"BRAVO MURICA! Liliac de mai-iun 2010 (73)"

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

Citat:
citat din mesajul lui Onana

Ah, uitasem, intrebati de fier, mie mi-a zis dr din trim 3 sa iau zilnic, preventiv, ca stau bine cu analizele, insa nu am facut asa, adica am luat cand imi aminteam, din 2 in 7, mai ales avand si pb cu constipatia. de vreo luna nu mai iau deloc, si cand i-am zis dr a zis ca..ma rog..acum e ok, dar daca hemoglobina o sa scada mult va trebui totusi sa iau. Deocamdata e ok, dar probabil dupa nastere o sa incep sa iau.

Asa ma bate si pe mine gandul sa fac in astea 3 saptamani pana la consultatie , si atunci vad cum au iesit analizele pe care le-am facut ieri. Oricum am facut si glicemia si daca o sa-mi iasa rezultatul aiurea ma vor suna sa o repet, sa speram totusi ca nu, am facut mari eforturi sa mananc cat de cat sanatos in timpul sarcinii, desi am puseuri de atacat frigiderul , astea 7 kg le-am pus in etape, ingrasat, stagnat, ingrasat . Voi va vaitati de hipoglicemie si mie mi-e frica de mor de diabet gestational, offf.

Fetelor, voi reusiti sa beti cata apa trebuie, ca parca n-am spatiu in burta , nu reusesc sa beau nici 1 L pe zi.

Ana 32+ cu Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

Citat:

Fetelor, voi reusiti sa beti cata apa trebuie, ca parca n-am spatiu in burta , nu reusesc sa beau nici 1 L pe zi.

Ana 32+ cu Laura

eu am o sete continua,beau vreo 3L de apa pe zi si inca ma mai abtin ca fac ture ture la baie...da n-am ce face...numai noaptea beau 1L....dar la mine poate fi si de la gynipral,habar n-am

35 fara 1 zi cu Emma Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aniska80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisi-pis

La multi ani pentru Denis, sa creasca mare si norocos!!!

Anamaria si mie imi amortesc mainile in timpul noptii, dar cred ca e totusi ceva normal, cu atata greutate in plus care sa presioneze nervii.

Nana, si eu m-am obisnuit greu cu mangaiatul burticii de catre straini, dar acum nu ma mai deranjeaza. Dar am ramas fara reactie saptamana trecuta cand femeia care face curatenie la institut mi-a ridicat tricoul sa vada mai bine burtica .

veronicach, la maternitate mi-au spus sa spal lucrusoarele lui bebe de mana, cu sapun de casa, deci la 30-40 de grade.

Ma duc sa ma uit la poze .

Ana 32+ cu Laura

Da,cred ca e normal,mai ales acum in ultima luna!

Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&36+cuMELISSA
AMR...2 SAPT!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui taty_ana

Citat:

Ana 32+ cu Laura

eu am o sete continua,beau vreo 3L de apa pe zi si inca ma mai abtin ca fac ture ture la baie...da n-am ce face...numai noaptea beau 1L....dar la mine poate fi si de la gynipral,habar n-am

35 fara 1 zi cu Emma Antonia

Si eu beau multa apa...dar nu am putut masura niciodata,oricum beau mai multa decat inainte de a fi insarcinata.Noaptea beau 0,5 l..iar ziua..nu stiu..dar maine de curiozitate voi bea din sticla

poze

Cristina37+ cu Sebi
AMR 3 sapt

Mergi la inceput

Hmmmmm,ce o fi cu Mira de nu a intrat azi?
Si Ioana(arturicii) se face prezenta!!!!!!Unde esti?

poze

Cristina37+ cu Sebi
AMR 3 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Ana eu am inceput sa iau fier doar in urma analizelor proaste, mi-a iesit anemie. Pana atunci nu mi-a prescris nimic ca a zis ca nu are rost pana nu e neparata nevoie.

Tatyana felicitari ca ai reusit sa ajungi cu bine pana aici. Ai fost cu adevarat curajoasa. Si eu beau cam 3L de apa pe zi de rade sotul meu ca sunt ca o ratusca.

Nicoleta ai reusit sa iti procuri Clexane. Eu inca nu am gasit. Mai am ceva dar asa m-am saturat de stresul asta de alergat dupa el in fiecare luna.O sa il platesc si eu pt ca nu il gasesc in judet si am inteles ca in alt judet nu iti pe reteta ca e alta Casa de Asigurari de Sanatete. Tot sistemul nostru e o porcarie dar incerc sa nu ma mai enervez. De cand am inceput sa fac injectiile doar 20 am avut compensate.

Eu nu inteleg o chestie. Daca pentru inducerea travaliului se administreaza calciu, atunci suplimentul pe care il iau de calciu nu induce contractii? Ca acum am devenit paranoica ca de aceea mi s-a scurtat colul de cand iau calciu ca imi da mai multe contractii.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Felicitari ROXY!
Bine-ai venit pe lume, Diana!
Sa fii sanatoasa si mereu motiv de bucurie pt parintii tai!

Mami de ANTONIO (12.05.2007) si 37+ www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/11/2010.png" target="_blank">DOMINIC

Dumnezeu a vrut ca el sa existe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

FELICITARI ROXY!

BINE AI VENIT PE LUME DIANA! SA AI O VIATA PLINA DE DRAGOSTE SI BUCURII!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

fetelor va multumesc din suflet pentru raspunsuri
Iubirisca doctorii astia....maine o sa am si eu aceasta discutie cu dr. mea...sunt tare curioasa cum va decurge ca si ea e o tipa expeditiva
sincer cred ca ne putem schimba dr si acum...in fond banul conteaza, nu? si acum vine suma cea mare
nu vreau sa bravez acum ca am asa emotii pentru maine....

Tatyana eu ma chinui cu bautul apei..cam 2 litrii pe zi, ii masor ca sa nu beau mai putin...

36+ Matei ...

Mergi la inceput

Tigruta acum mi-am amintit sa-ti raspund
Din februarie pana in iunie sunt decat 4 luni,deci trebuie sa mergi si la fostul angajator sa-ti dea adeverinta pentru inca 2 luni,caci,concediul de maternitate este 85% din veniturile de pe ultimele 6 luni.Apoi mergi la somaj sa-ti calculeze...

poze

Cristina37+ cu Sebi
AMR 3 sapt

Mergi la inceput