Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (82)
Raspunsuri - Pagina 9
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aelita da,fetelor,e asa bine cand vine tati,copiii sunt calare pe el,si eu respiiiiiiiir e mare lucru pana cand si sa am cui spune:pune-i tu sosetele ! daca si asta mi se pare un mare ajutor,va dati seama ?daca nu imi deschide nimeni usa in rest..si faptul ca ii pune o soseta altcineva pt mine e ceva ! 23+ ![]() Sofia (2ian2007) , Andres(22mai2008) |
hahaha...eu stiu ce zici...abia astept sa vina tati acasa de la munca sa-i inmanez una bucata copil...macar pt catva timp...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
29+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui btz_ovi Fetelor stiti un site pe care sa fie postate indicele de la echo?Eu ma uit ca matza in calendar la ceea ce mi-a scris medicul 26+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATIUs My Baby Boy |
draguta, daca te referi la aceste explicatii, uite aici...
Cum se citeste o ecografie:
LMP - ultima menstruatie
LMP-GA - varsta gestationala conform ultimei menstruatii
LMP-EDC - data probabila a nasterii conform ultimei menstruatii
BPD - diametru biparietal (de la o tampla la cealalta)
CRL - lungimea fatului de la crestetul capului la coccis (fundulet)
FL - lungimea femurului
AC - circumferinta abdomenului
HC - circumferinta capului
HC/AC - raportul dintre circumferinta capului si circumferinta abdominala
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
29+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
aelita spune:
| citat din mesajul lui eladea2005 Cum se citeste o ecografie: LMP - ultima menstruatie LMP-GA - varsta gestationala conform ultimei menstruatii LMP-EDC - data probabila a nasterii conform ultimei menstruatii BPD - diametru biparietal (de la o tampla la cealalta) CRL - lungimea fatului de la crestetul capului la coccis (fundulet) FL - lungimea femurului AC - circumferinta abdomenului HC - circumferinta capului HC/AC - raportul dintre circumferinta capului si circumferinta abdominala |
astea ar trebui puse pe prima pagina.eu habar nu aveam !
greutatea nu e pusa aici?
23+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
ooana spune:
| citat din mesajul lui maurice ooanabine-ai venit! Sa stii ca ma tot gandeam la tine, cand bagam cate un ochi aici si vedeam ca nu mai scrii, cu avioanele astea imi inchipui ce nasol ar fi fost sa fiti blocati prin tari indepartate! Astept pozele! Ti-a priit soarele, apa, asa e? 21+ |
ai avut mare dreptate

...nu m-a mai durut spatele deloc
ce sa mai...as mai fi stat acolo inca o luna cel putin
Victo spune:
n-am mai avut timp de poze, ca fac de mancare, ca azi si maine sunt sg cu strumful..si imediat ma duc dupa el la gradi, apoi mergem la parc..ne intoarcem diseara, cu autobuzul..:) distractie mare :)
Paula
cu
Mihai 28+ si Stefan (30 oct. 2007)
beluistef spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aelita
astea ar trebui puse pe prima pagina.eu habar nu aveam ! greutatea nu e pusa aici? 23+ ![]() Sofia (2ian2007) , Andres(22mai2008) |
Astea sunt postate pe prima pagina, insa la sfatul mai multor mamici multe s-au sters sau s-au ascus sub diverse denumiri...asta pentru a mai scurta prima pagina ca erau prea multe in ea puse.
Cautati pe la mijlocul odiseei ...cap. 34 de ex. si veti gasi acolo si datele acestea.

Elena,
29+ cu
Stefan Christian Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
racusor2010 spune:
btz_ovi mercic 
o sa intru si eu acasa sa compar....
m-am uitat doar la greutate, ca normal ar fi de 1301 grame si bebelinul meu e de 1260 gr
slabutel....
sa speram ca nu are probleme cu cresterea ci doar asa e el, mai slabut...
eu imi aduc aminte ca si la 21 saptamani fix avea 400 grame, pe cand bebelusii vostri aveau peste 500 grame...dar atunci era in grafic, nu au zis ca e prea slabut..
bine, ma gandesc daca era mult in urma s-ar fi alarmat si ar fi facut si alte teste, nu m-ar fi lasat asa...asa doar incerc sa mananc mai multe proteine, sa il ajut!
Bulina
29+ cu
poznas
btz_ovi spune:
Pai stiam si eu la un momentdat Belu ca erau afisate pe undeva
Sarumana Eladea ca le-ai postat
Mycya al meu scumpel la 28 sapt 0 zile adica ieri avea 1201 grame...m-a amuzat tare ca dr a pus si acel 1gram ![]()
Sunt asa happy ca l-am vazut pe printisor si ca e bine sanatos.Cam asa arata indicativele :
DBP:72 mm->28s6z
CC:264 mm->28s5z
CA:249 mm ->29s2z
LF:52 mm->28s
G:1201 grame
ceva de genul "og" sau "ag" ca nu inteleg : 28s 0 zile
VGM : 28 sapt 3 zile
Placenta post pe corp uterin la distanta de 0 al colului (de aici am inteles ca e bine situata)
MCF + ritmice ,corp tetracameral
Lungimea colului 52 mm,inchis perfect
Data nasterii 11 iulie 2010..
Bineinteles a ramas tot cuculet,i-am vazut bijuteria,nasucul,cordonul ombilicam pe care nu il mai dadea jos din manuta ,poponeata pe care eu o mangaiam crezand ca e capsorul,iar el era foarte nervos ca il trezise dr da na ![]()
Din pacate poze ciu-ciu ca nu mi-a mers stick-ul insa le-a pastrat pt data viitoare
In plus mi-a spus ca am un bazin de toata frumusetea si sanse 100% pentru a naste natural,desi se asteapta ca el sa aiba in jur de 3800.Iar pata roz..s-a gasit si pt ea o explicatie
,ma bucur ca s-a rezolvat totul
28+cu
Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy
Sheritra spune:
Bumbulino, sa-ti traiasca sotiorul, pune-l sa sarbatoreasca prin munca
!
Eh sa va spun una, de marti intru in prenatal!!!!!!!!!!!! Prima!
Si imi vine faiantaaaaaaaaaaaaa!
Shery
26
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)
btz_ovi spune:
Pufescule am intrebat despre dormitul pe spate,3 medici de acolo au confirmat ceea ce stiam si eu :dupa 6 luni nu mai face bine la bebe,exista riscul sa se sufoce,cel mai indicat este pe partea stanga deoarece asa se iriga placenta cel mai bine..
Deci pt mine gata cu leneveala asa..o sa incerc cat mai mult cum mi-ai spus ei desi pe stanga sta jr sub coasta si doare rau tare 
28+cu
Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy