"BRAVO MURICA! Liliac de mai-iun 2010 (73)"
Raspunsuri - Pagina 18
aly_ spune:
FETELOR ca sa ma plang si eu un pic in privinta dr sau a sistemului eu habar nu am cat cantareste micuta mea pt ca dr meu are un ecograf de pe vremea lui Pasvante-chioru si cica nu poate sa-mi spuna.Cred ca am mai multe sanse,sper, la controlul de la spital pe 28 mai.Iar la ginecolog am pe 27 mai in conditiile in care ultimul a fost pe 1 aprilie.Asta pt ca vad ca voi faceti controale din ce in ce mai dese acum pe ultima suta de metri.

.Si in privinta pozitiei pe 1 aprilie nu era intoarsa dar banuiesc ca mai are timp sau...
Ma scuzati de off-topic.
31+ Larissa
anamariam79 spune:
Burticutze si mamicutze, ce mai stiti de Carla si Sabina? Ca parca nu au mai zis nimic in ultima vreme.

La multi Ani Mira! Pe unde umbli, azi de ziua ta?

Ma duc sa ma uit la pozici cu burtici. Ilinca e asa o dulcica, te topesti cand o vezi.
Ana
36+
Miruna-Nicola sau
Alexandru-Nicolae AMR 2+ saptamani
bebica mea mica si scumpica 
ticker 
bubu30 spune:
Crissy si Dana multumim de incurajari 
Am citit si eu acum ca la primipare bb coboara in pelvis si se angajeaza cam cu 4 sapt inainte de nastere.
Deci sa speram ca puiutii mei mai stau la caldurica.
Eu zilnic ma tot rog de ei ![]()
Ruxi
35 + cu 

AMR ... cine stie ? 

mommy_to_be spune:

Bine ai venit pe lume Diana! Felicitari Roxy!!!!

Felicitari Murica! Bine ai venit pe lume Evelyne!

La Multi Ani Denis!!! Sa fii un copil cuminte, sa ai parte numai de fericire si sa le aduci mule bucurii parintilor tai!
... Dar am absentat motivat ultimele zile! pe cuvant de viitoare mamica. Marti am fost in Suceava la eco, ieri la doctorita, si pe langa asta am umblat mult si prin oras dupa cumparaturi. Ne-am intors in Radauti pe la 10 seara iar spatele meu cerea sa stea la orizontala, asa ca efectiv nu am mai rezistat pe scaun, in fata computer-ului. Si mi-e ciuda ca la cat am avut de recuperat azi, iar am citit mai pe diagonala si imi va fi imposibil sa va raspund tuturor. Si-mi mai pare rau ca nu am intrat la timp sa scot si eu motatele pentru Murica...
Sorana, m-am gandit eu ca tu o sa deschizi calea liliacului albastru
Motoanele le scoatem maine, azi se antreneaza fetele
Rocsy, ma bucur ca ai venit cu vesti bune de la medic
Artu, m-am topit cand am vazut-o pe Sabina alaturi de cei doi nazdravani ai tai. Ai o famile SUPERBA!
Tatyana, sincere felicitari pentru 35 de saptamani incheiate!!! Sper si eu sa nu fii nevoita sa nasti la Polizu, deci sa mai astepte putin bebelina ta.
Laurita, Suberba si mamica, si fetita! Sanatate multa amandurora. Ilinca, tu sa fii cuminte si papacioasa!
nana, wooow, ce fetita grasunica ai!!! Felicitari si pentru col batos, care nu se lasa cu una cu doua
marylenac, felicurai si tie pentru vestile de la eco!!! Nu fii necajita cu cezariana!!! Pana la urma important e sa faceti ce e mai bine pentru bebe, sa vina pe lume sanatos!
bubu,artu, Nati, andrada, discordia, Nikol, cris, rocsy, nana, Theo, marylenac, Sorana, Tatyana, ancutzica, cristina, cornelia, Ale, madutza, vero, Crissy, Bia, Aly, Dana, Ana , Va multumesc din suflet pentru urari!!! Mi-ati mai inseninat ziua... E prima oara cand nu fac chiar nimic de ziua mea, sotul nu e langa mine, si sunt asa... intr-o stare de irascibilitate continua. Indata ma duc sa-mi fac singura un tort cu mure, si va invit pe toate la o felie
Mira
fericita 35+cu
Maya Alesandra
AMR 4 saptamani 

minunea mea
cris_09 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui flory_blanca Tocmai am primit rezultatele de la analiza de streptococ B si se pare ca e pozitiva .Eu am citit ca se poate transmite si la nastere dar si in timpul sarcinii si ca e foarte periculos. Voi ce stiti de el? Daca se trateaza e ok nasterea vaginala ca acum mi-a foarte frica pentru bebe . 32+ |
Din cate stiu eu streptocopul B se i-a prin nastere vaginala..Dar si daca vei face cezariana important e sa fie bebe sanatos
Am citit undeva ca 3 din 5 gravide au streptococ B,dar nu inteleg cum se i-a
Fii optimista si gandeste-te ca cu ingrijirile corespunzatoare il nimiciti pe nemernic,si o sa fie totul bine

poze
Cristina
37+ cu Sebi
AMR:15 zile
ancutzicab spune:
Cris, am impresia si sper sa nu spun vreo prostie (daca ma prindeti, trageti-ma de maneca
), ca putem fi purtatoare, fara sa ne afecteze in mod deosebit. Lucrurile se schimba, insa, cand se pune problema nasterii vaginale.
Anca
33+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca
yoyoyo spune:
bun venit pe lume , noiilor puiuti !
recuperare rapida mamiciilor 
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=151365&whichpage=1
am tras cu ochiul la mamici de iepu. mi se pare super tare mulajul
o sa-mi comand si eu poate apuc sa fac si la burtica
am vazut pe mytoys. da o sa caut sa vad daca la noi se gaseste pe undeva?
voi stiti de unde putem face rost de asa ceva din RO? la un pret rezonabil
http://www.mytoys.de/Abformset-Memories/Abformsets/KID/de-mt.bs.ca01.01/1567549?layout=mediaview&img=/156/75/1567549-l. jpg
scoateti spatiul dinaintea". jpg"
Yoyoyo 36 sapt 
si mami de fecior Tavi (18.05.07)
bubu30 spune:
Am vazut ca mai multe dintre voi laudati pe langa floricica de liliac Ilinca si pe mamica Laurita ca arata bine, dar eu nu am vazut-o in poze.
Eu am trait cu impresia ca in poze e Simona, sora Lauritei.
Laurita parca ne zicea mai demult ca are sora geamana.
Deci : ma insel eu ?
Ruxi
35 + cu 

AMR ... cine stie ? 

mommy_to_be spune:
Si acum, sa va dau si eu noile vesti.
Maya avea marti la eco 2800g, adica a crescut 600g in ultimele trei saptamani
Ieri m-am intalnit cu doctorita si am stabilit exact cum voi naste si cand. Va fi cezariana, pe 14 mai. Am facut si un mic test de efort. Mi-a luat tensiunea inainte sa ma urc pe masa si cu medicamentatie e ok: 110/70. Nu am mai avut tensiunea atat de mica din saptamana 28. Dupa ce m-am dezbracat, urcat pe masa, imbracat, tensiunea imi crescuse la 140/90... prin urmare, daca as naste natural, tensiunea ar lua-o razna rau. Mi-a raspuns la toate intrebarile legate de internare si operatie. Se pare ca va fi anestezie generala, insa doctorita m-a asigurat ca nu am de ce sa imi fac griji. Iar eu am mare incredere in ea!!! Ea a fost cea care mi-a depistat aceasta disgravidie, iar doctorita din Bucuresti nu a depistat-o, cu toate ca fusesem la ea la control cu 5 zile inainte sa vin acasa. Datorita doctoritei de aici eu sunt ok acum, pentru ca fara tratament sigur faceam preeclampsie si riscam sa-mi pierd si copilul, si uterul... Vedeti voi? Fiecare copilas are steluta lui, acolo sus, iar Dumnezeu are grija de el. Nu-mi vine sa cred ca mai sunt 22 de zile si ma voi intalni cu minunea mea... Si am, incredere ca totul va fi bine.
Mira
fericita 35+cu
Maya Alesandra
AMR 3 saptamani 

minunea mea
cris_09 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mommy_to_be Si acum, sa va dau si eu noile vesti. Maya avea marti la eco 2800g, adica a crescut 600g in ultimele trei saptamani Ieri m-am intalnit cu doctorita si am stabilit exact cum voi naste si cand. Va fi cezariana, pe 14 mai. Am facut si un mic test de efort. Mi-a luat tensiunea inainte sa ma urc pe masa si cu medicamentatie e ok: 110/70. Nu am mai avut tensiunea atat de mica din saptamana 28. Dupa ce m-am dezbracat, urcat pe masa, imbracat, tensiunea imi crescuse la 140/90... prin urmare, daca as naste natural, tensiunea ar lua-o razna rau. Mi-a raspuns la toate intrebarile legate de internare si operatie. Se pare ca va fi anestezie generala, insa doctorita m-a asigurat ca nu am de ce sa imi fac griji. Iar eu am mare incredere in ea!!! Ea a fost cea care mi-a depistat aceasta disgravidie, iar doctorita din Bucuresti nu a depistat-o, cu toate ca fusesem la ea la control cu 5 zile inainte sa vin acasa. Datorita doctoritei de aici eu sunt ok acum, pentru ca fara tratament sigur faceam preeclampsie si riscam sa-mi pierd si copilul, si uterul... Vedeti voi? Fiecare copilas are steluta lui, acolo sus, iar Dumnezeu are grija de el. Nu-mi vine sa cred ca mai sunt 22 de zile si ma voi intalni cu minunea mea... Si am, incredere ca totul va fi bine. Mira fericita 35+cu Maya Alesandra AMR 3 saptamani ![]() ![]() minunea mea |

Deci tati nu va prinde concertul ACDC?
poze
Cristina
37+ cu Sebi
AMR:15 zile

.