Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (82)
Raspunsuri - Pagina 16
matusa77 spune:
Buna seara fetelor!
Abia am venit de la epilat, ne pregatim pentru luni-mergem la doctor, sa vedem daca bebe e bine.
Pufescu felicitari pentru vestile bune. 
Si eu abia astept prenatalul, doctora de familie spune ca abia in saptamana 31 pot intra in concediu, vad ca voi va luati mai devreme nu mai inteleg doctorii astia.
saptamana 26
Ducu
Cris2010 spune:
Salutare fetele!
Noi am iesit in oras. Pretextul a fost sa-si caute sotul o curea, ocazie cu care mi-a luat si mie o bluza foarte frumoasa de vara
.
Pufescu, felicitari pt lungut
. In ceea ce priveste sfaturile, tu zi ca ele si fa ca tine
. La mine asa functioneaza.
Cris
27+ cu
bumblebee spune:
Eu nu mai inteleg ce-i cu prenatalul si astea. Daca ai dreptul la 128 de zile, minim 42 dupa, poti sa-ti iei 84 de zile inainte, nu? Pana la urma le iei cum vrei si dupa cum te simti... eu chiar nu inteleg ce treaba au si medicii astia. Eu de pe 17 mai sunt in concediu, am sa merg si eu la medicul de familie, dar nu ma astept sa comenteze.
Alina
25+ cu 
gargarita
crispro spune:
BTZ_OVI, am luat 12 kg, doctorului i-am zis doar 10 kg, si a zis ca e prea mult. Dar si eu m-am lasat de tigari odata cu sarcina (ca si Carmen, parca), dupa 11 ani de tutun zilnic... Asa ca nu e de mirare ca toata ziua as rontai ceva... Nu e stres, sigur ca important e sa fie bebelu bine, ca le dam noi jos, dar mi-ar fi placut sa se puna doar pe burtica... nu si pe solduri, fund, brate, fata 
Cristina
27+ cu 
Cris2010 spune:
Nu mai vb de kg. Eu am mancat non stop saptamana asta. Nu stiu ce m-a apucat, dar mi-e foame tot timpul. Ieri am facut o praji cu capsuni si kiwi (un fel de pandispan cu fructe) si am mancat azi o juma de tava
.
Cred ca o sa renunt si eu la Elevit. Raman doar pe calciu si fier.
Cris
27+ cu
btz_ovi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crispro BTZ_OVI, am luat 12 kg, doctorului i-am zis doar 10 kg, si a zis ca e prea mult. Dar si eu m-am lasat de tigari odata cu sarcina (ca si Carmen, parca), dupa 11 ani de tutun zilnic... Asa ca nu e de mirare ca toata ziua as rontai ceva... Nu e stres, sigur ca important e sa fie bebelu bine, ca le dam noi jos, dar mi-ar fi placut sa se puna doar pe burtica... nu si pe solduri, fund, brate, fata ![]() Cristina 27+ cu ![]() |
Si eu m-am lasat dupa 10 ani si 2 sapt de ele,am inceput sa urasc mirosul lor (bine ca nici inainte nu il agream) dar nu asta e explicatia:pur si simplu corpul necesita hrana deoarece bebe e intr-o continua dezvoltare.
Eu una nu ma abtin de la nimic,mananc orice la orice ora,nu imi pasa ca se depune,am grija ca alimentatia sa fie sanatoasa,fara junk food,fara prajeli,toare fierte bine,legume si fructe cat mai multe,lactate si apa plata cate 3l pe zi.
Dupa o sa incep sa fac sport usor usor la inceput,apoi zilnic alergare si dieta :totul fiert,nu infometare.
28+cu
Paul Christian...IUBESC 2 BARBATIUs
My Baby Boy
crispro spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui btz_ovi
Si eu m-am lasat dupa 10 ani si 2 sapt de ele,am inceput sa urasc mirosul lor (bine ca nici inainte nu il agream) dar nu asta e explicatia:pur si simplu corpul necesita hrana deoarece bebe e intr-o continua dezvoltare. Eu una nu ma abtin de la nimic,mananc orice la orice ora,nu imi pasa ca se depune,am grija ca alimentatia sa fie sanatoasa,fara junk food,fara prajeli,toare fierte bine,legume si fructe cat mai multe,lactate si apa plata cate 3l pe zi. Dupa o sa incep sa fac sport usor usor la inceput,apoi zilnic alergare si dieta :totul fiert,nu infometare. 28+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATIUs My Baby Boy |
Bravo, mananci sanatos! Eu mai trag si o prajeala (in special cartofi prajiti), ca tare bine imi pica. Mai cu dulciuri, mai o pizza, mai o prajeala. Incerc sa nu fac abuz, oricum... Insa eu nu mananc legume, deloc, de nici un fel... Dar compensez cu fructe...
Cristina
27+ cu
btz_ovi spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui crispro
Bravo, mananci sanatos! Eu mai trag si o prajeala (in special cartofi prajiti), ca tare bine imi pica. Mai cu dulciuri, mai o pizza, mai o prajeala. Incerc sa nu fac abuz, oricum... Insa eu nu mananc legume, deloc, de nici un fel... Dar compensez cu fructe... Cristina 27+ cu ![]() |
Crispo stai calma ca si eu bag ochiuri cu cartofi pai si maioneza,ceapa prajita ...nu zilnic dar le mai ard si eu cu de astea,ca de'h..pofta..
28+cu
Paul Christian...IUBESC 2 BARBATIUs
My Baby Boy
Cris2010 spune:
Burtici, eu ma retrag la
, binenteles dupa CSI New York![]()
toate burticile de noapte buna
Cris
27+ cu
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui matusa77 Buna seara fetelor! Abia am venit de la epilat, ne pregatim pentru luni-mergem la doctor, sa vedem daca bebe e bine. saptamana 26 Ducu |
am eu o obsesie...te-ai epilat cu ceara? peste tot?
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
29+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...