"BRAVO MURICA! Liliac de mai-iun 2010 (73)"

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Felicitari Mira pt bblina grasuna si pt vesti !

Ruxi 35 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Cris, nu pot sa cred ca ti-ai adus aminte de concert!!! Nu, nu-l va prinde... da' ma gandesc eu ca Maya ii va oferi cel mai frumos concert din cate pot exista Asta pana se va satura de concertele ei de plans

Mira fericita 35+cu Maya Alesandra

AMR 3 saptamani

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Mira, te-am trecut in listuta la programari nasteri luna mai.

Theodora 30+ Stelios

AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Citat:
citat din mesajul lui theophillina

Theodora 30+ Stelios

AMR 10 saptamani

Saru'mana Theo!!! Daca esti draguta, poti sa adaugi si la listuta cu gravide doctorul si spitalul la care voi nastre? Dr. Madalina Bostan, Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Ioan", Suceava. Iti multumesc anticipat

AMR 3 saptamani

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui mommy_to_be

Si acum, sa va dau si eu noile vesti.

Maya avea marti la eco 2800g, adica a crescut 600g in ultimele trei saptamani
Ieri m-am intalnit cu doctorita si am stabilit exact cum voi naste si cand. Va fi cezariana, pe 14 mai. Am facut si un mic test de efort. Mi-a luat tensiunea inainte sa ma urc pe masa si cu medicamentatie e ok: 110/70. Nu am mai avut tensiunea atat de mica din saptamana 28. Dupa ce m-am dezbracat, urcat pe masa, imbracat, tensiunea imi crescuse la 140/90... prin urmare, daca as naste natural, tensiunea ar lua-o razna rau. Mi-a raspuns la toate intrebarile legate de internare si operatie. Se pare ca va fi anestezie generala, insa doctorita m-a asigurat ca nu am de ce sa imi fac griji. Iar eu am mare incredere in ea!!! Ea a fost cea care mi-a depistat aceasta disgravidie, iar doctorita din Bucuresti nu a depistat-o, cu toate ca fusesem la ea la control cu 5 zile inainte sa vin acasa. Datorita doctoritei de aici eu sunt ok acum, pentru ca fara tratament sigur faceam preeclampsie si riscam sa-mi pierd si copilul, si uterul... Vedeti voi? Fiecare copilas are steluta lui, acolo sus, iar Dumnezeu are grija de el. Nu-mi vine sa cred ca mai sunt 22 de zile si ma voi intalni cu minunea mea... Si am, incredere ca totul va fi bine.

AMR 3 saptamani

minunea mea

Mira, bravo, ce bine a crescut printesa!!! Felicitari si pentru alegerea datei, o sa fie taurasa scumpa de ea, ca noi, super zodie! Dar de ce iti face anestezie generala??

Cristina, fericita 32+ cu Patricia

AMR 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui theophillina

Theodora 30+ Stelios

AMR 10 saptamani

Saru'mana Theo!!! Daca esti draguta, poti sa adaugi si la listuta cu gravide doctorul si spitalul la care voi nastre? Dr. Madalina Bostan, Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Ioan", Suceava. Iti multumesc anticipat

AMR 3 saptamani

minunea mea

Done

Theodora 30+ Stelios

AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Citat:

Si acum, sa va dau si eu noile vesti.

Maya avea marti la eco 2800g, adica a crescut 600g in ultimele trei saptamani
Ieri m-am intalnit cu doctorita si am stabilit exact cum voi naste si cand. Va fi cezariana, pe 14 mai. Am facut si un mic test de efort. Mi-a luat tensiunea inainte sa ma urc pe masa si cu medicamentatie e ok: 110/70. Nu am mai avut tensiunea atat de mica din saptamana 28. Dupa ce m-am dezbracat, urcat pe masa, imbracat, tensiunea imi crescuse la 140/90... prin urmare, daca as naste natural, tensiunea ar lua-o razna rau. Mi-a raspuns la toate intrebarile legate de internare si operatie. Se pare ca va fi anestezie generala, insa doctorita m-a asigurat ca nu am de ce sa imi fac griji. Iar eu am mare incredere in ea!!! Ea a fost cea care mi-a depistat aceasta disgravidie, iar doctorita din Bucuresti nu a depistat-o, cu toate ca fusesem la ea la control cu 5 zile inainte sa vin acasa. Datorita doctoritei de aici eu sunt ok acum, pentru ca fara tratament sigur faceam preeclampsie si riscam sa-mi pierd si copilul, si uterul... Vedeti voi? Fiecare copilas are steluta lui, acolo sus, iar Dumnezeu are grija de el. Nu-mi vine sa cred ca mai sunt 22 de zile si ma voi intalni cu minunea mea... Si am, incredere ca totul va fi bine.

AMR 3 saptamani

minunea mea

Felicitari pentru stabilirea datei! Pe 14 mai e ziua tatei, da gasesc eu timp sa-ti fac galerie.
E super ca ai incredere in doctorita si ca totul va fi bine!

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si cu 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:

Cris, nu pot sa cred ca ti-ai adus aminte de concert!!! Nu, nu-l va prinde... da' ma gandesc eu ca Maya ii va oferi cel mai frumos concert din cate pot exista Asta pana se va satura de concertele ei de plans

AMR 3 saptamani

minunea mea
Hi hi

poze

Cristina37+ cu Sebi
AMR:15 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Fetele aseara ne-am invrednicit si noi sa montam patutul,ca sa nu le las chiar pe toate pe capul sotului,si maine mergem sa cumpar husa de pat,aparatori si ce mai trebuie...printre care si saltea...Insa am o nedumerire si vreau sa ma ajutati.
Cand am fost la Baby Expo,tot ridicau in slavi salteluta din nuca de cocos...Isi merita banii?sau nu se face mare diferenta intre ea si celelalte?Mamicile la al doilea copilas,de care ati avut si care e mai buna?
Multumiri anticipate pentru raspunsuri

poze

Cristina37+ cu Sebi
AMR:15 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Dragelor, si eu lipsesc motivat dar semnez azi condica!

Am intrat doar sa va dau o veste buna despre care sper sa se concretizeze: am prins in fuga o stire din curtea Institutului Cantacuzino, am reusit sa retin ca a avut loc un miting spontan al angajatilor de acolo(nu ma intereseaza si nici nu am aflat ce revendicari au) si a "cuvintat" un anume dr. Molnar precum si dir. Institutului (un pampalau, ce nu putea articula 2 cuvinte) ca pentru ca nu s-a reusit productia interna de Bcg se va trece la importare, pina cind vor fi in stare sa il producem in Romania. M-a bucurat, recunosc, in masura in care ar putea sa fie si realizabil visul - sa ne fie satisfacute si noua necesitatile.
Intrind strict pentru a va da vestea am realizat ca nu am agitat majoretele si pentru Murica, ce intre timp ne-a inmultit numarul fetitelor din odisee! Se pare ca e anul fetitelor, baietii nostri vor avea misiuni dificile, la virsta maturitatii!

FELICITARI MURICA SI BUN VENIT PRINTESA EVELYNE!!!

Alta constatare: ziua Mirei! Vin in we, sper, la tortuletul de mure, insa pina atunci te pupic si iti doresc sa dai nastere unei minunate printese care sa iti insenineze si tie si sotului existenta!
LA MULTI ANI!!!!

Marlena (Mary)34+cu minune de Tudor Mateo

AMR 5 saptamini

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!

Mergi la inceput