Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (14)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MSymo

Fetelor, va rog help..., maine ar trebui sa plec la Viena la un botez si sunt intr-o mare dilema, legat de zborul cu .
Dr meu a zis ca dupa sapt 10 e ok, mai ales ca pana la Viena dureaza doar 1h45', dar...sunt si eu paranoia. Abia am iesit din trim 1, care este unul cu risc si ma bag singura intr-un stres suplimentar.
Am citit si pe site-uri straine ca este ok dupa trim 1, mai ales daca te hidratezi bine, dar.... Surioara finutei mele va fi botezata si chiar imi face placere sa le revad, dar copilul meu este mai important decat orice pe lumea asta!!!
Voi ce parere aveti?

Symo 12+

Merge sfat de la paranoia la paranoia? Eu zic sa-ti iei punga suplimentara ptr si mergi.In tot ce-am citit despre asta ,scria ca dupa luna a 7-a ,inclusiv nu este indicat.
Asa ca ... drum bun ,papa tot ptr bb si nu dansa pinguinul ca se agita bb.

Gabriela

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MSymo

Gabriella...baga acru, eu mananc orice cu muraturi...

Symo 12+

in viata mea n-am mancat cascaval cu gogosari la otet si masline cu castraveti murati.
E normal sa am o senzatie de umezeala?

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

Salutare, fetelor dragutelor.
Am niste dureri vagi de spate, dar in partea de jos cam ca la ciclu. Asa mi s-a intamplat si data trecuta. Ce sa fac? Oare e posibil sa pierd iar sarcina?Sunt disperata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

Buna dimineata,
in primul rand va doresc sarcina usoara,sanatate si bb sanatos si la termen.
Apoi,ma primiti si pe mine?
Eu,zaluda ,de 39 de ani,care are 5 saptamani,intru in a 6-a , cu mii de spaime si inceput de paranoia.
Azi am facut analizele ptr toxoplasmoza, clamidia si mega..virus, maine fac ptr hepatita b si c ,glicemia si calcemia.
Paranoia e in floare la mine. Nu ma mai dor sanii ca la inceput ,uneori ma inteapa si devin "nebuna".Nici nu mai stiu ce e si ce nu e normal.
Apoi ma gandesc ca nu vomit ca-mi baga metroclop .. in perfuzii,ca nu ma dor multe de la nos-pa,ca mananc de la b6..si tot asa.
Chiar daca nu sunt binevenita ,va rog ,dati-mi un raspuns la temerile mele.
Multumesc !

edit: am facut endovaginala -m-a scapat d-na dr la pishu,si n-aveam vezica , s-a vazut ceva negru si mare pe monitor dar nu a putut masura embrionul.Maine imi pun dop si merg la echo
Gabriela

Gabriela, bine ai venit! Sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos! tu semeni tare mult cu mine. Si cand nu am nimic tot gasesc ceva care mi se pare ca nu e ok si ... mai fac o eco

Acu ca de la paranoica la paranoica, cum au mai spus fetele pe aici, trbuie sa fim zen ca e bine pentru bebe.

Daca imi dai datele tale pe PM te trec in listuta!

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_ladycat spune:

Buna dimineata fetelor!

Am fost ieri la medic pentru ca aveam o programare (trebuia sa fac HSG) si nu mi-a facut nici control nici eco pentru ca a spus ca e prea devreme. M-a chemat maine sa imi faca eco transvaginala.

Eu oricum am programare la o alta doctorita (cea cu care vreau sa merg mai departe) pt eco vinerea viitoare la fix 6 saptamani, asa ca acum chiar nu stiu daca sa ma mai duc maine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui pissi78ro

Salutare, fetelor dragutelor.
Am niste dureri vagi de spate, dar in partea de jos cam ca la ciclu. Asa mi s-a intamplat si data trecuta. Ce sa fac? Oare e posibil sa pierd iar sarcina?Sunt disperata

Pissi ia un no-spa si stai cuminte. La mine asa au debutat contractiile dar nu a sputea sa bag mana in foc ca asta este. Poate te doare spatele si atat. Oricum no-spa este indicat pentru ambele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Pissi, e normal sa te doara spatele, si pe mine m-a durut un timp.
Relax si tie draga mea, nu va mai stresati puiutii!!! Nu-mi vine sa cred ce sfatoasa am devenit, eu...care, nici nu va imaginati cum eram, ma trezeam noaptea si plangeam de teama, dar m-am rugat ca Doamne Doamne sa aiba grija de noi si am lasat totul in puterea LUI!

Symo 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

MSymo, zborul pana la Viena dureaza o ora si 20 de minute. Nu sunt probleme pentru bebe, singura teama a companiilor aeriene e atunci cand sarcina e avansata, 7 luni+, ei cer recomandarea doctorului pentru zbor, pentru ca nu vor nasteri in avion.
Deci, poti zbura linistita, o ora si 20 de minute trece una, doua.... daca nu este panicata de altitudine, e posibil sa si adormi!
Distreaza-te si simte-te bine, Viena e un oras superb (pentru mine e a doua casa), o sa vezi ca te vei intoarce si ne vei scrie ca totul a decurs normal!
Petrecere frumoasa!

11

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

Buna dimineata,
in primul rand va doresc sarcina usoara,sanatate si bb sanatos si la termen.
Apoi,ma primiti si pe mine?
Eu,zaluda ,de 39 de ani,care are 5 saptamani,intru in a 6-a , cu mii de spaime si inceput de paranoia.
Azi am facut analizele ptr toxoplasmoza, clamidia si mega..virus, maine fac ptr hepatita b si c ,glicemia si calcemia.
Paranoia e in floare la mine. Nu ma mai dor sanii ca la inceput ,uneori ma inteapa si devin "nebuna".Nici nu mai stiu ce e si ce nu e normal.
Apoi ma gandesc ca nu vomit ca-mi baga metroclop .. in perfuzii,ca nu ma dor multe de la nos-pa,ca mananc de la b6..si tot asa.
Chiar daca nu sunt binevenita ,va rog ,dati-mi un raspuns la temerile mele.
Multumesc !

edit: am facut endovaginala -m-a scapat d-na dr la pishu,si n-aveam vezica , s-a vazut ceva negru si mare pe monitor dar nu a putut masura embrionul.Maine imi pun dop si merg la echo
Gabriela

Gabriela, bine ai venit! Sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos! tu semeni tare mult cu mine. Si cand nu am nimic tot gasesc ceva care mi se pare ca nu e ok si ... mai fac o eco

Acu ca de la paranoica la paranoica, cum au mai spus fetele pe aici, trbuie sa fim zen ca e bine pentru bebe.

Daca imi dai datele tale pe PM te trec in listuta!

D.N 30. 10. 1971
U.M 5.03.2010
D.P.N 8.12.2010- dar va fi maidevreme ,prin cezariana.
Ce inseamna E.T?

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Ana, eu nu inteleg cum adica nu vor sa faca eco?
Atata timp cat platesc, imi face de cate ori vreau eu! Eu am facut la 5s4z si s-a vazut sacul si un punct, apoi la 6s2z si am auzit inimioara, apoi la 9s4z si am vazut ditamai balerina! Pt linistea mea am facut eco de cate ori am dorit, pe banii mei!

Symo 12+

Mergi la inceput