Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (14)
Raspunsuri - Pagina 11
douradoudou spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mirunam
Sincer mi se pare exagerata povestea cu radiatiile, cu de altfel sunt su alte povesti de sarcina. Sarcina este o stare de normalitate, ai voie pana si radiografii sa faci si nu poti zbura ![]() Acum sunt medici si medici. Sotia dr. meu este din categoria hiperpanicosilor, ar da interdicte de iesit din casa daca ar putea. Sotul e la polul opus, rareori interzice ceva si atunci e de rau. MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 11+ |
e adevarata chestia cu radiaii la zborurile transatlantice..dar pericolul mai mare este ca daca zborul este lung si tu sti mult asezata iar sarcina este mai mare exista riscul de formare de trombi(parca asa se numesc) care blocheaza circulatia..de aia se recomanda la zboruri lungi sa te misti cat mai des si sa te hidratezi bine
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
10+
pissi78ro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sugubina Draga pissi78ro si eu am trecut prin necazul asta. Te inteleg 100%! Ma uit de fiecare data la baie sa nu vad sange, ma ingrijorez la dureri de burta... Hai sa incercam sa ne linistim, sa fim mai relaxate de data asta! Sa avem incredere in Dumnezeu si in bebelusii nostri! Te pupez sugubina +7 |
Multumesc sugubina. Stii cum e: cand te frigi cu laptele, sufli si in iaurt. Dar tu cum te simti? E bine?
mirunam spune:
| citat din mesajul lui ana_o Nu mi-a raspuns nicio mamica la intrebare... ma repet, se poate sti in saptamana 13-14 sexul bebelului? Am doua amice insarcinate, una a aflat deja si una se pregateste sa mearga la echo... Stie vreo mamica raspunsul? Sunt foarte ... 11 |
Ana se poate afla de pe la 12 saptamani la un ecograf performant, sunt fete aici care au carucioare deja, insa nu este sigur ca va ramane asa
In plus bebe trebuie sa stea la ecograf asa cum trebuie ca sa se vada.
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
11+
Joy21 spune:

Si eu intru in clubul cu paranoia
Sa va zic piticii mei: nu mi-a crescut burta mai deloc (decat putin) si am o secretie albicioasa care curge in picaturi cand merg la baie. Si ma gandesc daca curge si lichid amniotic 

Of, of...
Victoria, mami de
Anna Sofia,
10+ cu inimioara
Sofia, 1 an si 5 luni
David Lloyd George
crisuletzul spune:
Am fost ieri la medic si am stat vreo 10 min cu el la vb legat de marea carte pe care eu am citit-o pe net sa vedem daca doxiciclina afecteaza in sarcina...concluzie: AFECTEAZA DIN TRIM 3!!!
Am reusit sa ii spun de problemele mele (gastrita hiperacida)...si sa imi dea tratament!
Diana,daca nu nasc prin cezariana....cine ma va asista la nastere?...banuiesc ca peltecu nu vine pt o nastere naturala.....
partea cea mai draguta a fost ca dupa ce am iesit de la medic asistenta ne-a cerut 230 ron:))....a inceput omul meu sa vorbeasca singur
!
acum urmeaza sa ne casatorim in iunie(trebuia anul trecut dar a aparut bebeul) si mi-a facut supriza de a scoate verighetele(pe care le-a facut el la comanda), ABSOLUT SUPERBE!!!!Exact cum imi doream...a fost atent la mofturile mele!!!doar ca el a improvizat ceva ce nici nu visam(verigheta mea e imbracata in diamante
)
Gabriellla....si eu sunt in calduri:))))....in varianta ca mor de cald!!!welll.....si in varianta obscena
...dar inca sunt paranoica ca imi face rau.....oarecum ma doare putin in timpul actului!!!
fetele....acum ma lupt cu o alta problema....pe langa ca vizitez toaleta o data la 3 zile pt " the big thing" acum mai nou sunt constipata
.....e normal?
pupici la toate burticutele!!!!
7+
Joy21 spune:
| citat din mesajul lui ana_o Nu mi-a raspuns nicio mamica la intrebare... ma repet, se poate sti in saptamana 13-14 sexul bebelului? Am doua amice insarcinate, una a aflat deja si una se pregateste sa mearga la echo... Stie vreo mamica raspunsul? Sunt foarte ... 11 |
Da, cred ca iti poate zice sexul, mai ales si mai cu precizie daca e baiat. Daca zice ca e fetita, poate ca iti spuna ca e sigur 70-80%. Adica uneori mai creste putulica mai tarziu
Victoria, mami de
Anna Sofia,
10+ cu inimioaraSofia, 1 an si 5 luni

David Lloyd George
ALEXA1985 spune:
Problema e ca l-ar fi lasat cu bunica.Dar il are acasa si pe Sasha si a trebuit sa isi ia sotul ei concediu sa stea cu el.
| citat din mesajul lui tigrutz Alexa, chiar daca ar fi avut alternativa, nu cred ca ar fi lasat-o inima sa lase copilul cu altcineva, sunt convinsa ca n-ar fi putut sta linistita. Alinusca, la copilul meu se pare ca venit pneumonia din colectivitate, copiii raciti, vremea afara schimbatoare, unul tusea, altul stranuta, plus ca am inteles ca sunt niste viroze destul de urate in perioada asta. Si nu e decat un pas de la o raceala pana la o pneumonie, copiii sunt mai sensibili. ![]() Sugubina, de 2 ori felicitari. ![]() Beatrice75, bafta multa la Viena, sa dea D-zeu sa te intorci cu vesti bune. 8+ |
10+
douradoudou spune:
citat din mesajul lui Joy21![]() Si eu intru in clubul cu paranoia Sa va zic piticii mei: nu mi-a crescut burta mai deloc (decat putin) si am o secretie albicioasa care curge in picaturi cand merg la baie. Si ma gandesc daca curge si lichid amniotic ![]() ![]() Of, of... Victoria, mami de Anna Sofia, 10+ cu inimioaraSofia, 1 an si 5 luni ![]() "Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici." David Lloyd George |
chiar ma intrebam pe unde ai disparut
..relaxxxxx...eu stiu ca lichidul este incolor si oricum ala curge ca apa asa stiu sigur ca asa am simtit...cred ca tu zici despre leucoree(la unele gravide se mai abundena secretia in timpul sarcinii)..pt linistea ta suna-ti medicul . 
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
10+
ana_o spune:
Mirunam, ms mult pentru raspuns, sper ca echo dr meu sa fie bun, daca nu, incerc in Italia, prind 14 saptamani acolo si poate am nororc! 
Joy21, am aceeasi problema cu burtica, sunt trista ca nu se vede deloc, dar probabil avem in comun greutatea, eu am avut 49 de kg cand am ramas, la 1.70 inaltime. Oricum, cu lichidul amniotic ai fost totala..
Crisuletzul, da, constipatia e normala, apare cam din saptamana a 8-a.
Pupici pentru toate!
11
ancadragoman spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui mirunam
Eu vreau si lamurire stintiifica. De ce vindeca si de una si de alta MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 11+ |
incerc sa te lamuresc desi asta este din episodul "crede si nu cerceta"....
Deci la calduri pentru ca fund pe geam-fund gol-aer-vant -racoreala si pentru hormoni ca incanti audienta si iti trece de toate alea
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!

...