"BRAVO MURICA! Liliac de mai-iun 2010 (73)"
Raspunsuri - Pagina 14
aleesicoo spune:
deci sa incepem cu inceputul
![]()
LA MULTI ANI MIRA!! SA AI PARTE IN VIATA NUMAI DE BUCURII, SI DZEU SA ITI DEA O FETITA FRUMOASA SI SANATOASA!!
felicitari taty_ana pt cele 35 de sapt
. mai ai un piculet si iti vei vedea si tine minunea in brate
Mult curaj!
nana, felicitari pt colul"amarat" dar puternic sa treaca peste toate obstacolele
si felicitari in primul rand pt bebelina grasuna

LA MULTI ANI DENIS! SA FII SANATOS SI SA LE ADUCI PARINTIILOR NUMAI BUCURII!!
si nu in ultimul rand:
HAI MURICA!!NASTERE USOARA!!!
FETELE UNDE VAD SI EU POZELE CU ILINCA 
asa creste bebicu
pozici cu noi
ale
cu printesa Karina Florentina in33 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:6 SAPTAMANI SI VINE PRNTESA!! 

ancutzicab spune:
Buna, Ale! Pe pagina 6 din acest capitol, gasesti postul Simonei, sora Laurei, cu link catre pozele Ilincai.
Anca
33+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca
M&M spune:
Ale, pozele le-a pus la inceputul capitolului sora Laurei, nu mai retin exact pagina... e un mesaj scris de Simonacip..
E o papusica frumoasa foc Ilinca Sabina

!!....
Cristina,mami de
Mihaita (30 iulie 2008) si
36+ cu
Matei Stefan
BAZAR DC
aleesicoo spune:
multumesc fetelor
am vazut si eu acum pozele cu Ilinca
ce frumoasa esteee!! o papusica 
Laura sa va traiasca, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii
asa creste bebicu
pozici cu noi
ale
cu printesa Karina Florentina in33 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:6 SAPTAMANI SI VINE PRNTESA!! 

M&M spune:
Scuzati ca am pus monopolul pe subiect, dar trimit rasp repede m cat nu imi inchide strengaraul mic computerul; abia pot tasta , e langa mine se joaca cu masinutele...![]()
Crizele de hipoglicemie...am si acum si am avut si sarcina trecuta; de obicei le recunosc usor , fiindca incep sa transpir si am o senzatie de tremor si tahicardie...mereu am bomboane la mine , in caz ca ma prinde undeva pe-afara iau o bomboana si ma aez putin pana trec...
Hainutele lui bebe/Mihaita...le spal la 40 de grade cu Persil Sensitive ( e cel alb , lichid) si dau dubla clatire ( la Mihaita nu le mai clatesc de 2 ori de cateva luni )..iar de calcat, imi face o placere deosebita sa le calc ...sunt atat de mici si colorate si vesele ; plus ca acum pot sa fac comparatie intre haihutele lui Mihaita si bebe !!..
Cristina,mami de
Mihaita (30 iulie 2008) si
36+ cu
Matei Stefan
BAZAR DC
bubu30 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui taty_ana
bravooo bubu ![]() ![]() ....sunt curioasa,oare care naste prima?? 35 fix cu Emma Antonia |
Din pacate cred ca ti-o iau inainte.
Simt ca nu mai am mult, desi nu imi place sa recunosc ceea ce simt si tot ma incurajez ca trebuie sa mai duc un pic
Burta mi s-a lasat demult si nu am bagat-o in seama ca nu am vrut, si eu oricum am avut sarcina f. joasa de la inceput , dar acum imi si simt copiii asa jos cum zice si Lauriciu, adica acolo ii simt cand lovesc

Ruxi
35 + cu 

AMR ... cine stie ?

madutza09 spune:
Neatza burtici mai pe la pranz la voi
in primul rand scoatem agitatele:

HAI MURICA!

Mira nastere usoara, bb sanatos 

Iubirisca
La multi ani pt ieri muuuulta sanatate 
Si nu in ultimul rand 

Denis de mamica Aniska sa cresti mare si voinic...
Nana ai trecut tu prin multe dar totul bine cand se termina cu bine si ma bucur sa aud ca bblusa e k si colul buclucas se tine tare
Am facut si eu o pauza de la aspirat si treaba prin casa asta ca mi-a dat si Luca o lovitura de m-a cam indoit dar a trecut, usor...usor sper sa termin ce mi-am propus pt azi saracutzul l-am cam chinuit si cu tusea nopatea trezit mai mereu sper sa nu fie un bibiloi agitat ca in burtica cam e
dar in rest suntem bine chiar mai bine si cu raceala am mai primit azi niste lucrusoare pe care le comandasem si sunt fff incantata de ele asteptam sa strangem tot si mai bagam la spalat iar maine sper sa mergem sa luam carutzul pe care l-am cumparat de pe ebay de la cineva abia astept sa-l vad ...In rest nimic deosebit asteptam weekendul cu vreme frumoasa si sper sa ne simtzim in stare sa mergem sa vizitam un castel cu niste gradini superbe
O zi frumoasa si asteptam vesti de la Murica 
33+
Luca Octavian+
Cristina 12.01.1999
www.dropshots.com/madutza09#" target="_blank">POZICI
bubu30 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui arturicii Ruxi, felicitari pentru ca ai trecut de 35 sapt; m-ai intrecut ! Super, deja sunteti ok si voi!Ioana, Philip, Yann, Sabina |
Multumim de felicitari

Ruxi
35 + cu 

AMR ... cine stie ?

bubu30 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui theophillina Ruxi, Taty_ana, felicitari pentru saptamanile implinite, la mai mare, o sa vedeti ca bebeii vostri or sa mai stea la caldurica. ![]() ![]() Theodora 30+ SteliosAMR 10 saptamani |
Multumim
si Doamne-ajuta 
Ruxi
35 + cu 

AMR ... cine stie ?

bubu30 spune:
Multumim si voua Anca, Nana, Cornelia si Sorana pt. felicitari 
Felicitam si fetele cu vesti bune de la eco : Ana, Nana, Marylena 
Vezi Nana ce mare a crescut iubiricea ta cu ”mancarica pt iepurasi” ? ![]()
Ruxi
35 + cu 

AMR ... cine stie ?