Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (82)
Raspunsuri - Pagina 15

pufescu spune:
pufescu spune:
 Buna fetelor..azi schimbam prefixul si am fost si la eco.
Toate bune, e lungan :). Adica greutatea e de 25 saptamani(770g) dar lungimile de oase sunt de 26 saptamani.Nodulul nu a mai crescut, ceea ce m-a mai linistit. Tehnologia 4d ni s-a parut destul de fas...adica avem o singura poza din care se intelege ceva, restul sunt doar un motiv sa ne ia banii pe cd :) .
Bine ca e mini me ok. Mi-a zis ca la cum arata e posibil sa nasc mai devreme, intre 28 iulie si 12 august.
Bineinteles ca mama dupa ce i-am zis a inceput sa sustina ca ea stie exact ca nasc intre 25iulie si 1 august...nici nu s-a nascut bubu si a inceput cicaleala(si sfaturile ca sa nu cumva sa ma ingras mai mult de 12 kile...acum cateva saptamani imi explica ca nu mananc destul. Interesant e ca isi da seama de toate chestiile astea de la distanta, probabil dupa cum imi suna vocea la telefon :D ). Proabil ca nici hormonii nu ma ajuta sa fiu intelegatoare...recunosc ca toi cei 4 viitori bunici ma scot din sarite in max 5 minute de conversatie :( .
Au planuri ca ori trimitem copilul la ei ori se muta cu noi sa ne ajute; bineinteles fara sa ne intrebe si pe noi ce vrem. Noi vrem sa ne descurcam singuri...sunt alergica la indicatii pretioase, sfaturi si pareri date fara sa fie cerute...
Ziceti-mi ca e de la hormoni si trece.
Btz_ovi, sarumana ca ai intrebat de statul pe spate.Nu stiu ce o sa fac cu asta, cand stau pe canapea cu laptopul in brate stau tot pe spate(ridicata pe perne), noaptea ma intorc in somn....ufff. 25+
 25+  Raducu
 Raducu

adrianaBuc spune:
adrianaBuc spune:
 Legat de pozitia "pe spate": incercati cand aveti laptopul in brate (de exemplu) sa stati la 45 grade astfel incat sa ridicati din presiunea de pe col si sa nici ajungeti la orizontala. 28+
 28+ 
Vine o  Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
  Rebeca Stefania!Doamne ajuta!

btz_ovi spune:
btz_ovi spune:
 Pufescule cu mare placere.Felicitari pentru vestile bune despre bebe,se pare ca noi mergem la echo in grupulete  .Iar in legatura cu parintii nu iti fa probleme,oricat ar fi de moderni tot au conceptii diferite deoarece ei au trecut prin asa ceva si sunt de parere ca sunt experimentati fara de noi..nu te mai stresa caci si bebe simte acelasi lucru
.Iar in legatura cu parintii nu iti fa probleme,oricat ar fi de moderni tot au conceptii diferite deoarece ei au trecut prin asa ceva si sunt de parere ca sunt experimentati fara de noi..nu te mai stresa caci si bebe simte acelasi lucru
Legat de statul pe spate:sa explic mai bine sa fiu inteleasa:nu dauneaza daca te relaxezi asa cateva minute bune,si eu stau cu laptopul pe brate si intinsa dar e important sa nu fii lungita ca o scandura ci sa stai un pic ridicata.NU E BINE sa stam ore intregi intinse pe spate
Stiu,e greu sa dormim pe parti,multe am fost invatate pe burta si ne e dificil acum,insa nu se intampla nimic daca mai dormim o ora doua pe burtica....
Va 
 28+cu
28+cu  Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
 Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

btz_ovi spune:
btz_ovi spune:
 Adriana  da,exact asa
 da,exact asa
Ma duc sa pap gogosi cu finetii home made...

28+cu
Us
My Baby Boy

mirela2 spune:
mirela2 spune:
 pufescu lasa i sa vb tu fa te ca nu i auzi......pune si u telefonul pe spiker, pune l pe masa si din cand in cand mai spui si tu un da da si gata...nu tre sa te enervezi....

crispro spune:
crispro spune:
 BUMBLEBEE, ce harnica esti! Si ce de bunatati! Toata ziua am avut pofta de praji cu ciocolata, iar acum cand te aud ce minunatii ai facut, imi curg balele. 
Cristina  27+ cu
 27+ cu 

bumblebee spune:
bumblebee spune:
 Pufescu, felicitari pt vestile bune! Cat despre bunici, maica-mea cand a auzit ca vreau ca al meu copil sa doarma in cealalta camera mi-a facut un cap cat casa, ca-l abandonez, mititelul sa stea singurel, daca pateste ceva? I-am explicat ca asta se va intampla dupa ce copilul va face cateva luni, sa isi faca cat de cat un program si ca acolo sta singurel cat doarme, deci nu-l las sa croseteze sau sa se apuce de bere, dar ehhh, n-ai cu cine, si e mama, tu iti dai seama ca daca soacra-mea imi spunea de astea saream mai arsa?
 Cat despre bunici, maica-mea cand a auzit ca vreau ca al meu copil sa doarma in cealalta camera mi-a facut un cap cat casa, ca-l abandonez, mititelul sa stea singurel, daca pateste ceva? I-am explicat ca asta se va intampla dupa ce copilul va face cateva luni, sa isi faca cat de cat un program si ca acolo sta singurel cat doarme, deci nu-l las sa croseteze sau sa se apuce de bere, dar ehhh, n-ai cu cine, si e mama, tu iti dai seama ca daca soacra-mea imi spunea de astea saream mai arsa?
Alina  25+  cu
25+  cu 
gargarita

bumblebee spune:
bumblebee spune:
 Cristina, sorry, m-a cam mancat limba, nu trebuia sa fac din astea, dar daca vrei, te astept cu drag

Alina  25+  cu
25+  cu 
gargarita

crispro spune:
crispro spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui bumblebee Cristina, sorry, m-a cam mancat limba, nu trebuia sa fac din astea, dar daca vrei, te astept cu drag   Alina  25+  cu  gargarita | 
As veni, cum nu... Lasa ca si asa m-a certat doctoru ca am luat prea multe kile, asa ca gata cu dulciurile
 . Merci, oricum.
. Merci, oricum. 
Cristina
 27+ cu
 27+ cu  

btz_ovi spune:
btz_ovi spune:
 Crispo dar cat ai pus de te-a certat medicul?Eu nu ii inteleg de ce se poarta asa,la urma urmei sunt insarcinate si e normal sa depunem,unii se asteapta sa avem aceeasi greutate.Si dr mea a zis ca e prea mult 13 kg dar atat timp cat bebe e sanatos eu contez mai putin acum.Dupa nastere am eu grija..sotul..si mai si 
Lasa Alinutza ca vin eu,pana la tine fac aprox 2h..si ce daca am 13 kg..ma doare la basca..vin si iti mananc tot ce ai bun..

LA MULTI ANI sotului si petrecere cat mai frumoasa maine
LA MULTI ANI sotului si petrecere cat mai frumoasa maine 28+cu
Us
My Baby Boy