Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (82)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

buna dimineata, burticute, dar vad ca e ceva activitate de dimineata...
ne gandim deja la AMR... wow! mai nou nu ma mai intreaba nimeni cate luni am, ci cat mai am pana sa nasc si cum burticuta creste si creste si creste, parc-as fi la termen deja!
am avut o noapte alba-alba, dar de data asta n-a fost nici sotu' cu sforaitul, nici carceii mei, nici ceva dimnastica nocturna si nici nevoia de a fugi la baie cu pijamaua pe jumate data jos. tocmai ce-mi lipsea: pisicuta mea e in calduri si a tinut-o tot intr-un mieunat. asa am patit si cand am nascut printesita, eu cu bebe, pisicuta din Ro cu bebe (cu 4!), dar acum nu ma mai simt in stare sa... supraveghez ditamai gradina zoo: sotiorul, printesita, delfinasul, catelul (Braulio), pisica (Blanca) si cine stie cati pisoiasi, asa ca fug la veterinar sa-mi dea tratament ptr pisi. bine ca nu iau eu medicamente, dar ii iau ei!!!

o zi buna sa aveti

27+
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Sheri: multumesc de info cu dr.Caut mereu sa mai aflu ceva,sa imi fac curaj, ca deh, e primul copil...si mi-e teama de necunoscut.
Alina: la multi ani tie si spotului, sa va distrati misto :*
Alinutza: foaret misto carutul si pare foarte usor de utilizat.
Carmen: felicitari pentru bebelusa si e super misto camera.asa as vrea sa am si eu camera pentru bebe..dar mai tre sa asteptam.oricum, ai super gusturi.
Elena: nu imi vine nici mie sa cred ca deja fetele incep sa intre la numaratoare inversa si o sa scoatem motatele curand. ma emotionez tare cand citesc la odiseea de mai iunie..
Mirela si Maya: tinem pumnii.

Va urez o zi super frumoasa.

PS: tot uit sa zic: sunteti toate niste frumoase..o sa iasa niste bebei...de mama-mama.

Laura 25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Buna dimineata delfinariu
Fetele multumesc de complimente la adresa camerei (si mie imi vine sa stau numai in ea :-)),) e tapet simplu de hartie se gaseste in toate magazinele tip ikea, eu am luat 2 tipuri si combinatia asa e ideea mea! Pretul nu e mare , nu am vrut sa iau material de scris pentru Leti prea scump :-)), oricum de la un an incolo va scrie de toate pe acolo!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
25+ cu

foarte frumoasa camera daca dispuneam de o camera doar pentru bebe ceva in acelasi gen mi-as fi dorit si eu...dar deocamdata amanam partea cu mutatul intr-un apartament mai mare

Oana 28+ cu

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Eu am fost la odiseea de mai iunie , nu a fost sa fie atunci, si de cate ori intru ma gandesc la asta:-)!
Acum eu deja imi fac in gand AMR-ul :-))!!
Biata Blanca, , probleme animalice!
Laurica vrei sa faci camera pana vine bebe?
Otilia esti mai bine cu spatele?
Aelita ce mai fac prichindeii?

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:

Eu am fost la odiseea de mai iunie , nu a fost sa fie atunci, si de cate ori intru ma gandesc la asta:-)!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
25+ cu

As vrea eu sa fac camera pentru bebe.deocamdata ne chinuim intr-o garsoniera ..ce sa facem.cand vine bebe o sa stam la soacra-mea, ca ea are 3 camere...si poate pentru un an jumate o sa fim la casutza noastra..si atunci o sa fac sigur camera la bebe.deocamdata ne zbatem cu credite si evaluari si tre sa dam banutzi pentru casa..dar sper sa se rezolve pana la urma.:*

Laura 25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Citat:

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
25+ cu

eu as fi fost la odiseea de martie -aprilie. Acum as fi avut bebe in brate! Doamne-Doamne le aseaza dupa cum crede de cuvinta.

28+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurika1982

Citat:

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
25+ cu

As vrea eu sa fac camera pentru bebe.deocamdata ne chinuim intr-o garsoniera ..ce sa facem.cand vine bebe o sa stam la soacra-mea, ca ea are 3 camere...si poate pentru un an jumate o sa fim la casutza noastra..si atunci o sa fac sigur camera la bebe.deocamdata ne zbatem cu credite si evaluari si tre sa dam banutzi pentru casa..dar sper sa se rezolve pana la urma.:*

Laura 25+ cu

lasa Laura ca veti reusi!!! Va doresc sa gasiti un credit cu conditii bune pentru voi sa nu dati mult la camatarii astia(bancile), ca noi si bulgarii ajungem sa dam si carnea de pe noi la banci!! In Belgia e de 3,5 % fara chiestii ascunse! In ro dupa ce ai scos la iveala ce baga aia prin taxe te trezesti ca platesti un credit cu 70 % mai mult!! Sper ca s-au mai redresat lucrurile!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Buna, fetelor!

Am avut si eu un carcel azi noapte la gamba de la piciorul drept de ma doare si acum. Eu sunt de vina, de cateva nopti imi vine sa ma intand de zici ca eu cresc si nu bebe, si azi noapte m-am intins, m-am intans pana mi s-a pus carcel.

Adriana, multa sanatate.

Rodika, daca nu mai vrei pisoiasi de la BLanca, mai bine o sterilizezi. Nu-i fac bine pastilutele de fiecare data cand intra in calduri. Poate face cancer. Eu asa am procedat cu pisicuta mea, la sfatul medicului veterinar.

Crissy, ce se mai aude cu BAC-ul? S-a mai sustinut ptoba ta? ai ce corectat?

Paula, drum bun si spor la cumparaturi. Ai grija de tine.

O zi buna in continuare!

Cris 27+ cu

Mergi la inceput

laurika, tot la garsoniera am fost si noi pana anu' trecut in octombrie. Am facut eforturi mari sa ne mutam la casa mai mare, si inca suntem in dificultati financiare. O sa aveti si voi casuta voastra mai mare.

28+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Buna, fetelor!

Am avut si eu un carcel azi noapte la gamba de la piciorul drept de ma doare si acum. Eu sunt de vina, de cateva nopti imi vine sa ma intand de zici ca eu cresc si nu bebe, si azi noapte m-am intins, m-am intans pana mi s-a pus carcel.

Cris 27+ cu

Am crezut ca numai eu ma intind noaptea, de zici ca vreau sa ocup toata lunginea patului.

28+

Mergi la inceput