua a fost facuta sub epidurala,si nasterea deasemenea de aceea s-a facut mai cu grija.prima a fost mai urata,la graba,in contractii si copil care nu mai iesea..

23+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Mihaela multumesc

Elena, 29+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Uf, Aelita m-a durut descrierea primei taieturi
Ce bine ca ti-a venit sotul sa te rasfete!!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Alina, partea sport se lasa pe spate aproape de orizontala? Nu mai stiu cine intreba de pret.. pe babydino costa 1450 lei.

Carmen foarte frumoasa camera bebelinei! Si noi din pacate ne incadram in categoria celor fara camera pentru bb. Vom pune patutul langa patul nostru.

belu ti-am trimis mail pe gmail.

bumblebee la multi ani sotului si petrecere frumoasa!

patutul - fetele care au pat pliabil, ce model ati ales? bamboletta stiu ca are graco electra. Tot pe babydino am vazut un model (Caretero Grande) cu lumina de veghe, sunete si vibrat si o pereche de talpi atasabile la baza patutului, cu functie de balansoar

salteaua - de care ati ales cu cocos si burete sau cocos si spuma?

Am simtit bebelina mea un pic mai zdravan azi dimineata.. deja ma topesc dupa ea.

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">25+ cu
Poze

ziua buna si de la noi!

Sa raportam si noi cate ceva:

Azi mergem la ikea sa luam dulap si birou pt camera lui vladut a gasit o oferta ff buna si de la 2200 cat imi cera pe comanda putem lua cu 1000 lei!

Asta este investitia trebuie impartita la 2!

patut-am luat cu doua nivele masa de infasat roti si geanta de voiaj de la DHS cu 205 ron!
saltea - am optat pt cea areobaby de la mondocarp am pus la capitolul trecut datele tehnice si descriere pt cine este interesat!

Asa ca in mare parte am terminat cu cumparaturile!

Anca +23s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!
Ma bucur pentru vestile bune , bravos!
Am emotii insa ca vad ca Denisa nu apare.

Eu voi fi la a doua epiziotomie sau cezariana, cum mi-e norocul. La cezariana eu stiu ca se taie tot in acelasi loc, in final e tot o cicatrice. Nu vad de ce la epiziotomie ar fi diferit. Oricum am avut-o mica de tot, 1.5 cm, zic eu lungime neglijabila.

Carmen, sunt mai bine cu spatele, chiar sprintena.
Azi mi-a rezolvat si gatul de vreo 3 ori, mama ce a trosnit mai ales undeva langa ureche.
Ooana, chiar ca te-ai scos sa vii cu ultimul avion, super.

Eu voi dormi cu amandoua piticele in camera. Elisa e disperata sa ma simta noaptea asa ca Iulia sper sa fie intelegatoare si sa doarma bine in patut.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 24+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

Ma bucur cand vad ca sunteti bine, Otiliacine te-a rezolvat cu gatul, kiropractorul? Asta e un fel de osteopat?

Carmenah ce camera draguta, eu abia astept sa-ti vad si mobila aia de poveste ce-am admirat-o prin linkurile tale ! am vazut si leaganul, e superb! Cum o sa-l cobori pe scari? As vrea sa gasesc si eu unul asemanator aici, ca mie mi-au zis ca e mult transportul pana la Bucuresti.

ooanabine-ai venit! Sa stii ca ma tot gandeam la tine, cand bagam cate un ochi aici si vedeam ca nu mai scrii, cu avioanele astea imi inchipui ce nasol ar fi fost sa fiti blocati prin tari indepartate! Astept pozele! Ti-a priit soarele, apa, asa e?

aelitace sentiment placut sa-ti vina sotiorul acasa, sa nu mai fii singura!

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

hello..la amiaza..
nu stau ca mi-e o foame de nu mai pot!
azi m-am vrednicit de am cumparat si eu primele lucrusoare pt bbita- nu mare lucru, niste maiouri si un costumas mic-mic si un prosop :)
si pt mine 2 rochite, ca deja si pantalonii cu burtica ma strangnuma sa vina si caldura sa le pot purta :)

haoileu cu amru..nu-s cum se face ca si la odiseea trecuta am nascut printre primele si relativ la termen (39 sapt.)

imediat ma duc si eu la poze.
oana, tare norocoasa ai fost cu avioanele! iar preturile din Tg Mures sunt super ok! merita sa mergeti la acea clinica.

Paula cu Mihai 28+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Bravo Paula pt Cumparaturi, vedeti zisa orbul, am zis eu ca mai incolo va fi greu cu cumparaturile
Maurice leaganul il urc si cobor eu (sau sotul), 2 bete de bambus si o salteluta care e usoara, am incercat nu e greu sa aiba vreo 5 kg, o sa-i intreb daca au si-n Bucuresti ca altfel cu transportul dai prea mult si nu se merita!
Otilia bine ca ti-ai revenit acum sa ai grija cu greutatile care la tine sunt cam inevitabile!
Eu trebuie sa iau carutul si tot aman... ca e lung drumul pana la vienna ufff
in, fine
Anca tu esti in cumparaturi de asemenea bag sama, sa ai spor,
Am plecat fetelor sper si eu ca Denisa sa fie bine! Revin mai pe seara acum diger ciorba (fara carbo doar legume si leguma pui

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

buna ziua burtici cu delfinasi,Mayasi Mirela
acum am ajuns si noi de la doctor,suntem cam obosite de la atata drum dar o sa fie timp si de odihna.bebelina mea isi pastreaza talia,nu e la fel de grasuna ca bebeii vostridar e in grafic,are 650 de grame la 24 de sapt.tine la silueta se pare ca nu vrea sa treaca de normal.rinichiul drept in continuare e mai marerinichiul stang are 0.82 si cel drept are 1,2 e o diferentza mica dupa spusele doctoritei dar totusi exista si ni sa recomandat sa mergem la un doctor sa ne explice mai excat problema si ce va trebui sa facem dupa nastere,adica daca e tot asa va fi nevoie de operatie.eu in continuare am o presimtire ca va fi totul bine si ma voi ruga la Doamne Doamne sa fie asa
maine dimineata am programare la doctorita mea,atunci sa vad si cate kg am luat de la ultimul control.
Alina
Bumblee sa iti iasa cele mai bune prajiturele si cea mai buna papica,sa aveti parte de vreme cat mai frumoasa si de multe surprize placute

Bianca 24+

Mergi la inceput