"BRAVO MURICA! Liliac de mai-iun 2010 (73)"

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor, va pup pe toate, scuze ca dau buzna asa, vreau sa transmit un pupic special ptr aleesicoo, fosta mea colega de la aspirante optimiste, te pup scumpa mea, vad ca mai ai putin, ce nume frumos ai ales ptr printesa ta! Iti tin pumnii in continuare si abia astept sa te vad cu minunea scumpa in brate!!!!

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

MESAJ DE LA MURICA

"A venit barza, a si plecat deja. Bebita frumoasa, blonduta, 3.200, 49 cm, nota 10. Va tinem la curent. Eu sunt in forma. Murica."

Theodora 30+ Stelios

AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

BINE AI VENIT PE LUME BEBE EVELYNE!!!

Sa-ti dea Dumnezeu sanatate, sa cresti mare si frumoasa, sa fii mancacioasa si necolicioasa.

Murica, refacere rapida si mult laptic. Va pupam cu mult drag.

Theodora 30+ Stelios

AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

ruxy, tatyana felicitari pentru cele 35 de saptamani...

HAI MURICA

Mira si Denis mic

marylenac eu parca as spera sa spuna cezariana..dar tare ma tem ca nu va spune iar eu singura nu ma pot decide
ciream ieri ca in SUA 20% din femei nasc prin cezariana si la noi 80%... mi-e tare teama de o groaza de lucruri...apoi ma gandesc la Dumnezeu si ma mai linistesc..dar tot fricoasa raman
Nana, Ana, felicitari pentru vestile bune de la eco...inca vreo 4 ore si vom fi si noi updatati

36+ Matei ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

ia uitati , pana am terminat mesajul a si venit barzuca
felicitari MURICA...sa ii dea Doamne Doamne multa sanatate bebitei EVELYNE
mamii, recuperare usoara

36+ Matei ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

FelicitariMurica

Bun venit pe lume Evelyn

Mami de Matei nazdravan si 35 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

Scuze, am mancat o litera...

Evelyne

Mami de Matei nazdravan si 35 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Neata,

Bubu, Tatiana, felicitari pentru cele 35 sapt. implinite! Bravo fetelor! Inca putin!

nana, felicitari pentru bebelina sanatoasa! Bravo colule!

MArilenac, poate totusi se mai intoarce bubulinul. Am citit ca unii se intorc si inainte de nastere. Si bebita mea la ultima eco era cu capsorul in jos, dar mi-a zis ca se mai poate intoarce. Asa a si facut, vreo 2 zile si-a tot schimbat pozitia cum a vrut, acum nu mai stiu cum sta. Iti doresc sa fie asa cum vrei tu!

Felicitari MURICA!!! Bine ai venit pe lume Evelyne Multa sanatate si recuperare rapida!

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si cu 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui veronicach

ruxy, tatyana felicitari pentru cele 35 de saptamani...

36+ Matei ...

Multumim de felicitari

Multa bafta azi la eco si la comunicarea cu doctorita ta

Ruxi 35 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

Buna fetele, ati baut deja cafelutza?

Eu inca nu reusesc sa-mi revin cu stomacul dupa ce am baut glucoza aia la analize acum 2 zile .

Roxy, eu chiar gandesc pozitiv in legatura cu nasterea in sine, nu am absolut deloc ganduri negative, din contra. Dar adevarul e, cu cat am mai multe informatii, cu atat ma simt mai sigura si am senzatia ca am situatia sub control.

Fetelor, aveti grija cu hipoglicemiile. Dupa cate stiu, desi suna ciudat, hipoglicemiile se trateaza exact cu acelasi regim alimentar ca si diabetul, mese si gustari din 3 in 3 ore, alimente cu indice glicemic sacazut si evitarea dulciurilor. Dulciurile si hidrocarb cu indice glicemic mare, desi cresc pe moment glicemia in sange, suprasoliciteaza pancreasul, care produce si mai multa insulina, care scade iar glucoza din sange, deci e un cerc vicios. De asta e de dorit sa se evite sa se ajunga in criza de hipoglicemie prin mentinerea unei glucoze si unui nivel de insulina cat de cat echilibrat.
Eu din contra, m-am chinuit in timpul sarcinii sa fac un asemenea tip de alimentatie ca sa nu ajung la diabet gestational, pentru ca am antecedente de diabet in familie. Dar uite ca nu-mi iese intotdeauna, aseara am intrat in sevraj si am dat gata 2 inghetate Magnum Gold .

Nana, felicitari pentru bebelina grasunica si frumoasa!!! Si bine-inteles si pentru minicolul curajos .

marylenac, felicitari si tie pentru bebe! Dupa cate am inteles, aici, bebe in prezenta pelvica este motiv de cezariana numai la prima sarcina, la a doua sarcina se poate naste natural. Deci nu-ti pierde speranta. Si inca mai are timp sa se intoarca.

BINE AI VENIT PE LUME BEBE EVELYNE!!!

Sa cresti mare si frumoasa, norocoasa si sanatoasa si sa ai parte de multa iubire!!!!

Murica, te asteptam cu nerabdare sa ne povestesti. Refacere rapida si mult mult laptic.

Ana 32+ cu Laura

Mergi la inceput