Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (82)
Raspunsuri - Pagina 14

aelita spune:
aelita spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui Alina2005 Aelita, ce peripetii! Dar nu pot sa nu iti admir copiii de fiecare data si familia ta, in general. Eu te vad o mamica si o gazda perfecta pt toti, mi te inchipui cum te agiti prin bucatarie cand astepti musafiri... eu nu inteleg ceva: sotul meu s-a nascut la 7 luni si a avut 2200g, varul meu 1960, iar matusa mea s-a nascut la 6,5 luni si avea 1690g. bebicii nostri la 28 sapt au pana in 1,5 kg. de ce diferentele astea? _ | 
 dar inca nu sunt 7 luni,nu?
 dar inca nu sunt 7 luni,nu? ei ziceau 7 luni,dar poate erau 7 luni jumate..pe vremuri se faceau alte calcule..mi se pare ca se facea calculul de la ovulatie,nu de la ciclu..
in plus,cand e sa se nasca asa mic,dzeu ii da kile sa traiasca !
sotul tau a avut 2200 la 7 luni,altii la 9 luni se nasc tot de 2200..deci diferente de fizic pur si simplu.
uite,explica foarte bine mai jos OTLIA:
| Pai mie pana in 1,5 kg mi se pare o greutate normala pentru 6 luni cat inseamna 28 de saptamani. Dupa o luna, adica 32 de saptamani, nu ma mir ca sotul tau a avut 2,2 kg pentru ca este o perioada in care copilasii pun bine de tot pe ei. Uite aici un tabel pentru copii pe curba medie. Daca sunt mai grasunei pot fi si cu 2-3 saptamani in avans. Fata mea cea mare avea 2,5 kg la 32 de saptamani, cam cu 3 saptamani in avans, si s-a nascut cu 3,8 kg la 41 de saptamani deci a iesit din tabel). Elisa a fost sub medie cu 3,2 kg la nastere iar delfinasa e pe medie dupa ultima eco. | 
VICTO aare probleme cu atata iaurt

hai ca asta tine la frigider,merge sa pui in ciorbe,ardei umplut,tocatura,mancat seara...il termini pana la urma.
daca iti place dulce pui miere si nuci in el.
MAYA si asa esti tu cu calatoriile ,aventurile.

ALINA

masina nu are nimic,tot bateria l-a lasat la benzinarie,ca nu o incarcase suficient prima oara

asa ca am mancat acasa ,culcat copiii si cand s-or trezi o luam din loc ,mai iesim si noi impreuna,ca de cand nici nu mai stiu..trebuie sa tundem si copiii pletosi .defapt Andres e pletos,ca la ea ar mai merge,dar Sofia sigur se pune si ea pe scaun la frizer daca il vede pe el.
m-as tunde si eu dar inca nu m-am hotarat cum...si cred ca nici timp nu avem de toate.
mai scapam un pic la haine

aoleeeu,am lasat mai devreme sa vad ultimele pozele OANEI din Egipt,zic sa le savurez asa..si am uitat de ele !!! bine ca ati spus,sa le caut iar.
ELADEA,aa,cu masina sotul da vina pe altii,numai pe mine nu

el de mine nu zice nimic

cand ma vedea ca imi era frica sa conduc imi zicea:nU CONTEAZA daca o lovesti,zgarii,orice numai sa fii tu bine! si pt ca mi-a zis asa,nu am zgariat-o niciodata !
sau daca zice ceva de cineva in trafic,eu ii zic:lasa,mai,ca o fi asa ca mine mai prost,ce sa ne ceri!
si el repede:aaa,tu nu esti asa !

de undeeee,sunt mai rau !

nu mai zic cand ma invata sa conduc,cata rabdare a putut sa aiba,ca eu eram cea care tipa,urla,trantea,dadea cu picioarele.si el caaaalm,"nu are nimic".
sau cand il critic ca mergi asa ,mergi pe dincolo,pui frana si mie mi-e rau..mai zice si el ca bine,sa conduci tu si asa o sa fac si eu .atunci eu ii zic:aaa,nuuu,ca eu oricum conduc mai prost,dar la tine am pretentii

OANAAAAAAAAA le-am vazuut!! vaai ce poze ,ce vacanta frumoasa !! si cum ai rezistat tu cu burtica !!! bravo !
 ce frumos v-ati distrat,superbe si pozele din apa!
ce frumos v-ati distrat,superbe si pozele din apa! 23+
 23+ 
 Sofia (2ian2007) ,
Sofia (2ian2007) , Andres(22mai2008)
Andres(22mai2008)

lalala13 spune:
lalala13 spune:
 se calculeaza 7 luni pline, deci 32 de saptamani. 7 luni jumate 34 de saptamani. asa se calcula si inca unii fac la fel. deci luni pline!de aici si diferenta..
 si eu mi-s prematura cu 2500, si nascuta cu o luna mai devreme..
----------------------------------------------
my somebody....        
  27+ cu
27+ cu 
 Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

crispro spune:
crispro spune:
 LALALA13, de luni intri in prenatal -inteleg ca vei avea 28 saptamani? Si eu am  DPN deodata cu tine- 20 iulie, si voi intra in prenatal din 10 mai (ca pana atunci mai am concediu de risc). Am auzit ca poti sa iti iei prenatal din  saptamana 28, adica cu 84 zile inainte de DPN, dar numai cu recomandare de la medicul gine catre medicul de familie. Stii ceva de aspectul asta? Ai o astfel de recomandare? Multu...
Cristina  27+ cu
 27+ cu 

lalala13 spune:
lalala13 spune:
| citat din mesajul lui crispro LALALA13, de luni intri in prenatal -inteleg ca vei avea 28 saptamani? Si eu am DPN deodata cu tine- 20 iulie, si voi intra in prenatal din 10 mai (ca pana atunci mai am concediu de risc). Am auzit ca poti sa iti iei prenatal din saptamana 28, adica cu 84 zile inainte de DPN, dar numai cu recomandare de la medicul gine catre medicul de familie. Stii ceva de aspectul asta? Ai o astfel de recomandare? Multu...  Cristina  27+ cu  | 
da, am si o asemnea recomandare! dar nu stiu daca e obligatorie. am avut noroc oricum cu ginecoloaga mea care e o scumpa. dar pana la urma legea e lege...eu am intrebat inclusiv la resurse umane la mine si am si ok-ul lor. si vreau sa zic ca m-am contrat cu foarte multe persoane.
si da..o sa am 28 de saptamani, dpn meu se cam modifica la eco, mai nou e 16 iulie

my somebody....

27+ cu
27+ cu 

lalala13 spune:
lalala13 spune:
 oana eu refuz sa ma uit la pozele tale

my somebody....        
  27+ cu
27+ cu 

crispro spune:
crispro spune:
 Merci, LALALA13!  Stiu ca  exista medici de fam care nu vor sa dea concediu mai repede de 32 de saptamani, de parca ar da de la ei
 Stiu ca  exista medici de fam care nu vor sa dea concediu mai repede de 32 de saptamani, de parca ar da de la ei  O sa vb si eu cu gine, ca si al meu e tare de treaba. Multu! Pupici!
 O sa vb si eu cu gine, ca si al meu e tare de treaba. Multu! Pupici!
Cristina  27+ cu
 27+ cu 

lalala13 spune:
lalala13 spune:
| citat din mesajul lui crispro Merci, LALALA13!  Stiu ca  exista medici de fam care nu vor sa dea concediu mai repede de 32 de saptamani, de parca ar da de la ei  O sa vb si eu cu gine, ca si al meu e tare de treaba. Multu! Pupici!  Cristina  27+ cu  | 
eu nu-i inteleg..mie mi-a dat explicatia ca asa face de 20 de ani
 ..si ca nici o gravida nu a venit cu ideea asta( a mea).spune-i ginecoloagei de lege si daca iti da si recomandare chiar nu mai are ce face medicul de familie.
..si ca nici o gravida nu a venit cu ideea asta( a mea).spune-i ginecoloagei de lege si daca iti da si recomandare chiar nu mai are ce face medicul de familie.----------------------------------------------
my somebody....

27+ cu
27+ cu 

crispro spune:
crispro spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui lalala13 
 eu nu-i inteleg..mie mi-a dat explicatia ca asa face de 20 de ani  ..si ca nici o gravida nu a venit cu ideea asta( a mea).spune-i ginecoloagei de lege si daca iti da si recomandare chiar nu mai are ce face medicul de familie. ---------------------------------------------- my somebody....   27+ cu   Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat! | 
Da, asa voi face, merg cu legea dupa mine

Cristina
 27+ cu
 27+ cu  

bumblebee spune:
bumblebee spune:
 Fetelor, cate un pupic si o imbratisare pt fiecare.

Carmen, Eladea 
Mycya , felicitari pt balerina, cu ajutorul lui DD o sa fie totul bine si nu va fi nevoie de nici o operatie.
, felicitari pt balerina, cu ajutorul lui DD o sa fie totul bine si nu va fi nevoie de nici o operatie.
Crispro , Gabitza
, Gabitza felicitari pt vestile bune!
 felicitari pt vestile bune!
Aelita , ai fost supersimpatica, e bine ca sotul tau e asa calm. Cand mi-am luat carnetul la noi era fix invers, si daca se punea cumva pe ridicat tonul, opream masina si ma dadeam jos, il lasam cand ii era lumea mai draga… Nu am suferit niciodata sa se tipe la mine…
, ai fost supersimpatica, e bine ca sotul tau e asa calm. Cand mi-am luat carnetul la noi era fix invers, si daca se punea cumva pe ridicat tonul, opream masina si ma dadeam jos, il lasam cand ii era lumea mai draga… Nu am suferit niciodata sa se tipe la mine… 
Shery
 , sa stai cat mai mult in prenatal! Si vezi sa nu te apuci de pus faianta
, sa stai cat mai mult in prenatal! Si vezi sa nu te apuci de pus faianta 
Oana
 , superbe pozele!
, superbe pozele!
Lala , sa te bucuri de concediu!
, sa te bucuri de concediu!
Eu azi de dimineata am fost la cumparaturi generale si pt party. Am umblat prin vreo 2 hypermarketuri sic and am ajuns acasa parca ma calcase trenul. Am facut niste praju cu visine, checulete cu ciucalata si vad poate maine incropesc vreun tort, dar nu mai vreau diplomat, as vrea unul ciocolatos .
.  
Alina  25+  cu
25+  cu 
gargarita

Aida Alexandra
 Aida Alexandra