Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (14)
Raspunsuri - Pagina 6
mirunam spune:
Trebuie sa recuperez...
In primul rand bun venit noilor burtici pe care nici nu le-am salutat, sa aveti sarcini usoare, bebei sanatosi si la termen. Daca cumva lipseste vreuna dintre voi din lista trimiteti PM la mine si la douradoudou. Printre paginile subiectului ma pierd si uit sa va trec.
Alexa, please, daca vorbesti cu Sashenka te rog sa ii transmiti multa sanatate pentru Iustin si sa ne dea de veste cum se simte!
Eliza, ce ai facut cu Pelinescu? Ai reusit sa faci eco?
MSymo mergi linistita pana in luna 7-8 poti zbura fara probleme, cu atat mai mult cu cat este un zbor scurt.
Sunset, Crisuletul, vesti ceva??? Doura, tu nu trebuia sa faci eco??
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
11+
pissi78ro spune:
Multumesc fetelor.
Nu vreau sa ma stresez, dar e ceva care pot controla f greu. Mi-e teama si de umbra mea, de orice intepatura, orice durere. Poate daca nu as fi pierdut prima sarcina, ar fi fost altfel.
gabriella1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MSymo Ana, eu nu inteleg cum adica nu vor sa faca eco? Atata timp cat platesc, imi face de cate ori vreau eu! Eu am facut la 5s4z si s-a vazut sacul si un punct, apoi la 6s2z si am auzit inimioara, apoi la 9s4z si am vazut ditamai balerina! Pt linistea mea am facut eco de cate ori am dorit, pe banii mei! Symo 12+ ![]() |
Eu as sta numai la echo dar mai tre sa si dorm!
Gabriela
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
DIMITRA_R spune:
buna,fetelor!
intru si eu in cloubul paranoia,tot timpul ma gandesc numai la tampeni

multumim mult LAURA_DIMITRIS<cumnata mea iubita,care sa bucurat mult ieri la aflarea vesti

MSymo,draga mea poti calatori linistita cu avionul,si eu o sa vin in romania cu avionul in iunie si doctorul meu a spus ca nu este nici o problema
fetele mele dragi,care va ocupati de listuta,as dori sa o treceti si pe fetita mea DIMITRA 2.02.2007
o zi buna va doresc!

LARISA
de
DIMITRA(2.02.2007)
8+
beatrice75 spune:
| citat din mesajul lui MSymo Fetelor, va rog help..., maine ar trebui sa plec la Viena la un botez si sunt intr-o mare dilema, legat de zborul cu .Dr meu a zis ca dupa sapt 10 e ok, mai ales ca pana la Viena dureaza doar 1h45', dar...sunt si eu paranoia. Abia am iesit din trim 1, care este unul cu risc si ma bag singura intr-un stres suplimentar. Am citit si pe site-uri straine ca este ok dupa trim 1, mai ales daca te hidratezi bine, dar.... Surioara finutei mele va fi botezata si chiar imi face placere sa le revad, dar copilul meu este mai important decat orice pe lumea asta!!!Voi ce parere aveti? M-ai bagat in frica si pe mine, eu luni plec la Viena, tot cu avionul ca nu cred ca va mai fi problema cu norii. Eu merg acolo pt dublutest.Si eu n-am trecut de 10 sapt.Sapt viit intru in cea de-a 10-a sapt. Ideea este ca eu si inainte aveam ameteala in avion. Symo 12+ ![]() |
10+
beatrice75 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui beatrice75
10+ |
M-ai bagat in frica si pe mine, eu luni plec la Viena, tot cu avionul ca nu cred ca va mai fi problema cu norii. Eu merg acolo pt dublutest.Si eu n-am trecut de 10 sapt.Sapt viit intru in cea de-a 10-a sapt. Ideea este ca eu si inainte aveam ameteala in avion.
Stai ca scrisesem aiurea.....
10+
MSymo spune:
Beatrice, cu Dumnezeu inainte! Scuze daca sunt indiscreta, dar de ce faci dublutest la Viena?
Symo
12+ 
ana_o spune:
Nu inteleg moderarea asta... am trimis deja 10 mesaje, cum mi-a sugerat Doura, dar uite-ma asteptand sa-mi vad mesajul in timp real.
Am mai auzit ceva la cateva mamici cu sarcina de 13-14 saptamani... au fost la echo si li s-a spus sexul bebelului. Intrebarea e pentru mamicile care mai au copii, este sau nu este adevarat?
Si vreau sa stiu daca mai are vreuna problema mea, legata de... PERNE!!! 
Sunt pernele pe care dorm de 3 ani si pe care ma odihneam cel mai bine, dar de cand cu sarcina, am reale probleme cu gatul. Ma trezesc efectiv intepenita si ma doare fiecare miscare pe care o "execut"... Am avut problema asta si cu alte perne pe care am dormit, vacante, vizite, dar nu ma gandeam ca si acasa ma voi confrunta cu aceeasi problema.
Sunt eu para? ![]()
11
ana_ladycat spune:
| citat din mesajul lui MSymo Ana, eu nu inteleg cum adica nu vor sa faca eco? Atata timp cat platesc, imi face de cate ori vreau eu! Eu am facut la 5s4z si s-a vazut sacul si un punct, apoi la 6s2z si am auzit inimioara, apoi la 9s4z si am vazut ditamai balerina! Pt linistea mea am facut eco de cate ori am dorit, pe banii mei! Symo 12+ ![]() |
A spus ca e prea devreme, si daca vroiam cu adevarat imi facea. Am ales sa las lucrurile asa de frica sa imi faca si sa nu vada nimic. M-as fi impacientat maxim, chiar daca stiam ca exista riscul sa nu se vada. Cred ca am sa ma duc direct la 6 saptamani si 2 zile.
Oricum, daca nu am sangerari si dureri, presupun ca totul e ok, nu? Bine, nu am nici simptome, dar stiu ca si pentru astea e devreme.

.