Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (82)
Raspunsuri - Pagina 4

grety_niku spune:
Carmen, felicitari pentru vestile bune.
anca_vladpentru parculet, si mie imi place acolo!
Puiutz, ai vazut ca totul este ok
pentru bebe!
Paula, drum bun sa aveti si vreme frumoasa. Spor la cumparaturi!!
Fetetlor daca nu va merge Mama si copilul la dezarhivat redenumiti partea 7 (in MAMASICOPILUL.part7.rar) la mine asa a mers. Ma bucur ca va plac cartuliile!

Pozici

ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Neata delfinariu! Eu zilele astea cred ca o sa va citesc printre picaturi. Sambata facem party la curte (ii facem ziua sotului, ca deh, a facut 30 de ani acu' 2 sapt, e si sf gheorghe+ ca luni e ziua mea) si vreau sa fac vreo 2 praji, o crochetica, o treaba, o socoteala. Sotul si-a luat liber, asa ca eu sunt mai mult cu supervizatul. Paula ![]() ![]() Alina ![]() ![]() gargarita |
sa aveti o petrecere frumoasa si La Multi Ani sotului

eladea2005 spune:
carmen,o intrebare off topic... stii cumva daca sambata e deschis la posta in Ungaria? mersic!
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 29+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

CarmenAlbu spune:
citat din mesajul lui eladea2005 carmen,o intrebare off topic... stii cumva daca sambata e deschis la posta in Ungaria? mersic! ********************************************************* Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si ![]() ![]() ERIC, POZE RECENTE ERIC IN 2009 ERIC , PRIMUL ANISOR Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! Pui mic, mic... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
Da e deschis Andreea!:-)!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!

beluistef spune:
Andreea de duminica se pare ca schimbi prefixul si incepe AMR-ul ptr. tine ...Doamne ce a trecut timpul...parca acum dechideam odiseea si acum...mai avem un pic si incepem sa ne agitam cu motatele pe aici
Sa dea Domnul sa fim bine cu toate si sa ne vedem minunile sanatoase si sa ne bucuram de ele cu cei dragi......hai ca am devenit nostalgica
Elena, 29+ cu
Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

adrianaBuc spune:
Alina, iau 1 pastila de 0,5 la 12 ore. Am zis ca nu il mai iau; prea imi e rau de la el. Oricum de maine o sa fie putin mai relaxat programul asa ca... raman doar la nos-pa.
elena, sa inteleg ca de la 30 s+ incepe AMRul? 28+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!

beluistef spune:
Adriana eu asa cred...ca o luam asa...10,9,8,....2,1 sapt. asa am vazut si pe la celelalte odisei. Acum nu este litera de lege...dar parca mie imi face bine sa vad cum se apropie momentul marii intalniri.
Multa sanatate si ai grija de tine...hai ca nu mai este mult si o sa vezi cum vom ajunge la termen si o sa fie totul bine
Elena, 29+ cu
Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

eladea2005 spune:
citat din mesajul lui beluistef Andreea de duminica se pare ca schimbi prefixul si incepe AMR-ul ptr. tine ![]() ![]() Sa dea Domnul sa fim bine cu toate si sa ne vedem minunile sanatoase si sa ne bucuram de ele cu cei dragi......hai ca am devenit nostalgica ![]() ![]() *************************************************** Elena, ![]() ![]() Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) ![]() ![]() |
aoleu, elena...nu-mi aduce aminte...

doamne ajuta la toate gravidutele sa aiba o nastere super usoara si bebei sanatosi si fericiti!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...

eladea2005 spune:
mersic Carmen...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 29+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...

laurika1982 spune:
citat din mesajul lui ciristina_serban Neata si de la noi... Racusor, Michele, multumim pentru micul dejun... Eu una cred ca am facut o usoara intoxicatie, ca mi-au iesit niste buburute pe piele.. si nu stiu daca am voie sa iau ceva... offff, sper sa nu afecteze bebelina! Paula, drum bun sa aveti si vreme frumoasa. Spor la cumparat cat mai multe pt bebic!! Puiutz, bine ca totul e bine si ca te-ai linistit. Ma duc sa caut si eu camera frumoasa a lui Carmen, ca am vazut numai vorbe de lauda... Hai va pup, sa aveti o zi frumoasa!!! Cris, Razvanucu (23.11.2004) si 24+ ![]() Neata si de la noi.Ai grija cu bubitele..ca asa am zis si eu ca e intoxicatie ...si cand colo: varicela.vad ca mai ai un baietel..si de aia zic sa fii atenta .mai bine suna medicul si vezi ce zice, ca nu e de gluma nici cu intoxicatiile alimentare.ca deh, vb aia , nu putem sta linistite. pupici multi si sper sa fie bine:* |
Laura