Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (82)
Raspunsuri - Pagina 8
btz_ovi spune:
Hello si de la noi,abia am ajuns si eu de la Iasi si trebuia urgent sa intru pe forum sa vad ce faceti si sa va salut...
26+cu
Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy
btz_ovi spune:
Fetelor stiti un site pe care sa fie postate indicele de la echo?Eu ma uit ca matza in calendar la ceea ce mi-a scris medicul
26+cu
Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy
maya71 spune:
Sufletelelor dragi... va
. Sper ca sunteti bine.
La mine in stup e mare agitatie... prietena mea cea mai buna trebuie sa se mute de unde sta cu chirie deoarece s/au certat proprietari si 'ea' vrea sa se mute acolo... asa ca ne agitam sa gasim alt stupisor...
Saracuta surata, e suparata rau de tot si nu pot sa o las ca mi/e ca o sora.
Va
si sunt prin preajma daca aveti nevoie de ceva....
bamboletta spune:
burticile si delfinasii 
la patuturile pliante...cele cu saltea pt primul etaj..mai punem si alta saltea sau doar cand scoatem etajul 

felicitari burticilor ce au fost la eco si au venit cu vesti bune 
Aelita-mersi
si tu esti o scumpa
,asa ma bucur si eu cand vine tati dupa o zi de munca acasa...Antonia e calare pe el si mai respir si eu
,ma gandesc la tine dupa atata timp...il sufoca ![]()
Carmen-f frumoasa camera...cand vine si mobila o sa fie de vis 
Dragaica-pe unde esti? tragi chiulul ![]()

Alina-am vazut pozele cu carutul super...noi vrem pe albastru 
fug sa pap...o zi buna 
Bamboletta
21+
David si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
aelita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CarmenAlbu Uf, Aelita m-a durut descrierea primei taieturi Ce bine ca ti-a venit sotul sa te rasfete!! Letizia Doamne Ajuta-ne!!! 25+ cu ![]() |
dar atunci pe loc nu,ca desi nu aveam epidurala,au facut anestezie locala care a avut efect pe loc,si apoi la cusut,cum am simtit eu cea mai mica intepatura a facut repede alta,simti doar o mica intepatura ca la masea,si apoi nimic ! deci atunci a fost nasoala nasterea in sine ,dar taietura asta nu.
a doua,nici dupa nu am simtit nimic,niciodata,au facut.o asa bine ca la cateva ore stateam greceste.mi.au explicat ca a fost din cauza ca am nascut fara epidurala la prima si a fost mai violenta nasterea...
pe cand asa pe relaxate e si taietura mai mica si toate cele..
la prima a obosit copilul si nu a mai luptat sa iasa,si a trebuit taiat mai mult sa il scoata.in fine,nu e dureros si nici mare taietura !nu te speria !
23+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
Mycya spune:
| citat din mesajul lui btz_ovi Fetelor stiti un site pe care sa fie postate indicele de la echo?Eu ma uit ca matza in calendar la ceea ce mi-a scris medicul 26+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATIUs My Baby Boy |
iubita daca gasesti cumva un site ceva sa imi spui si mie pls...ca eu nici atat nu inteleg.

Bianca
24+
anca_vlad spune:
citat din mesajul lui bamboletta burticile si delfinasii ![]() la patuturile pliante...cele cu saltea pt primul etaj..mai punem si alta saltea sau doar cand scoatem etajul ![]() ![]() felicitari burticilor ce au fost la eco si au venit cu vesti bune ![]() Aelita-mersi si tu esti o scumpa ,asa ma bucur si eu cand vine tati dupa o zi de munca acasa...Antonia e calare pe el si mai respir si eu Carmen-f frumoasa camera...cand vine si mobila o sa fie de vis ![]() Dragaica-pe unde esti? tragi chiulul ![]() Alina-am vazut pozele cu carutul super...noi vrem pe albastru ![]() fug sa pap...o zi buna ![]() Bamboletta 21+ David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006) |
Eu stiu ca se pune!
Anca +23s
ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
btz_ovi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Mycya
iubita daca gasesti cumva un site ceva sa imi spui si mie pls...ca eu nici atat nu inteleg. ![]() Bianca 24+![]() |
Uite www.babymed.com/Tools/Ultrasound/third_trimester/Default.aspx" target="_blank">aici am gasit ceva ceva,trebuie doar sa selectezi nr de sapt si zile cand ti-a fost facuta echo..eu tot ma uit aiurea ca nu inteleg anumite lucruri,astept fetele cu experienta sa intre sa ma pot lamuri
Apropo am schimbat semnatura,suntem cu o saptamana in fata

28+cu
Paul Christian...IUBESC 2 BARBATIUs
My Baby Boy
aelita spune:
da,fetelor,e asa bine cand vine tati,copiii sunt calare pe el,si eu respiiiiiiiir![]()
e mare lucru pana cand si sa am cui spune:pune-i tu sosetele !
daca si asta mi se pare un mare ajutor,va dati seama ?daca nu imi deschide nimeni usa in rest..si faptul ca ii pune o soseta altcineva pt mine e ceva !
23+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
Mycya spune:
| citat din mesajul lui btz_ovi Apropo am schimbat semnatura,suntem cu o saptamana in fata ![]() ![]() 28+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATIUs My Baby Boy |
si ce greutate are bebe tau?tine la silueta ca a mea si el sau e grasun?

Bianca
24+