Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (14)
Raspunsuri - Pagina 13
ana_o spune:
Crisuletzul, cred ca cel putin o pofta avem toate! Eu am mancat in prima luna ce n-am mancat in 27 de ani... portocale! Nu suportam nimic din portocale, nici suc, nici bomboane, nimic! Sa ma fi vazut in prima luna cu portocale si fresh'uri de portocala zilnic!
Acum am revenit la normal, am ramas constanta pe mere si capsune. Asta pentru bebe, stiu ca sunt foarte importante fructele.
11
crisuletzul spune:
gabriella....este lichidul vaginal cel normal....atata tot ca este mai accentuat!!!
nu este nimic grav,este chiar normal!nu te gandi la vreo infectie!
7+
ukume24 spune:
Joy stai linistita... si eu gasesc picaturi pe chilot
. Nu te speria ca nu e nimic rau sunt sigura. Cat despre burtica... are timp sa creasca nu-ti fa grijia

7+
S-a intamplat minunea mult asteptata!
ana_o spune:
Nuuu, ce test chinezesc... De fapt, nu cred. E un test cu ani. La femei se calculeaza din 4 in 4 ani, la barbati din 3 in 3. Cu data nasterii fiecaruia. Si apoi, cand se ajunge la anul in curs, se fac niste sageti... dar nu pot sa explic, e logic dar nu ma pricep la explicatii f bine. ![]()
11
crisuletzul spune:
ana_o : ce data iti trebuie ca sa imi faci si mie ?:)....vreau asa de fun! se poate?
7+
ana_o spune:
da-mi data ta de nastere, cu an/zi/luna, plus data sotului, an/zi/luna.
Ti-l fac imediat si trimit raspunsul. 
11
mirunam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_o Nuuu, ce test chinezesc... De fapt, nu cred. E un test cu ani. La femei se calculeaza din 4 in 4 ani, la barbati din 3 in 3. Cu data nasterii fiecaruia. Si apoi, cand se ajunge la anul in curs, se fac niste sageti... dar nu pot sa explic, e logic dar nu ma pricep la explicatii f bine. 11 |
Pleaseee, explica-ne sau ne ajuti
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
11+
gabriella1 spune:
ma duc sa-mi iau mere, kiwwi tari si acre si gogosari la otet. ma misc mai greu ca iar dor ovarele
Gabriela
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
mirunam spune:
Crisuletzul, constipatia e normala si mai rau se si accentueaza la unele gravide pe masura ce avanseaza sarcina.
Ca remediu: iaurt simplu, cel putin o lingurita de miere la o cana, 2-3 linguri de germeni de grau (la plafar) si alte fructe uscate daca doresti.
Este incomparabil cu orice Activia si nu ajungi sa dai in diaree.
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
11+