Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (14)
Raspunsuri - Pagina 8
mirunam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MSymo Diana, explicatia dr meu a fost ca in trim 1 nu e indicat sa ai calatorii lungi, transatlantic, fiindca se zboara f sus si exista radiatii cosmice. Nu este cazul sa iti faci griji! Symo 12+ ![]() |
Sincer mi se pare exagerata povestea cu radiatiile, cu de altfel sunt su alte povesti de sarcina.
Sarcina este o stare de normalitate, ai voie pana si radiografii sa faci si nu poti zbura

Acum sunt medici si medici. Sotia dr. meu este din categoria hiperpanicosilor, ar da interdicte de iesit din casa daca ar putea. Sotul e la polul opus, rareori interzice ceva si atunci e de rau.
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
11+
ralububu spune:
| citat din mesajul lui MSymo Fetelor, va rog help..., maine ar trebui sa plec la Viena la un botez si sunt intr-o mare dilema, legat de zborul cu .Dr meu a zis ca dupa sapt 10 e ok, mai ales ca pana la Viena dureaza doar 1h45', dar...sunt si eu paranoia. Abia am iesit din trim 1, care este unul cu risc si ma bag singura intr-un stres suplimentar. Am citit si pe site-uri straine ca este ok dupa trim 1, mai ales daca te hidratezi bine, dar.... Surioara finutei mele va fi botezata si chiar imi face placere sa le revad, dar copilul meu este mai important decat orice pe lumea asta!!!Voi ce parere aveti? Symo 12+ ![]() |
Buna Symo,
Si eu am 2 zboruri duminica. Doctorita mi-a spus sa ne vedem la ecografie, dar in principiu sa nu imi fac griji si sa zbor linistita. In ultimul trimestru e problematic cu zborul, unele companii pot refuza si imbarcarea. Daca astazi la ecografie e totul in regula, eu voi pleca. Doamne ajuta!
Raluca
6+
gabriella1 spune:
pana luni ,cand iau rezultatl la analize ,mor !
iar mi-e bine,of,ce se intampla?mi-e doar foame!

Gabriela
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
mirunam spune:
| citat din mesajul lui gabriella1 eu inca n-am facut bhcg-ul.e grav? Gabriela "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
Eu nu l-am facut deloc, nici nu este obligatoriu. Nu mi-a fopst recomandat nici la prima sarcina si nici acum.
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
11+
diana.b spune:
suspiciunile si paranoia nu ne fac bine...... pot spune ca pana sa ajung si eu la prima eco, ma treceau zeci de ganduri negre, dar atat pentru noi, cat si pentru BB trebuie sa alungam toate gandurile negre......
sa ne bucuram de verdeata si soarele de afara...... cu toate ca din pacate eu le vad doar pe geamul biroului....... dar imi dau voie
sa ma imbat cu apa rece 
gabriella1 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mirunam
Eu nu l-am facut deloc, nici nu este obligatoriu. Nu mi-a fopst recomandat nici la prima sarcina si nici acum. MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 11+ |
nici mie nu mi-a fost recomandat,dar paranoia avanseaza
Gabriela
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
dia_tm spune:
sugubina, bine ai venit si felicitari pentru cei doi ursuleti![]()
gabriella, bun venit in clubul gravidutelor care sufera de "paranoia"; si la mine e la cote crescute...doar ca nu am destul timp sa scriu despre asta
- dar simptomele sunt extremd e puternice.
Pissi, incearca sa nu-ti faci griji din orice; durerile abdominale, gen pre-menstruale, cica sunt ok si datorate faptului ca uterul se mareste in volum.
Stiu din experienta proprie ca partea cu linistitul e usor de zis si greu de facut... la prima sarcina eram atat de relaxata, si nu prea imi faceam ganduri ca ceva ar putea sa mearga rau; dar dupa ce am pierdut o sarcina, acum sunt complet pe invers; am ajuns la stadiul in care daca ma simt bine fizic si cateva ore scapd e greturi/arsuri la stomac si alte chestii similare, deja sunt cu psihicul la pamant intrebandu-ma daca nu s-o fi intamplat ceva rau..si oricat incerc nu pot sa ma controlez.
Greu cu paranoia asta...parca sunt masochista, si nu mai reusesc nicicum sa ma simt ok; sunt psihic ok daor cand fizic sunt varza si reciproc...
se pare ca o sa fie tare multi ursuleti anul asta
- de-abia astept sa vina toamna si sa schimbam impresii la cald, sa trecem rand pe rand din stdiul de gravidute la stadiul de proaspete mamici ![]()
Diana - mami de
Adriana(n.14.02.2006) si
8+
mirunam spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui gabriella1
nici mie nu mi-a fost recomandat,dar paranoia avanseaza Gabriela "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
Nah, asta nu-i interesant. Virusii sunt preferatii mei, cum citesc de un cum dau o eprubeta de sange.
Eu pana cum mi-am facut nspe griji: analizele din complexul TROCH, RH-ul, durerile de burta, hematomul...acum sunt la placenta decolata, pe care o am pe bune
E pacat totusi ca ne umbrim o perioada superba!!! Si la prima sarcina am fost la fel, pana la 5 luni, dar atunci am avut probleme reale.
Trebuie sa facem un grup de aspirante zen
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
11+
sunset_zuzi spune:
| citat din mesajul lui mirunam Trebuie sa recuperez... Sunset, Crisuletul, vesti ceva??? Doura, tu nu trebuia sa faci eco?? MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 11+ |
raportez ca mergem la eco luni
abia astept 

Doamne ai grija si de noi
9+
mirunam spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sunset_zuzi
raportez ca mergem la eco luni abia astept ![]() ![]() Doamne ai grija si de noi 9+ |
Nu vreau sa zic dar nu pot sa tac... IAAAAR???
Hai ca te intrec am asa: 4 saptamani, 8 saptamani, 11 saptamani si fac si la 12 saptamani
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
11+

.