"BRAVO MURICA! Liliac de mai-iun 2010 (73)"
Raspunsuri - Pagina 13
marylenac spune:
Nana, felicitari pt vestile bune de la eco. Bine ca Adelina e bine, vezi...eforturile tale supraomenesti nu sunt zadarnice; mai e putin si ai sa iti tii minunea la san. 
Mami de Matei nazdravan si 
35 s
Onana spune:
Neata fete dragi!
Multumim Simona
de vestile si pozele cu Ilinca Lauritei! O dulceata de fetita
, sa creasca mare si sanatoasa, recuperare usoara Lauritei

si multi
lui Mirci.
Nati, Theo, Nana, Marylena
, multumim de aprecieri, adevarul e ca si catelul si liliacul sunt superbi (de burtica nici nu mai spun
), mi-ar placea sa-i vedeti si voi, de-asta am zis sa pun macar 2-3 poze..
Matei n-a mai facut asa urat ca luni, insa tot trist pleaca la gradi, cu putina bazaiala acasa, insa cand ajunge acolo plange mai tare si vine cu fel de fel de idei: sa intram cu el, sa-l asteptam afara, etc
Eu una zic in continuare ca e nefericit acolo si nu-i place, insa directoarea incearca sa ma convinga de contrariul
..mai vedem...
Theo, legat de nastere, la prima asarcina am fost tare dezamagita cnd dr mi-a propus sa inducem travaliul, nu stiam ca va fi mult mai dureros, ma gandeam doar ca nu e normal sa decidem noi cand sa vina bebe pe lume, el trebuie sa vina cand e pregatit. De data asta insa, data fiind situatia ca nu mai vreau sa nasc in acel spital dar vreau sa-mi pastrez dr, care e ff ocupat si e posibil sa nu poata ajunge sa ma asiste, eu am fost cea care l-am intrebat daca n-ar fi mai bine sa-mi induca travaliul cand stie sigur ca are timp si poate veni sa ma asiste in privat.
Si eu ma intreb daca voi fi in stare sa ma descurc onorabil, incep s-mi amintesc ca nu a fost deloc usor, insa pana la urma o sa iasa bine, si e valabil pt noi toate, sunt sigura de asta
, nici nu ne dam seama ce resurse avem sa ne aducem copiii pe lume..Eu asta am descoperit la nasterea cu Matei. Deci, capul sus!
Sorana, mami de Matei si
38 + cu
Tudor
AMR

...2 zile
n_a_n_a spune:
Marilena
, nu fii necajita, si bucura-te ca bebe e bine si grasunel! Iubiricea mea s-a intors la 35 de saptamani, era pelvina, acum e asezata aproape normal (putin pe diagonla
), da' am zis ca si nasc pe loc cand s-a intors monstruleata mica
! Si eu am ramas foarte speriata si debusolata la 30 de saptamani cand mi s-a spus ca trebuie facuta neaparat cezariana din cauza placentei, desi am fost avertizata asupra acestui lucru de la 18 saptamani de sarcina... Eram super chitita pe nasterea naturala, ma documentasem foarte mult pe aceasta tema, imi si imaginam cun nasc, si surpriza: schimbare de planuri! Dar sa stii ca m-am impacat cu gandul, asta este, ma voi bucura la fel de tare de nastere, indiferent pe unde iese bebita! Asa ca, mult curaj
!
Nana
36+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -4
M&M spune:
La Multi Ani, Mira!! Sa fii saantoasa , sa ai parte de tot ce iti doresti si sa ai o bebelina sanatoasa, cuminte si frumoasa!!!

Cristina,mami de
Mihaita (30 iulie 2008) si
36+ cu
Matei Stefan
BAZAR DC
M&M spune:
La Multi Ani, Denis!! Sa fii cuminte si sa aduci milte, multe bucurii parintilor si surioarei tale !!!
Cristina,mami de
36+ cu
Matei Stefan
BAZAR DC
[/center]
M&M spune:

MURICA, SA AI PARTE DE O NASTERE USOARA SI BEBELINA SANATOASA!!!

Cristina,mami de
36+ cu
Matei Stefan
BAZAR DC
Onana spune:
..Continui..
Ruxi, Tatyana, felicitari pt 35
, suna tot mai frumos si sigur ca sunteti mult mai linistite si mai aproape de intalnirea magica!
Nana, felicitari si tie, Adelina e fetita mare de-acum (bravo ei!) si nu mai aveti mult pana sa va intalniti. 

Marylena, uff, nu te stresa cu cezariana, bine ca e bebe sanatos si creste frumos, despre prezentatia pelviana dr meu naste natural bebei in prezentatie pelviana, deci nu stiu daca e neaparat o indicatie absoluta de cezariana. Ca e incompleta nu stiu ce sa zic, dar precis dr tau te va lamuri si va face cum e mai bine pt tine si pt bebe. Iar daca mai sigur e cu cezariana, nu-ti face griji, eu una as fi preferat cezariana din punctul meu subiectiv de vedere (sa scap de travaliu si de durerile nasterii, plus epiziotomia), asa ca nu-s numai dezavantaje la cezariana.
Ancutzica, multumim de incurajari
,
Adevarul e ca sper sa fie totul bine si sa treaca repede durerile, sa ma descurc, sa fie bebe sanatos, si..mancacios, si eu sa pot alapta (o sa incerc cu Nipplette ca altfel n-are bebe de ce sa apuce
), sa-mi revin mai repede cu epiziotomia, etc..am multe sperante, dupa cum vedeti![]()
Sorana, mami de Matei si
38 + cu
Tudor
AMR

...2 zile
M&M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui marylenac Dragelor, si acum sa vin si eu cu "ale mele"..... Am fost ieri la eco si vestile despre bb ar fi bune, adica el este bine, are deja 2.897 gr (cu marja de eroare cam mare +/- 432 gr), toate sunt in regula fata de ultima data cand colul era mai scurt, acum dupa ce am mai rarit efortul fizic este de 3cm (adica foarte bine, nu), placenta a ramas, normal gr. IV, insa :bb este " in prezenta pelviana incompleta". Eu nu mai inteleg, la ultima eco era cu caputul in jos iar acum este asezat cu fundul spre iesire. Recomandarea dr. Pop a fost "operatie cezariana" ![]() ![]() ![]() Am intrebat dc e posibil sa se mai intoarca insa mi-a spus ca sunt sanse mici, iar bb este deja marisor. Iar eu sunt data peste cap cu totul . Nu am luat nici o secunda in calcul, pana acum, varianta cezarienei, pt ca mi-am zis ca daca l-am nascut pe Matei natural, fara epidurala, la 4.200 kg, ma voi stradui si acum, n u? ooofffffffffffffff... si din cate stiu eu la Sp. Cantacuzino se fac fff greu cezariene. Nu stiu dc dr. mea va face cezariana, e drept ca inca nu am vb cu dumneaei. Apoi se pare ca nu mai e asa risc mare sa nasc mai devreme decat era termenul.....Nu mai stiu ce sa cred, voi ce stiti despre prezenta pelviana? care nici asta nu e asa, oricum, e incompleta, adica nici asa, nici asa..... ![]() Scuze ca m-am intins, dar chiar sunt derutata, simt ca imi scapa situatia de sub control... ![]() Mami de Matei nazdravan si ![]() 35 s |
Marilena, asa a fost la mine Mihaita...nu a mai vrut sa se intoarca deloc( si, nici eu nu luasem in calcul varianta cezarianei pana la 33 de saptamani), asa ca dr a decis sa facem cezariana..teoretic, e posibila si nasterea naturala, dar stiu ca e destul de chinuitor atat pt mama , cat si pt bebe...E posibil insa , sa se si intoarca...

Cristina,mami de
36+ cu
Matei StefanBAZAR DC

M&M spune:
Sorana, ce ptuin a mai ramas!! Nasti la CMU ???
Cristina,mami de
36+ cu
Matei Stefan
BAZAR DC
cusa spune:
Neatza si de la noi!
pt Denis de mamica Aniska! Sa cresti mare, sanatos si voios!

pt MIRA, nastere usoara si bebelusa Maia sa va umple casa de bucurii!

Am vazut pozicile cu bebelusa Ilinca, frumusica foc!
Nati ms 
Alexandra( Iubirisca)
pt ieri! Nastere usoara!
Bravo Taty_ana, Bubu, mai avem un pic...si ne vom tine bebeii in brate...
Ana, Nana felicitari pt vestile bune de la eco!
Mada ma bucur ca s-a rezolvat si nu e infectie!
Ana sper sa rezolvi cu cealalta doctorita ca la fel as face si eu, ai toata posibilitatea sa o faci , nu te tine nimeni legata de acel doctor, curaj o sa fie bine!
Marylena tu esti 35 de sapt acum , eu zic sa nu te ingrijorezi ca bebe mai are timp sa se intoarca, daca citesti pe internet o s avezi ca sunt bebei care se intorc cu cateva zile inainte de data de termen, deci va fi bine!
Sorana va fi bine, tu esti o puternica, te admir!
Vero eu am spalat hainitele bebelusei acum la mana cu apa calda si cu detergent non bio si le-am calcat si pe fata si pe dos, dar is convinsa ca nu o sa am timp mereu sa le fac asa, dar oricum ma gandesc ca 90 grade e prea mult si s-ar face urate dupa cateva spalari.
Gabriela_s, Rocsy eu nu am avut niciodata criza de hipoglicemie, ca la cate dulciuri mananc 
, apa in schimb beau cel putin 2 litri pe zi si plus noaptea cred ca ma trezesc de 5 ori sa beau ca mi se usuca gatul f repede , cam 1 litru beau noaptea direct cu sticla ![]()
Eu m-am trezit de la 6 azi dimineata si de atunci sunt bagata in priza, am calcat , am pus la spalat , am facut curatenie, nu stiu ce m-a apucat, de abia am reusit sa ma opresc sa fac o pauza!
Asteptam vesti de la Murica si bebe Evelyne 

O zi frumoasa mamici si burtici!
Cornelia
34+ cu
Emma
Be gracious to everyone,good company to many, known to a few, companion to one, enemy to none!

: