Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (82)
Raspunsuri - Pagina 18
puiutz_mic spune:
Sa reiau si eu un pic din ce ati mai povestit azi...
Vorbeati mai dimineata de arsuri la stomac si de crampe la gambe..De arsuri inca nu ma plang..ma si mir pentru ca uneori mananc cam tarziu si/sau cam mult seara. Carcei am foarte rar, ultimul fuse azi dimineata tot cand m-am intins..de azi bag Ca+Mg+D3, asa ca sper sa se amelioreze situatia.
adrianaBuc - nu stiu ce sa zic despre gynipral ca nu am luat niciodata, dar daca iti creste pulsul atat de mult nu mi se pare ok, stiu ca ii poate dauna lui bebe, ca sa nu mai vorbim de cat de rea e senzatia pentru tine! Cere sfatul medicului, poate iti schimba dozajul. 
ciristina_serban imi pare rau pentru suferinta cu intoxicatia, ai grija de tine! nu stiu daca-l poate afecta pe bebe, probabil depinde de cat de grava este..probabil ca pana la ora la care scriu eu deja l-ai intrebat pe medic, 
Bumblebee la multi ani sotului, si tie in avans, ca stiu ca luni e ziua ta! sa va bucurati de petrecere si sa primiti multi prieteni si cadouri!
eladea, ma bucur ca ai avut o noapte linistita! in privinta epilatului cu ceara - eu am fost o singura data prin luna a 4-a si m-a durut muuuult mai putin decat ma asteptam! Planuiesc sa ma duc din nou saptamana asta, sa vedem cum va fi acum, cu burtica mai mare... De fapt am observat ca mai multe lucruri s-au imbunatatit la mine de cand sunt insarcinata
- de exemplu rabdarea (mai putin cand mi-e foame
), nu mai am dureri de cap asa des, nu ma mai supara nici stomacul (probabil pentru ca am lasat cafeaua)...
Carmen, ce camera frumoasa! Si o sa fie si mai frumoasa cand va veni bebelina acasa ![]()
Oana, bine ai revenit din concediu! Superbe pozele, se vede ca te-ai simtit minunat si ma bucur ca ti-a fost mai bine cu durerile si cu umflarea picioarelor! Te felicit si pentru ca ai avut curaj sa pleci asa departe cu burticuta mare! Mie mi-e cam teama...cred ca o sa mergem si noi cateva zile prin iunie la munte, dar in tara..
Shery, eladea, belu - iertare daca am uitat pe cineva - abia astept sa scot motatele pentru voi...doamne ce aproape sunteti de momentul magic!

rodyka, ce noapte cu mieunaturi ai avut...a mea pisica deja e gravi din nou (anul trecut a fatat in august...nici nu ma gandeam atunci ca peste 1 an va fi randul meu
)...imi pare rau ca nu am sterilizat-o dupa ce a intarcat... dar anul asta sigur nu mai ratez!
Sa mai iau o pauza si revin 
Elena
23+ cu un
cuminte
CD27 spune:
adrianabuc asta face gynipralul creste pulsul, d-asta trebuie monitorizat si ar trebui sa anunti dr poate iti mai reduce un pic doza, eu luam jumate de pastilulta, uneori chiar un sfer (era mare chin sa le tai), in spital ne monitorizau pulsul si daca o lua un pic razna micsorau rapid viteza perfuziei, multa sanatate
cu bobinache 27s+
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

tina_80 spune:
Buna seara fetelor!
Zilele astea am fost cam ocupata pt ca lucrez la o lucrare de licenta de-a unei cumnate.
Ati fost tare harnicute zilele astea, dar am reusit pana la urma sa recuperez totul![]()
Oana, bine ai revenit! Cred ca te-ai simtit tare bine, oricum se vede din poze
Puiutz, cate griji?! Ai vazut ca pana la urma totul a fost bine.
Belu, si mie mi-au iesit transaminasele mai mari si doctora mi-a recomandat: fara stres, nu oua, prajeala,cola. Trebuie sa bem mai multa apa, fructe, legume si multaaaa odihna.
Oricum la cate pastile iau....e normal sa-mi iasa asa aceasta analiza....si zic eu ca am o alimentatie cat de cat sanatoasa, iar la servici nu ma mai duc din toamna
Acasa nu fac mare lucru pt ca imi vine o femeie saptamanal si ma ajuta la curatenie si calcat.....deci nu cred sa fie din cauza stresului sau a alimentatiei.
Multa sanatate
Eladeea
, sper sa tin bine minte.....tu iei magne B6 seara? Mie doctora mi-a spus sa le iau dupa mese pana in ora 16 (iau 2 cp/zi), la fel si farmacista. Oare cum o fi bine?
Si eu va invidiez ca mergeti la epilat. Pana sa raman insarcinata ma epilam regulat,la inghinal mereu tremuram, acum mi-e tare frica sa merg din cauza contractiilor.
Din seara asta am inceput sa fac iar injectii cu nospa si scobutil si poate ca voi merge si eu la cosmetica, ca deja nu mai pot face nimik![]()
Ramo, iti doresc multa sanatate, atat tie, cat si lui bebe
Te asteptam acasa!
Alina, Adriana, ma bucur ca acum sunteti bine. Aveti grija de voi
Bumblele, sa-ti traiasca sotul, sa fiti sanatosi si distractie placuta in weekend!
Ai grija de tine si nu face prea mult efort.
Am vazut ca vorbeati de concediu prenatal. Eu am spus sa mi-l iau la 7 luni si 2 sapt. Ce ziceti?
Maya, Mirela, tin si eu pumnii!

Vroiam sa mai spun cate ceva dar am mai uitat![]()
Ma bag la 
Somn usor!
tina
26+ cu 
CarmenAlbu spune:
Vaaai CD de drum lung, sa iti iei perna in masina sau chiar 2!!! Si ceva sa pui picioarele sa nu le tii in jos!
Eladea eu chiar acum cateva zile am fost la epilat peste tot cu ceara m-am facut in fiecare luna, si doare mai putin, cu ceara incalzita dar in ce sens, ceara pe care o foloseste o arunca la cos si ia din cratita mereu noua, nu o trece prin procesul ala de dezinfectare si refolosire desi la temperatura aia nu are nimic, inainte nu tineam cont, si ma faceam si cu din aia strecutata, si nu am avut niciodata nimic, contractii nu am avut de la epilat niciodata, mai mult ma enerveaza alte lucruri
!
Btz sa inteleg ca doctora ta te sfatuieste sa nasti natural, cu epidurala? N-ar fi rau daca ai bazinul bun ca isi revin muschii abdominali mai repede!!
Ce am mai vrut sa mai scriu.... neuronul ratacit a intrat in greva...
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
25+ cu 
puiutz_mic spune:
Paula, anca sper ca ati facut cumparaturile dorite! Anca, ce vrednica ai fost, aproape ai terminat capitolul cumparaturi...eu nu am cumparat nici macar o sosetica pentru bebe inca..cred ca prin mai incep si eu.
Otilia, ce bine ca "te-a rezolvat" kiropractorul cu durerile de spate si de gat! o sa poata printesele sa traga de tine iarasi pe saturate ![]()
Mycya, ma bucur ca sunteti bine, sper din suflet sa se rezolve problema cu diferenta de dimensiuni intre rinichi.. la al meu baiat nici nu cred ca i-a masurat, din cate imi aduc aminte a verificat doar daca sunt simetrici, o sa ma uit inca o data pe rezultatul de la morfologica.
multi si sa ne tii la curent cu ce ti-a spus celalalt doctor la care v-a trimis!
btz, felicitari pentru rezultatele bune de la eco si pentru bebica dulce! in privinta kilogramelor acumulate... ce sa spun, si eu sunt o pofticioasa si nu ma pot abtine sa mananc ce imi place...sper sa nu ies din grafic, pana acum am 6 - 7 kg luate fata de inceputul sarcinii. maica-mea ma streseaza sa nu iau mai mult de 10 kg, ca ii poate dauna lui bebe cica. eu cred ca o sa depasesc 12 kg...
Cu dormitul pe spate nu prea am tangenta...nu mai dorm pe spate de aproape 2 ani, de cand imi intepenea mijlocul daca dormeam asa.. eu doar pe stanga/dreapta sau cel mult pe semi-burta. pe stanga e mai greu, cred ca sta mai mult pe acolo capsorul lui bebe...
Michelle, sper din toata inima ca nu te-ai suparat pe mine pentru explicatiile mele in privinta miscarilor fetale. Poate nu a sunat prea incurajator, dar nu am avut decat intentii bune, te asigur, si sper ca nu ai crezut ca vreau sa-ti dau indicatii... Daca te-am suparat cu ceva, te rog mult sa ma ierti! 
crispro, ma bucur ca e totul in regula cu bebe si cu tine si ca ai un medic pe care te poti baza!
racusor mama, nici eu nu cred ca e vreo problema cu greutatea lui bebe al tau, e o diferenta de 41g fata de graficul normal.. o poate recupera in cateva zile. dar oricum, e bine sa papi carnita si oua, chiar daca nu zilnic, oricum ii sunt necesare lui bebe, ca si tie de altfel. carnita nici eu nu prea pot manca...doar tocata - perisoare, sarmalute, carnaciori ![]()
Dragaica, imi pare rau ca nu ai mai gasit eclere... si eu am avut ghinion in seara asta cu cofetaria preferata..stiam ca e deschisa pana la 10 seara...dar si-au micsorat programul...a trebuit sa ma multumesc cu niste amandine luate de la hypermarket 
aelita, bucurie mare ca ti-a venit sotul! Sa va bucurati de fiecare clipa!
pufescu, frumoase rezultate la eco! sa va traiasca lunganul! ce bine se aseamana mamele noastre...![]()
matusa, succes luni la eco! sunt curioasa ce greutate are acum baietelul tau, la 26s, ca vad ca si al meu a apropiat de al tau...eu deja resimt ca in 2 sapt. a mai luat 200g al meu pui...au inceput durerile de mijloc destul de nasol de vreo 2 zile.
CD, imi pare rau ca nu ai avansat cu aranjamentele in casa...dar cel putin va duceti la nunta! distractie maxima, doar ai grija cu drumul...cum a zis si Carmen, multe perne si pauze dese! 
Tina, multumim, ma bucur ca mi-am facut griji degeaba.. oricum dr. a spus ca am facut bine ca l-am sunat...stie el mai multe si a vazut multe... cat priveste analizele...o sa vad si eu peste vreo 2 sapt cum imi ies, am cam papat cartofi prajiti, oua ochiuri (rascoapte), prajituri...
Maya, ce faci, a reusit prietena ta sa se mute? tu cum mai esti? iti tin pumnii in continuare!!! poate cand scoatem motatele ne dai si tu vestea cea mare 
Si mirela la fel, mult noroc! 
Carmen, nu te-ai culcat inca? cred ca numai noi mai bantuim pe aici ![]()
Pupici multi si o noapte linistita sa aveti! 
Elena
23+ cu un
cuminte
puiutz_mic spune:
Aaa..inca ceva important... maica-mea s-a uitat azi dimineata la o emisiune unde era invitat un ginecolog.. printre altele, cica a spus ca e bine sa ne facem analizele pentru hipotiroidie
Voua v-a spus medicul asa ceva? Ca se pare ca deficitul de hormoni e foarte periculos pentru bebe, il afecteaza serios d.p.d.v. intelectual!
Si bineinteles faza cu kg luate in sarcina..nu mai mult de 10, ca ar putea avea bebe tendinta de ingrasare 
Elena
23+ cu un
cuminte
racusor2010 spune:
buna dimineata burtici
eu cu noaptea in cap, ca azi noapte m-am foit mai mult decat sa dorm
de dimineata cereale cu laptic, sa avem energie pentru toata ziua 

aseara am papat niste piept de pui cu o mare mare salata cu rosii, ridichi, ceapa verde si castraveti 
de vreo saptamana salata e meniul de seara si as manca intr-una intr-una 
CD
aha, de asta imi esti

deci nu vii inca la pilates...distractie placuta la nunta, sa dansezi, sa aveti grija la drum
si poate ne intalnim si saptamana viitoare 
am vazut ca vorbeati de epilat...eu iau un no-spa inainte (de la voi am invatat, ati zis voi pe la inceputul odiseei
) si e foarte bine...oricum, mie imi creste mai rar ca inainte, spre surprinderea cosmeticienei..totusi cred ca foloseste ceara reincalzita
in privinta greutatii lui bebe...nu e o problema ca e prea slab...problema e ca pe eco apare o diferenta de o saptamana intre varsta estimata dupa lungime si varsta estimata dupa greutate...

este normal sa fie mai mic sau mare in functie de varsta calculata dupa ultima menstruatie, dar nu e normal sa fie asa mare diferenta in functie de greutate si lungime....de asta a fost dr meu nemultumit....
oricum, zicea ca greutatea asta de 1260 gr e pentru un bebe de 29 saptamani....deci ori are alte masuratori dr la care am facut eco ori nu mai stiu ce sa cred...de asta a zis ca il monitorizeaza, sa fie sigur ca nu are probleme cu cresterea in greutate, ca el era mai lungut (cu 4 zile peste varsta gestationatala), dar mai slabut (cu 3 zile mai putin decat varsta gestationala)...si pentru asta trebuie sa mananc proteine mai multe, ca sa il ajutam sa creasca si in greutate
vad ca vorbiti si de kilograme
nu stiu unde le tin ascune, dar sunt 11
bine, luni aratam +12 
dar nu i-am mai zis la dr, ca eram sigura ca aveam multa apa in tesuturi...ca dupa 3 zile chiar aveam + 11 
m-a notat acolo cu cate kg am luat, ca sa ma traga de maneca si data viitoare
la mine vad ca numa eu am tendinta de ingrasare, bebe nu
oricum, cum zicea si Carmen, nu am sunci, nici macar aripioare sau celulita (erau primele care apareau cand ma ingrasam inainte
) dar s-au pus pe picioare, la fata, un pic si pe la burtica pe parti...si in rest...pe unde au apucat si ele
cred ca si ceva apa in tesuturi...vedem dupa ce nastem unde s-au pus, ca acum sunt mascate de burtica ![]()
denisa pe unde esti? e totul ok? 
sheri felicitari pentru prenatal !! la tine chiar ca incepe AMR-ul.....uhhh...si eu sunt in saptamana 30....
mycya felicitari pentru fetita sanatoasa! e foarte bine ca tu ai incredere ca totul va fi bine si sunt sigura ca nu va avea probleme! sa ne tii la curent cu ce zice doctorul...

paula sper ca ati avut spor la cumpataturi si ca ati ajuns cu bine...abia astept sa ne povestesti pe unde ai ublat si ce ai cumparat 
bumbleeblee ce harnicuta ai fost...spor la treburi si azi si usor usor 
nu mai stiu ce voiam sa mai spun 

ma duc sa mai stau putintel in pat...ca abia peste jumate de ora e ora de trezire ![]()
pupici 

Bulina
29+ cu
poznas
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui matusa77 ai incercat acu decat esti insarcinata? saptamana 26 Ducu |
nu, n-am incercat cu ceara...
mersi fetelor de raspunsuri ref la epilat...o sa-mi fac si eu curaj, dar asa prin sapt 37...ca atunci si daca apar contractii si vine bb nu-i bai...pana atunci cred ca raman la lama...desi nu-mi convine..
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
29+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
crissy77 spune:
| citat din mesajul lui puiutz_mic Aaa..inca ceva important... maica-mea s-a uitat azi dimineata la o emisiune unde era invitat un ginecolog.. printre altele, cica a spus ca e bine sa ne facem analizele pentru hipotiroidie ![]() Elena 23+ cu un cuminte |
Despre asta va ziceam si eu mai pe la inceputul odiseei
P.S. Ai o figura atat de blanda in poze, si un ton atat de mieros in mesaje incat nu cred ca posturile tale pot supara pe cineva

bumblebee, dublu LMA

!Sa aveti o zi buna si un week-end placut!
Cristina
22 s cu bocanila &
Elise-Stefania (3 dec. 2005)
michelle1981 spune:
| citat din mesajul lui puiutz_mic Aaa..inca ceva important... maica-mea s-a uitat azi dimineata la o emisiune unde era invitat un ginecolog.. printre altele, cica a spus ca e bine sa ne facem analizele pentru hipotiroidie ![]() Voua v-a spus medicul asa ceva? Ca se pare ca deficitul de hormoni e foarte periculos pentru bebe, il afecteaza serios d.p.d.v. intelectual! Si bineinteles faza cu kg luate in sarcina..nu mai mult de 10, ca ar putea avea bebe tendinta de ingrasare ![]() Elena 23+ cu un cuminte |

Am vazut si eu la Neata cu Raz si Dani, ca acolo era doamna aceea invitata (eu prind primele 20 de minute din emisiunea asta ca apoi plec la serviciu si vad primul invitat).
Nu stiu nimic de analiza asta, adica nu e obligatorie.. si nu inteleg de ce nu se face avand in vedere ca e atat de importanta. Oricum dr. mi se pare ca exagera cu doar 10 kg luate.
Eu am luat 7 si mai astept sa mai iau vreo 8
(bine, nu o sa depun efort pentru asta dar asta e o estimare a mea*************************
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">25+ cu 
Poze