Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (82)
Raspunsuri - Pagina 17
eladea2005 spune:
pufescu, in primul rand felicitari...sa fiti sanatosi...
cat despre parinti, asa sunt ei...n-ai ce le face, nu-i schimbi la batranete...
darrrrr....pt ca exista un dar...o sa vezi ca uneori iti va prinde taaaaaaaaare bine un ajutor din partea lor...vorbesc din experienta proprie, ca si lauza esti rupta de oboseala, cel putin cateva luni...eu una am fost f bucuroasa de ajutorul dat de maica-mea ...
ma refer la facut o papica, plimbat copil ca sa pot trage si eu un pui de somn, etc.![]()
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
29+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
matusa77 spune:
eladeea - cu ceara peste tot/ cam o data pe luna si nu ma doare deloc desi innainte ma vaitam mama, mama
saptamana 26
Ducu
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui matusa77 eladeea - cu ceara peste tot/ cam o data pe luna si nu ma doare deloc desi innainte ma vaitam mama, mama saptamana 26 Ducu |
uauuuu...esti curajoasa..

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
29+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
puiutz_mic spune:
Da, fetelor, totul e bine cu puiul meu, asa este, va multumesc ca v-ati gandit la noi Cris, Mycya, mirela2 (mult noroc cu noul FIV!),racusor, Carmen, Alina2005, lalala13, matusa (da, avem niste grasunei de baietei
), paula m, Belu (sa stii ca inca nu m-a pus sa numar miscarile lui bebe, cred ca de la 28-29 de saptamani incolo), cristina_serban, eladea, grety si toate celelalte burtici dragi!
Azi am avut zi de bucatareala, asa ca nu am apucat sa citesc ce ati mai vorbit, ma duc sa recuperez din urma, 

!
Elena
23+ cu un
cuminte
bumblebee spune:
Vreau si eu epilat, sunt in cautare de cosmetician, ca unde mergeam eu se foloseste ceara refolosibila. Inghinal incordam putin funduletul, dar in rest, lejer, mai tare ma chinuie "smulgatorul electric" care ma smulge fir cu fir.. brrr
Ma bag si eu la putin tv si 
Pe maine dimineata
Alina
25+ cu 
gargarita
enik83 spune:
buna seara fetelor..zilele astea o sa intru mai putin pt ca suntem la sibiu..tati ii la sedinta 2 zile la timisoara..iar noi ne facem de cap...vizitam toate prietenele..
program incarcat..![]()

puiutz_mic...ma bucur tare mult ca ii ok bebe...de altfel nici nu aveam cum altfel sa fie..
22+ cu o minune de 
poze
CD27 spune:
Buna seara, haideti sa va spun, am fost la masaj in seara asta si cand am iesit, am acostat-o pe racusor
, sa n-o credeti cu kg alea multe, nu stiu unde le tine ascunse![]()
ma laudati voi ca fac cate si mai cate, dar n-am avansat deloc cu mutarea
am umblat de dimineata dupa canapea si nimic...noroc ca am dat comanda de saltea, in rest...doar oboseala
la analize n-am ajuns pentru ca m-am uitat ep bilet si nu scrie nicio analiza, scrie consult...asa ca intai trebuie sa ma consulte un dr d-acolo si apoi sa-mi prescrie analize
si cireasa pe pe tort, sambata la 6 dimineata plecam la o nunta la miercurea ciuc
am vazut printre randuri ca mai sunt probleme, va tin pumnii la toate, sa fie bine, sa nasteti la 40s bebei sanatosi si frumosi![]()
cu bobinache 27s+
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

nela_didea spune:
Ma bucur ca sunteti bine cu toatele. CD iti urez de pe acuma drum bun si distractie placuta la nunta.
Ne aduci si poze?
Mycya unde esti? Doar nu stai si te necajesti degeaba si sa necajesti si bebelina ca iei bataita
Bumblebee La multi ani pentru sotul tau si distractie maxima

Va
si eu de noapte buna. E ora pentru somnik
22 + . Mergem inainte cu Doamne Doamne