Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (82)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Andreea ai dreptate scriptic de duminica dar faptic este deja schimbat ... si de astazi si eu ... Doamne-ajuta !

Carmen ma gandesc ca iti este greu, cand te gandesti ca erai si tu printre ele , insa uite ca acusic incep si agitatele la noi si deja ma ia cu emotii ...oricum AMR-ul il tinem in minte tot timpul,dar o sa incepem si scriptic imediat

Elena, 29+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Buna burtici.Am intrat sa va salut, ma pregatesc sa plec catre Buc.am intilnire cu doctorul.Am o lista de intrebari.(eu voi avea a treia epiziotomie, sa vad ce-mi spune).
Deja vorbiti de AMR?

Va urez o zi frumoasa si cu soare.
Multumim pentru carti, am descarcat tot.

Catalina 23+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

Mergi la inceput

Si eu am obiceiul sa ma intind noaptea , dar de cand tot asa m-a trezit un carcel urat de tot, cand ma intind evit ca sa imi incordez tare gambele...cred ca intelegeti ce vreau sa zic si uite asa cand vad ca da sa vina carcelul...o las balta cu intinsul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Elena am luat situatia asa cum a fost, desi am incercat atata amar de vreme, corpul meu a respins inseamna ca ceva nu era bine, fusese primul test pozitiv dupa multi multi ani (vreo 7) fara protectie, dar mi-a dat si curaj, uite ca s-a intamplat minunea mea , un motiv in plus pentru care i-am ales numele asta desi englezii americanii au reale probleme de pronuntie!!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui katalina

Buna burtici.Am intrat sa va salut, ma pregatesc sa plec catre Buc.am intilnire cu doctorul.Am o lista de intrebari.(eu voi avea a treia epiziotomie, sa vad ce-mi spune).
Deja vorbiti de AMR?

Va urez o zi frumoasa si cu soare.
Multumim pentru carti, am descarcat tot.

Catalina 23+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

E un numar limita de epizio?
Bafta multa, si soare!! Sunt unele spitale care o fac automat indiferent de situatie din pacate asa ca vezi care iti sunt optiunile si sa vii cu vesti bune!
Si eu cu carceii cand uit sa iau magneziul!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
25+ cu

Mergi la inceput

Catalina bafta la dr. si sa-mi zici care este faza cu a treia epiziotomie...ca si eu voi fi la fel...la a treia...oare dupa a treia voi mai avea control la pipilica , daca se va slabi muchiul ala si mai mult ????? Chiar ...est un nr. limitat de epiziotomii ????

Carmen uite ca Domane-Doamne va dat aceasta minune ca sa va umple viata de bucurii...sa fie sanatoasa in continuare si sa va bucurati de ea.

Adriana la fel si tie...dreptate ai, stie El cand sa dea si minunea mult dorita...sa fie sanatoasa si sa va implineasca viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurika1982

Neata si de la noi.Ai grija cu bubitele..ca asa am zis si eu ca e intoxicatie ...si cand colo: varicela.vad ca mai ai un baietel..si de aia zic sa fii atenta .mai bine suna medicul si vezi ce zice, ca nu e de gluma nici cu intoxicatiile alimentare.ca deh, vb aia , nu putem sta linistite. pupici multi si sper sa fie bine:*

Laura 25+ cu
[/quote]

Mersic de sfat, varicela nu e sigur, ca a avut si baietelul meu anul trecut si eu cand eram mica. Dar vorba ta, nu trebe sa stau relax, ci o sa merg la doctor.. Pup!

Cris, Razvanucu (23.11.2004) si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Eu am fost la odiseea de mai iunie , nu a fost sa fie atunci, si de cate ori intru ma gandesc la asta:-)!
Acum eu deja imi fac in gand AMR-ul :-))!!
Biata Blanca, , probleme animalice!
Laurica vrei sa faci camera pana vine bebe?
Otilia esti mai bine cu spatele?
Aelita ce mai fac prichindeii?

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
25+ cu

eu as fi fost la odiseea de martie -aprilie. Acum as fi avut bebe in brate! Doamne-Doamne le aseaza dupa cum crede de cuvinta.

28+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!

daca e sa rememoram...eu as fi avut un bebe de 5 luni si ceva...asta e...n-a fost sa fie...dar hai sa nu ne intristam...acum trebuie sa fim fericite si bucuroase ca nu peste mult timp apar delfinasii nostri...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 29+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Noi la camera catarinei am gasit un tapet de perete albastru cu stelute galbene fosforescente. Se incarca cu lumina de la bec si stralucesc cateva zeci de minute cand o culcam. Arata foarte bine. Inca nu am decis ce vom face cu camera lui bebe 2 dar in weekend vreau sa ma duc sa ma uit la niste tapete pt camere de copii abia astept

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si26+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Neata delfinariu!

Eu zilele astea cred ca o sa va citesc printre picaturi. Sambata facem party la curte (ii facem ziua sotului, ca deh, a facut 30 de ani acu' 2 sapt, e si sf gheorghe+ ca luni e ziua mea) si vreau sa fac vreo 2 praji, o crochetica, o treaba, o socoteala. Sotul si-a luat liber, asa ca eu sunt mai mult cu supervizatul.

Alina 25+ cu
gargarita

La multi ani sotului si petrecere frumoasa in w/e. Ai grija de tine, sa nu te surmenezi.

Cris 27+ cu

Mergi la inceput