Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (14)
Raspunsuri - Pagina 12
tigrutz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ALEXA1985 Problema e ca l-ar fi lasat cu bunica.Dar il are acasa si pe Sasha si a trebuit sa isi ia sotul ei concediu sa stea cu el. [quote]citat din mesajul lui tigrutz Alexa, chiar daca ar fi avut alternativa, nu cred ca ar fi lasat-o inima sa lase copilul cu altcineva, sunt convinsa ca n-ar fi putut sta linistita. Alinusca, la copilul meu se pare ca venit pneumonia din colectivitate, copiii raciti, vremea afara schimbatoare, unul tusea, altul stranuta, plus ca am inteles ca sunt niste viroze destul de urate in perioada asta. Si nu e decat un pas de la o raceala pana la o pneumonie, copiii sunt mai sensibili. ![]() Sugubina, de 2 ori felicitari. ![]() Beatrice75, bafta multa la Viena, sa dea D-zeu sa te intorci cu vesti bune. [ 10+ |
Saracuta de ea, ce de probleme

Ana, eu am aflat la prima sarcina la 14 sapt ca vom avea un baietel si nu s-a mai schimbat. Dar depinde de mai multe lucrui, de ecograf, de medic, de bebe, ca poate nu vrea sa arate
8+
crisuletzul spune:
100% este leucoree!!!.....si eu sunt mai ......umeda:))))
Imi este din ce in ce mai nani.....eu care dormeam cam 4 ore pe noapte......acum am ajuns sa dorm minim 8!!!!!aseara m-am pus la 8 in pat si mi-am trezit la 9 dim:)))....
7+
ratusca83 spune:
| citat din mesajul lui crisuletzul Am fost ieri la medic si am stat vreo 10 min cu el la vb legat de marea carte pe care eu am citit-o pe net sa vedem daca doxiciclina afecteaza in sarcina...concluzie: AFECTEAZA DIN TRIM 3!!! Am reusit sa ii spun de problemele mele (gastrita hiperacida)...si sa imi dea tratament! Diana,daca nu nasc prin cezariana....cine ma va asista la nastere?...banuiesc ca peltecu nu vine pt o nastere naturala..... partea cea mai draguta a fost ca dupa ce am iesit de la medic asistenta ne-a cerut 230 ron:))....a inceput omul meu sa vorbeasca singur !acum urmeaza sa ne casatorim in iunie(trebuia anul trecut dar a aparut bebeul) si mi-a facut supriza de a scoate verighetele(pe care le-a facut el la comanda), ABSOLUT SUPERBE!!!!Exact cum imi doream...a fost atent la mofturile mele!!!doar ca el a improvizat ceva ce nici nu visam(verigheta mea e imbracata in diamante )Gabriellla....si eu sunt in calduri:))))....in varianta ca mor de cald!!!welll.....si in varianta obscena ...dar inca sunt paranoica ca imi face rau.....oarecum ma doare putin in timpul actului!!!fetele....acum ma lupt cu o alta problema....pe langa ca vizitez toaleta o data la 3 zile pt " the big thing" acum mai nou sunt constipata ![]() .....e normal?pupici la toate burticutele!!!! ![]() 7+ |
este normal sa te constipi..cel putin asa mi-a spus dr mie.. si eu ma constip dar nu avem ce face.....eu mai am o prietena care este insarcinata si tot la fel se chinuie sa iasa la toaleta..
pupici
8+
ana_o spune:
Remediu impotriva constipatiei: Activia de baut, simplu si dieta cu multe fructe... Imposibil sa nu va placa un fruct, cel putin!
Si eu sunt consti... dar bag activia. Plus ca ajuta si la balonare!
11
crisuletzul spune:
multumesc ratusca
deci sa ma obisnuiesc cu noua stare de spirit?
oricum scriu totul in jurnal si o sa ii arat bebeului prin ce am trecut

cea mai mare bucurie e ca dupa echo...bobo are exact cat am calculat....alaltaieri aveam 6 sapt si 6 zile......si dupa echo tot 6 sapt si 6 zile avea
7+
ana_o spune:
Tigrutz, eu mi-am facut calculul ala din batrani, pe care si mama mea, la randu-i, si l-a facut... si mi-a iesit ca voi avea un baiat. Deci, sunt 50% convinsa de siguranta "testului", mai ales ca in 6 saptamani, i l-am facut unui prieten, pentru sotie si i-am spus inca de atunci ca va avea baiat(asta isi dorea). Am vorbit cu el acum cateva zile si mi-a dat vestea ca e cel mai fericit viitor tatic de baiat si ca-mi multumeste... Deci, ceva, ceva e adevarat.
Numai ca la mine e fix invers, dintotdeauna mi-am dorit o bblina, eu sper ca la mine testul va da gres... ca nu ma prea vad mama de bblin...
11
ral_eli spune:
exact, douradoudou, o chestie "iesita" si mai tare. m-ai linistit putin 
mi-au trecut de ceva timp durerile dar daca inainte imi era doar greatza, acu' in fiecare dimineatza e distractie la toaleta; binenteles ca ma ia cand aproape sunt gata de plecare si dupa repriza de voma trebuie refacut machiajul , spalat pe dinti, adaugat la pachetel si niste muraturi.
imi ia o vesnicie sa ies din casa dimineatza, noroc ca la servici nu prea se comenteaza ora la care ajungi, doar trebuie sa stai cele 8 ore minim sau chiar mai mult 
8+
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui crisuletzul 100% este leucoree!!!.....si eu sunt mai ......umeda:)))) Imi este din ce in ce mai nani.....eu care dormeam cam 4 ore pe noapte......acum am ajuns sa dorm minim 8!!!!!aseara m-am pus la 8 in pat si mi-am trezit la 9 dim:))).... 7+ |
am scris de m-am terminat,nuj pe ce am apasat si s-a sters totul!
deci, senzatia de umezeala o am si eu- pe langa aia de foame (mananc ca Ion)-dar la analize n-a iesit nik.adica perfect sanatoasa.si atunci,de unde leucoree?
ovule administram si noi-arefam- 2 zi/intravaginal si cea de seara-1- o papam.in total 600 mg /zi, ca deh,suntem babe.
Gabriela
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

!
...dar inca sunt paranoica ca imi face rau.....oarecum ma doare putin in timpul actului!!!