Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (14)
Raspunsuri - Pagina 7
beatrice75 spune:
Vreau sa merg acolo si la control medic ginecolog-endocrinolog, ca aici m-au capiat!Am consultat 3 ginecologi-4endocrinologi, am fost extrem de dezamagita cum ma plasau de la unul la altul si nu vroiau sa colaboreze. cand in sfarsit, am gasit un dr gineco care sa-mi accepte medicamentatia, stai ca din luna a treia nu se mai pun dr endocrinologii de acord asupra tratamentului. Am Basedow, hipertiroidie, declansata/descoperita odata cu sarcina. Si vreau sa fiu cat mai sigura de ce se intampla cu bebe meu pt ca eu TREBUIE sa iau pastile, lucru nu tocmai ok, dar n-am ce face!altfel risc altele:insuficienta cardiaca, avort, dezlipire de placenta, moartea fatului in placenta, etc....N-am trecut inca de perioada de risc, abia peste 3 sapt mi-a zis dr endocrinoloaga.
10+
MSymo spune:
Beatrice, pentru linistea ta si respectiv a bebelusului, trebuie sa faci tot ce iti sta in putere. Iti tin pumnii!
Symo
12+ 
diana.b spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MSymo Fetelor, va rog help..., maine ar trebui sa plec la Viena la un botez si sunt intr-o mare dilema, legat de zborul cu .Dr meu a zis ca dupa sapt 10 e ok, mai ales ca pana la Viena dureaza doar 1h45', dar...sunt si eu paranoia. Abia am iesit din trim 1, care este unul cu risc si ma bag singura intr-un stres suplimentar. Am citit si pe site-uri straine ca este ok dupa trim 1, mai ales daca te hidratezi bine, dar.... Surioara finutei mele va fi botezata si chiar imi face placere sa le revad, dar copilul meu este mai important decat orice pe lumea asta!!!Voi ce parere aveti? Symo 12+ ![]() |
serios?!?!? se recomanda zborul cu avionul dupa primul trimestru?!?!? habar nu am avut, motiv pentru care saptamna trecuta am badat un dus-intors Paris la foc automat...... si nu am nimic!
Dar nu inteleg cum ar putea zborul cu avionu sa dauneze sarcinii in prima perioada?!?!?!
uite cum mai afla omul de una, de alta
gabriella1 spune:
eu inca n-am facut bhcg-ul.e grav?
Gabriela
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
MSymo spune:
Diana, explicatia dr meu a fost ca in trim 1 nu e indicat sa ai calatorii lungi, transatlantic, fiindca se zboara f sus si exista radiatii cosmice.
Nu este cazul sa iti faci griji!
Symo
12+ 
diana.b spune:
beatrice75 sunt de acord cu tine.... daca inima iti spune ca trebuie sa faci investigatii mai in detaliu, nu te limita la Romania.
MSymo spune:
Gabriella, iti spun din proprie experienta ca la cele 2 sarcini pierdute anul trecut eram fan BHCG, care dupa spusele medicului pot deruta, nu putem trai dupa un sablon.
Acum mi-am facut BHCG in a 11-a zi de la conceptie, m-am convins ca-i sarcina si gata.
Beatrice eu plec maine la pranz si revin duminica seara! Oricum, calatorie placuta!
Symo
12+ 
sugubina spune:
Draga pissi78ro si eu am trecut prin necazul asta. Te inteleg 100%! Ma uit de fiecare data la baie sa nu vad sange, ma ingrijorez la dureri de burta...
Hai sa incercam sa ne linistim, sa fim mai relaxate de data asta! Sa avem incredere in Dumnezeu si in bebelusii nostri!
Te pupez
sugubina
+7
MSymo spune:
Azi sunt tare bucuroasa....rad ca proasta-n baie cand isi vede curul (pardon asa e vorba). E frumos afara, tati ne-a adus flori aseara, fiindca toata lumea l-a incurajat ca-i ok sa fie fetita, am dormit si eu mai bine...
Symo
12+ 

.
Surioara finutei mele va fi botezata si chiar imi face placere sa le revad, dar copilul meu este mai important decat orice pe lumea asta!!!