"BRAVO MURICA! Liliac de mai-iun 2010 (73)"

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

LA MULTI ANI MIRA!!!

LA MULTI ANI DENIS!!!

flory_blanca, imi pare rau de streptococ, dar nu-ti face griji, au mai fost si alte gravidutze cu aceeasi problema si bebelusii au fost OK. Doctorii stiu foarte bine ce fel de tratament este adecvat si nu risca nimic.

Cristina, pai e foarte bine ca nu simti nevoia de dulciuri , bombonica e chiar indicata daca intri in criza de hipoglicemie, pentru ca atunci trebuie sa iesi repede. Am avut o colega cu hipoglicemie (nu era gravida) si de la ea stiu ca trebuia sa aiba o dieta ca pentru diabetici, pentru ca, desi e ciudat, era in risc sa faca diabet. Din ce am inteles de la ea, din cauza hiperstimularii constante a pancreasului acesta poate obosi si ajunge sa nu mai poata produce insulina.
Dar banuiesc ca hipoglicemia in sarcina, ca si diabetul gestational, sunt diferite si pasagere, avand in principal cauze hormonale.

Iubirisca, nu iti face griji, medicul tau poate a fost mai prost dispus in ziua respectiva, or sa se rezolve toate.

Mira, ce bine creste bebelina! Si felicitari pt stabilirea datei.

Ana 32+ cu Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosanne spune:

Buna burtici si mamicu cu flori de liliac

Noi suntem bine, bebelina suge bine, asa ca maine mergem acasa.

Multumesc tuturor pentru incurajari si felicitari si in acelasi timp i-mi cer scuze ca a-ti primit asa tarziu vesti de la noi. Inca nu am citit nimic din urma. Cand ajung acasa....

Va pup si sa aveti curaj oricum a-ti naste...sunt momente unice dupa.....

Roxy 37+ cu Diana AMR mai putin de o zi

www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu

www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Va asteptam sa ne scrieti de acasa, dragele noastre mamica Roxy si bebe Diana, ce bine va recuperati voi, asteptam vesti cat de curand.

Theodora 30+ Stelios

AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

PS:am vazut in Carffour 4 variante de saltele:spuma,arcuri,burete si nuca de cocos.
"Asta are, asta n-are, numai una-i marcatoare"

poze

Cristina37+ cu Sebi
AMR:15 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rosanne

Buna burtici si mamicu cu flori de liliac

Noi suntem bine, bebelina suge bine, asa ca maine mergem acasa.

Multumesc tuturor pentru incurajari si felicitari si in acelasi timp i-mi cer scuze ca a-ti primit asa tarziu vesti de la noi. Inca nu am citit nimic din urma. Cand ajung acasa....

Va pup si sa aveti curaj oricum a-ti naste...sunt momente unice dupa.....

Roxy 37+ cu Diana AMR mai putin de o zi

www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu

www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru

Multumim de vestile bune despre voi si ne bucuram ca sunteti bine.
Ce bine ca mergeti acasa
Asteptam poze

Ruxi 35 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Cris eu am patutz din acela gen tarc de la Bertoni, si pana la 7 luni nu am folosit decat saltelutza aia din dotare foarte subtire si rigida.Apoi am luat una simpla din Carefour la vreo 70 lei.Eu asa stiam ca bb trebuie sa stea pe un plan cat mai drept si tare si asa am si procedat, cand a crescut si a inceput sa topaie i-am luat una mai flexibila.Dar recunosc nu am dat multa importanta, poate fetele mai documentate te pot lamuri

30+RIANA
MAMI de CLARA 06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai_iun_2010 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Cris, si eu am auzit ca e cea mai buna cea de cocos, pt ca nu 'stocheaza' praf si acarieni, e hipoalergenica si e si mai taricica, cica ar fi bine pentru coloana bebeilor... Dar n-am testat-o, nu stiu mai mult decat 'povestea' celor care o vand...Eu am gasit-o cel mai ieftin pe la 1 milion,daca vrei iti dau linkul

Cristina, fericita 32+ cu Patricia

AMR 7+

Mergi la inceput