Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (14)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

aaaa, pai nu stiam de cele 10 mesaje!
datele....
eu, 02.05.1982
um, 02.02.2010
dpn, 08.11.2010
e bine?

11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

douradoudou, sa stii ca mi s-a postat destul de repede mesajul, am verificat acum.
sper sa intru cat de repede in legatura cu voi... in timpul real!
bebelului meu ii este foame din nou, va las acum...

11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

noapte buna burtici si ursuleti

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

noapte buna burtici si ursuleti

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
10+

Buna burtici! si bine v-am regasit!
Astazi am schimbat prefixul la semnatura si ma bucur maxim! Si ma simt si mai bine dupa 2 zile de repaus la pat!
Sunt alaturi de mami Sashenka si ii uram multa sanatate lui Iustin!
Noapte buna tuturor si dimineti pline de optimism!
Puuup!

Madalina8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Buna dimineata fetelor,

Va astept la o limonada si un mic dejun sanatos.

Sugubina m-a impresionat mult povestioara de ieri. Mi-a stat un pic sufletul la inceput ca nu stiam ceva urma dar sfarsitul e fenomenal. ma bucur mult pentru tine si sper ca bebeii sacreasca sanatosi la mami in burtica.

7+
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Citat:
citat din mesajul lui numeioana

Ana Ladycat, o sa ma duc la 6 saptamani la eco. Asa am fost si la prima sarcina si mi-a facut transvaginala, la care am vazut minunea si am auzit inimioara.

Alinushca, nu stiu daca voi naste in apa, nu stiu ce inseamna. Nastere normala, cu epidurala, ca si prima vreau.

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Pai e un topic intreg la Nasterea unei stele. Dar daca vrei epidurrala cred ca nu se poate in apa. In schimb inteleg ca apa atenueaza f mult durerea si te relaxeaza. Si cred pt ca si eu cand am o durere ma bag la o baie calda si ajuta mult.

Cum reusesc copii asa mici sa faca pneumonie? E pur si simplu un virus pe care au ghinionul sa-l ia sau mai tre indeplinite si alte conditii?

Mami de (28.10.2008) si bb2 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralububu spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

Buna seara Fetele!

Am fost la doctor. Sunt inca in soc si nu pot realiza. Dupa ce il masoara, ii asculta inima tace. Tot face eco in continuare dar nu zice nimic. Dupa care "cred ca se mai vede ceva aici". A mai descoperi unul! E doar putintel mai mic..I s-a auzit si lui inimioara..

I-am zis sotului in sala de asteptare si ramasese si el socat.. DOI PUFICI MICI!

Crede ca sunt identici. Dar ramane de vazut peste doua saptamani.

Va ziceam eu mai devreme de necazul cu dr de familie ca nu imi dadea reducere de program. Ei acu nici nu am deschis gura bine, ca a zis sigur, trebuie sa ai program redus! Mi-a dat hartie. Dragutele, ce fac cu ea? Ma duc la tuta aia de fam iar sau direct la dr de medicina muncii de la serv? Voi ce ziceti?

Fix peste doua sapt mai am o alta programare pt eco. A zis dr sa ne vedem si atunci.

Va pup dulce si ma duc sa incerc sa realizez ce mi se intampla. Poate Dumnezeu a vrut sa ni-l dea acum si pe cel din toamna care s-a oprit din evolutie.

sugubina +7

Felictari Sugubina!!!!
Ce surpriza frumoasa

Si eu am astazi prima ecografie....sunt atat de emotionata...nici nu stiu cum o sa imi treaca ziua...

Raluca 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

Buna seara Fetele!

Am fost la doctor. Sunt inca in soc si nu pot realiza. Dupa ce il masoara, ii asculta inima tace. Tot face eco in continuare dar nu zice nimic. Dupa care "cred ca se mai vede ceva aici". A mai descoperi unul! E doar putintel mai mic..I s-a auzit si lui inimioara..

I-am zis sotului in sala de asteptare si ramasese si el socat.. DOI PUFICI MICI!

Crede ca sunt identici. Dar ramane de vazut peste doua saptamani.

Va ziceam eu mai devreme de necazul cu dr de familie ca nu imi dadea reducere de program. Ei acu nici nu am deschis gura bine, ca a zis sigur, trebuie sa ai program redus! Mi-a dat hartie. Dragutele, ce fac cu ea? Ma duc la tuta aia de fam iar sau direct la dr de medicina muncii de la serv? Voi ce ziceti?

Fix peste doua sapt mai am o alta programare pt eco. A zis dr sa ne vedem si atunci.

Va pup dulce si ma duc sa incerc sa realizez ce mi se intampla. Poate Dumnezeu a vrut sa ni-l dea acum si pe cel din toamna care s-a oprit din evolutie.

sugubina +7

Duble felicitari! Pai poti merge direct la dr de medicina muncii. Unele companii chiar o cer oricum. Cred ca oricum si medicul de familie nu are nici un comentariu in plus de facut si o sa iti dea 100%.

Mami de (28.10.2008) si bb2 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

In primul rand... bun venit noilor burtici

douradoudou mersi frumos, a fost o placere sa ma regasesc si eu in lista

tigrutz legat de anuntarea sarcinii la servici, eu sincer as astepta pana pe la 12 saptamani, asta numai daca ma ajuta fizicul, respectiv daca nu ma ingras sau nu se va vedea burtica astfel incat sa devina evidenta sarcina

sashenka multa sanatate lui Iustin... sa aveti grija de voi! Exact cum spunea si douradoudou atentie in spitale... si la asistente!

sugubina wowww...... super!!! felicitari pentru cei doi BB!!!

crisuletzul te asteptam cu vesti de la consultatia de ieri!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

buna

sugubina ce sperietura am tras la inceput...dar bine ca povestea e cu happy end

eu ieri dimineata am gasit protej-slipul patat cu un mucus maroniu, dar fff.putin.
am fost seara la medic si a zis ca e prea devreme sa facem eco ,fiindca am facut acu 2 sapt.
dar a zis ca daca vreau ma interneaza cateva zile ...
sau sa merg acasa si sa stau linistita in patuc, sa continui cu duphastonul si daca vineri dimi mai apare sa ma prezint la internare
bineinteles ca am ales casa, ca oricum nu fac nimic
pt inf. urinara am primit ampicilina de 500 la 6 ore.

azi doar pe hartie s-a luat un pic maroniu...sper sa inceteze.

o zi buna si multa sanatate

8+
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput