Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (14)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

neata fetele
sugubina felicitari pt cei 2ursuleti waw ocomori la dublu ... a si poti merge direct la dr de medicina munci..zice ca e de datoria noastra sa anuntam aceste lucruri...
daca se poate vreau sa imi apara baietii in lista ionut pavel ingeras 5 luni si dimitrie gabriel 12.11.2008
multumesc
buna venit noilor mamici sa va vedeti ursuletii cu bine la termen

6+
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul Dimitrie Gabriel 12.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Dragutele va multumesc pentru mesaje! E asa bine sa pot povesti cuiva! Inca ma adaptez realitatii-pe care nu o pot crede inca. Sper sa creasca amandoi si sa ajunga pe lume!

Ma duc cred la dr de medicina muncii. Se rezolva intr-un fel sau altul sunt convinsa!

Ma credeti ca nici lu mama nu i-am zis ? Nici ca sunt insarcinata nici ca sunt 2!!! Vineri e ziua cea mare. Am nevoie sa se mai roage si altcineva pentru noi. Sotul inca mai incearca sa accepte. Ieri asa dintr-o data zice: mai Pufa, pai asta cu gemenii e rar..si tu ziceai ca nu ramai:) (m-am chinuit cam 1 an). Noi ne uitam la carucioarele duble cu mila fata de bietii parinti. Acum nu am decat bucurie. SI speranta ca va fi bine de data asta.

Va pup si sa avem zi usoara fara greturi&mirosuri&dureri!

sugubina +7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Sugubina, ne-ai dat pe spate!!!! Felicitari si sa fiti cu totii sanatosi!

Symo 12+

Mergi la inceput

Azi am facut si noi DryTest de trim I- la Medsana si in 2 sapt avem rezultatul.
Dimineata cand sa-mi iau o pereche de blugi mai slim fit..., pocnesc pe pulpa, cred ca ajung diseara acasa in chiloti. Voua vi s-au umflat picioarele? Toti balerinii ma strang...
Doura, nu mai pot de dragul tau cand stiu ca esti in Beirut, mirosul ala arabesc si mancarea super buna, noi iubim tot ce inseamna cultura orientala. Ne dorim foarte mult sa vizitam si zona aceasta, dar pana acum nu era f safe, nu-i asa?
Sa aveti o zi usoara la munca si insorita pt cele care merg prin parc!

Symo 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

JoANN imi pare rau de problema ta. Las ca ma rog azi pentru tine sa dispara pata si sa fie bine. Imi inchipui cate-ai speriat ca si eu m-as speria. Tu draguta dar cum adica e prea devreme sa faca ecograf??

7+
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Buna dimineata,
in primul rand va doresc sarcina usoara,sanatate si bb sanatos si la termen.
Apoi,ma primiti si pe mine?
Eu,zaluda ,de 39 de ani,care are 5 saptamani,intru in a 6-a , cu mii de spaime si inceput de paranoia.
Azi am facut analizele ptr toxoplasmoza, clamidia si mega..virus, maine fac ptr hepatita b si c ,glicemia si calcemia.
Paranoia e in floare la mine. Nu ma mai dor sanii ca la inceput ,uneori ma inteapa si devin "nebuna".Nici nu mai stiu ce e si ce nu e normal.
Apoi ma gandesc ca nu vomit ca-mi baga metroclop .. in perfuzii,ca nu ma dor multe de la nos-pa,ca mananc de la b6..si tot asa.
Chiar daca nu sunt binevenita ,va rog ,dati-mi un raspuns la temerile mele.
Multumesc !

edit: am facut endovaginala -m-a scapat d-na dr la pishu,si n-aveam vezica , s-a vazut ceva negru si mare pe monitor dar nu a putut masura embrionul.Maine imi pun dop si merg la echo
Gabriela

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Doamne Gabriella, unde esti si tu mama
Eu am fost mamica sefa ...de paranoia, am mai spus, ma trageam de tzatze numai sa ma doara. Stai relaxata, simptomele nu sunt constante! Trebuie sa fii optimista, stiu...e greu, dar numai asa razbati!

Symo 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MSymo

Doamne Gabriella, unde esti si tu mama
Eu am fost mamica sefa ...de paranoia, am mai spus, ma trageam de tzatze numai sa ma doara. Stai relaxata, simptomele nu sunt constante! Trebuie sa fii optimista, stiu...e greu, dar numai asa razbati!

Symo 12+

of,of, ooooooooooooofffffffff,acu' ma doare un ovar,ma inteapa un san, dar parca e mai moale decat ieri. Bagat utrogestanul-ca mi-a indicat 3 bucati pe zi- doo vaginal,una inghitita,seara. Luat si Maltoferul dar se lipeste de dinti, cat o ajunge la bb ,nu stiu.
Nu mai imi este fff greata,chiar am mancat ca niciodata in dimineata asta. In rest , tot ce-i acru nu-i destul de acru.

Gabriela

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Fetelor, va rog help..., maine ar trebui sa plec la Viena la un botez si sunt intr-o mare dilema, legat de zborul cu .
Dr meu a zis ca dupa sapt 10 e ok, mai ales ca pana la Viena dureaza doar 1h45', dar...sunt si eu paranoia. Abia am iesit din trim 1, care este unul cu risc si ma bag singura intr-un stres suplimentar.
Am citit si pe site-uri straine ca este ok dupa trim 1, mai ales daca te hidratezi bine, dar.... Surioara finutei mele va fi botezata si chiar imi face placere sa le revad, dar copilul meu este mai important decat orice pe lumea asta!!!
Voi ce parere aveti?

Symo 12+

Mergi la inceput

Gabriella...baga acru, eu mananc orice cu muraturi...

Symo 12+

Mergi la inceput