Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (14)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

Citat:

Citat:

eu inca n-am facut bhcg-ul.e grav?

Gabriela

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Eu nu l-am facut deloc, nici nu este obligatoriu. Nu mi-a fopst recomandat nici la prima sarcina si nici acum.

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 11+

nici mie nu mi-a fost recomandat,dar paranoia avanseaza

Gabriela

Nah, asta nu-i interesant. Virusii sunt preferatii mei, cum citesc de un cum dau o eprubeta de sange.

Eu pana cum mi-am facut nspe griji: analizele din complexul TROCH, RH-ul, durerile de burta, hematomul...acum sunt la placenta decolata, pe care o am pe bune Per ansamblu 2 saptmani de suferinta si ghici, e totul ok, mai putin placenta asta.

E pacat totusi ca ne umbrim o perioada superba!!! Si la prima sarcina am fost la fel, pana la 5 luni, dar atunci am avut probleme reale.

Trebuie sa facem un grup de aspirante zen dar nu gasim un maestru intre atatea paranoice!

cautam un guru, obligatoriu sa nu fie domnul sot. al meu se crizeaza numai cand ma vede cu laptopul pe brate. in rest ma indoapa ca pe curcan, imi masoara timpul de mers pana la baie-cum D-zeu sa faci 15 min dus,15 intors ? etc...

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

eu inca n-am facut bhcg-ul.e grav?

Gabriela

Eu nu l-am facut deloc, nici nu este obligatoriu. Nu mi-a fopst recomandat nici la prima sarcina si nici acum.

nici mie nu mi-a fost recomandat,dar paranoia avanseaza

Gabriela

Nah, asta nu-i interesant. Virusii sunt preferatii mei, cum citesc de un cum dau o eprubeta de sange.

Eu pana cum mi-am facut nspe griji: analizele din complexul TROCH, RH-ul, durerile de burta, hematomul...acum sunt la placenta decolata, pe care o am pe bune Per ansamblu 2 saptmani de suferinta si ghici, e totul ok, mai putin placenta asta.

E pacat totusi ca ne umbrim o perioada superba!!! Si la prima sarcina am fost la fel, pana la 5 luni, dar atunci am avut probleme reale.

Trebuie sa facem un grup de aspirante zen dar nu gasim un maestru intre atatea paranoice!

cautam un guru, obligatoriu sa nu fie domnul sot. al meu se crizeaza numai cand ma vede cu laptopul pe brate. in rest ma indoapa ca pe curcan, imi masoara timpul de mers pana la baie-cum D-zeu sa faci 15 min dus,15 intors ? etc...

Gabriela

Nici al meu, e prea calm si pentru un guru Pe al tau il invitam la cursuri cand ne gasim maestru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

miruna incepand cu saptamana 4 am mers din 2 in 2 saptamani adica la 4,6,8 si acum la 10....asta pt ca eu cred ca sunt maestrul in paranoia si saracul medic ii e mila de "suferintele" mele ...bine ca ma intelege

Doamne ai grija si de noi 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

neata burtici!!!
Pana acum am stat sa citesc ce s-a mai intamplat de aseara pana acum... eu sunt la birou si nu am niciun chef de treaba si mi-e un somn de pic..de greata nu mai vorbesc..zici ca am hepatita asa ma simt cand vad mancare..nu mai suport nimic... sper sa treaca ca, altfel am sa mor de foame.... bebe este bine l-am vazut aseara la eco..si i-am auzit pt prima data inimioara...
Mai merg peste 2 saptamni la control si la un alt eco....ca de, trebuie sa ma conving eu ca este bine...si azi ma doare spatele abia ma misc ..zici ca sunt o baba..cred ca ma doare si pt ca ma gandesc..sotul meu zice ca am luat-o razna..
va pupic

8+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

miruna incepand cu saptamana 4 am mers din 2 in 2 saptamani adica la 4,6,8 si acum la 10....asta pt ca eu cred ca sunt maestrul in paranoia si saracul medic ii e mila de "suferintele" mele ...bine ca ma intelege

Doamne ai grija si de noi 9+

exat asa mi-a zis si mie medicul aseara..ca-i este mila de mine cand ma vede atat de agitata si cum imi caut eu boli..

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Nu a avut incotro. Nu i-au lasat sa se interneze tatal cu el. Ea sau bunica. Si bunica e si ea internata in spital, deci nu avea variante.

Citat:
citat din mesajul lui tigrutz

Citat:
citat din mesajul lui ALEXA1985

Burticute, cele care intrebau de sashenka. Am vorbit cu ea la telefon si e internata cu Iustin la Grigore Alexandrescu pentru ca a facut pneumonie. Offff. Abia ii trecuse si ei raceala.

10+

Offff, bietii de ei...cunosc f bine, si eu am fost internata cu Vlad pt aceeasi nenorocita de pneumonie,acum 3 saptamani
Daca mai vb cu ea, transmite-i sanatate multa si sa aiba grija si de ea, sa nu ia ceva de prin spital

10+

Mergi la inceput

Mamaaaaa

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

tocmai am devorat 3 ecleres divineeeeeeeeeeeeee si un fresh de mere verzi

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
10+

10+

Mergi la inceput

Acum iti spun felicitari de doua ori.

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

Buna seara Fetele!

Am fost la doctor. Sunt inca in soc si nu pot realiza. Dupa ce il masoara, ii asculta inima tace. Tot face eco in continuare dar nu zice nimic. Dupa care "cred ca se mai vede ceva aici". A mai descoperi unul! E doar putintel mai mic..I s-a auzit si lui inimioara..

I-am zis sotului in sala de asteptare si ramasese si el socat.. DOI PUFICI MICI!

Crede ca sunt identici. Dar ramane de vazut peste doua saptamani.

Va ziceam eu mai devreme de necazul cu dr de familie ca nu imi dadea reducere de program. Ei acu nici nu am deschis gura bine, ca a zis sigur, trebuie sa ai program redus! Mi-a dat hartie. Dragutele, ce fac cu ea? Ma duc la tuta aia de fam iar sau direct la dr de medicina muncii de la serv? Voi ce ziceti?

Fix peste doua sapt mai am o alta programare pt eco. A zis dr sa ne vedem si atunci.

Va pup dulce si ma duc sa incerc sa realizez ce mi se intampla. Poate Dumnezeu a vrut sa ni-l dea acum si pe cel din toamna care s-a oprit din evolutie.

sugubina +7

10+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ALEXA1985

Acum iti spun felicitari de doua ori.

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

Buna seara Fetele!

Am fost la doctor. Sunt inca in soc si nu pot realiza. Dupa ce il masoara, ii asculta inima tace. Tot face eco in continuare dar nu zice nimic. Dupa care "cred ca se mai vede ceva aici". A mai descoperi unul! E doar putintel mai mic..I s-a auzit si lui inimioara..

I-am zis sotului in sala de asteptare si ramasese si el socat.. DOI PUFICI MICI!

Crede ca sunt identici. Dar ramane de vazut peste doua saptamani.

Va ziceam eu mai devreme de necazul cu dr de familie ca nu imi dadea reducere de program. Ei acu nici nu am deschis gura bine, ca a zis sigur, trebuie sa ai program redus! Mi-a dat hartie. Dragutele, ce fac cu ea? Ma duc la tuta aia de fam iar sau direct la dr de medicina muncii de la serv? Voi ce ziceti?

Fix peste doua sapt mai am o alta programare pt eco. A zis dr sa ne vedem si atunci.

Va pup dulce si ma duc sa incerc sa realizez ce mi se intampla. Poate Dumnezeu a vrut sa ni-l dea acum si pe cel din toamna care s-a oprit din evolutie.

sugubina +7

10+

felicitariiiiiiiiii sugubina!!!! sa dea Doamne Doamne sa ai 2 bebei frumosi si sanatosi!!!!

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

am voie ceai de tei? ma doare stomacul,iar daca sun dr,clacheaza!
de calduri,ce sa iau? scot hormonii sau fundu' pe geam?
de paranoia,aveti ceva?

Gabriela

Mergi la inceput