"BRAVO MURICA! Liliac de mai-iun 2010 (73)"

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Ruxi, Taty_ana, felicitari pentru saptamanile implinite, la mai mare, o sa vedeti ca bebeii vostri or sa mai stea la caldurica.

Theodora 30+ Stelios

AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

'Neata burtici, mamici si bebici !

In primul rand am facut urarile , acum urmeaza vestile de la eco : fetita grasunica si frumoasa, care creste ca din apa! Am pus din 7 aprilie pana ieri, adica in doua saptamani, 846 de grame, de la 2.289 grame la 34 de saptamani la 3.135 grame la 36 de saptamani !!!. Marja de eroare a ecografului a crescut si ea, acum e +/- 458 grame. Oricum, cu marja sau fara, stam super bine, zic eu. Minicolul e un curajos , asa mic si amarat (sub 2 cm deja zice nenea doctorul) se tine tare si sta inchis, inchis! Ni s-a recomandat din nou repaus total, pat 24/7, pentru ca fetita e deja mare si greutza, si sa nu patim o nepatita cu placenta... Pentru prima data am primit si un DPN de la medic (de fapt prima data cand isi spune parerea din acest punct de vedere, pana acuma s-a tinut de DPN dupa UM), adica maxim 12-13 mai, la cat de bine ia in greutate piticot! Urmatoarea vizita la eco si control "manual" peste o saptamana, daca intre timp nu apar surprize (m-au luat transpiratiile cand am auzit expresia asta ). Apropo, controlul pe masa a fost la fel de finut si de discret ca si data trecuta, fara valve.

Ana (pisi), felicitari si tie pentru vestile bune de la eco !

Ruxi, Tatiana, ma bucur tare pentru saptamana adaugata la statul bebeilor in burtica !

Iubirisca , ce doctor nesimtit ai, nu-mi vine sa cred!!! Pai al meu mi-a dat si nr de mobil al tatalui sau (tot ginecolog), daca prin absurd el nu aude telefonul, sau il are descarcat! Si asta cu mentiunea sa sunt ORICAND!

Rocsy, eu fac crize de hipoglicemie urgent daca nu mananc imediat dupa ce ma trezesc. Ultima glicemie a mea a fost 44, maxim am avut 70 in mod normal; si cea mai mare glicemie de la testul de toleranta la glucoza a fost 90 si ceva, 100... Si ma feresc sa ajung sa mi se faca rau, ca sotul meu se sperie teribil de rau cand ma vede! Asa ca nici nu ma dau bine jos din pat, iau ranitidina si mananc 1-2 mere, cereale (goale, fara lapte sau iaurt, pe post de ceva de rontait) sau cativa samburi cruzi de migdale - cam 10 (uleiul din ei e bun pentru stomac) si 1-2 smochine confiate; asa imi asigur zaharul de dimineata ! Asta pe la sapte - sapte jumate, acum de exemplu, mananc din nou putina paine prajita facuta tartina cu branzica de vaci si cu un ou fiert tare, mai incolo salata, apoi iar fructe, si tot asa .

Despre bautul de apa: pai inainte beam o cana de apa in trei zile, de ceva vreme beau si 4 litrii de apa pe zi! Totul tine de autoeducare: e greu la inceput, pe urma chiar ti-e sete !

Nana 36+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubirisca spune:

Neata fetelor, scot si eu motatele pentru Murica

Hai Murica, , mult curaj

Eu sunt un pic mai linistita, astazi se duce mama pe la Municipal- si-a adus aminte ca stie o d-na doctor care i-a fost colega de liceu, sa vedem daca o vrea sa ma primeasca. In general nu sunt adepta schimbarilor (sunt mult prea statornica) si bineinteles ca imi este teama sa nu dau din lac in put (am citit pe net despre ea si parerile sunt impartite; asa cum erau si despre dr. de la Filantropia).
Trebuie sa mai fac si eu cateva analize (urocultura, streptococ, si timp coagulare sange), si ar trebui sa am rezultatele cam cu 2 saptamani inainte sa nasc.

Iubirisca 33+ cupapusica mica, Cristina Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Buna dimineata, burtici!

R_ocsy, multumim frumos de vestile de la Roxy, vazut si pozitele tale, f frumoasa mamica cu o burticuta delicata.

Simona, multumim de vestile despre Laurita, vazut pozici, copilul superb, ce “claie” de par are, chiar sunt curioasa, fetelor, ca nu-mi mai amintesc, Laurita a zis ceva de arsuri, ca, vorba Ioanei, la ce par au avut copiii lor, trebuiau sa scoata flacari si pe nari.

Sorana, multumesc de raspuns,of, mie nu-mi suna bine asta cu travaliu indus si zgandarit col, etc. Paranoia e la cote maxime la mine in cap, ma gandesc in fel si chip, ba ca nu o sa ajung la timp pentru epidurala, ba ca o sa nasc prea devreme, ba ca o sa nasc prea tarziu si tre’ sa-mi induca nasterea, numai prostii. Of, ce putin mai ai, ce emotii am. Mateiut ce mai face? Vazut si pozicile voastre, sunteti frumosi toti de la “catel la purcel”.

Ioana, vazut pozita cu copiii, sunt superbi toti 3, o imagine super, sa-ti traiasca si sa fie sanatosi. Ce activa esti tu dupa nastere, mi-as dori sa va dau si eu aceleasi vesti despre mine.

Ana, Nana, felicitari pentru vestile bune de la eco, wow, Nana, ce bebita mare, bravo!

Iubirisca, imi pare tare raude vestea cu dr., si eu as fi necajita, pai, va inecati acum ca tiganul la mal? Ce nesimtit, pe bune! Chiar ieri ma gandeam ca totusi aici e cam scump sa nasti insa, macar stiu de la inceput cati bani vrea, nu ma plimba de la spital la cabinet, am fost de la inceput la cabinet, ca banii sunt aceiasi si vine la orice ora din zi sau din noapte, cu anestezistul dupa el. Hai ca poate rezolva mama ta ceva cu dr. de la Municipal.

Theodora 30+ Stelios

AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Laurita, ai o minune de fetita !!! Simona, multumim de pozici! Mai vrem ...

Aniska, am vazut si burtica ta, e mare si frumoasa ! Abia asteptam sa-i cunoastem "locatarul" .

Sorana, dulce burtica cu floricica si Tudor ! Si ce m-as juca cu frumusetea aia de catel ! Sunt indragostita de catei si pisici!

Iubirisca, tinem pumnii sa rezolve mama ta cu doamna doctor, sa poti si tu sta linistita !

Theo, multumim de felicitarile pentru eco !

Nana 36+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

Buna dimineata dragelor,

Mira

De asemenea, si pentru Denis, flacaul Aniskai

Multumiri Simonei pentru vestile bune despre Laurita

Soranana, foarte frumoase pozicile cu liliac, ce frumos trebuie sa fie la tine in curte..

Artu, ce bine ca ai inceput sa iesi din casa, asa cate putin macar.

Mami de Matei nazdravan si 35 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

HAI MURICA

MIRA

DENIS

Sorana, mami de Matei si 38 fix cu Tudor

AMR...2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

Dragelor, si acum sa vin si eu cu "ale mele".....

Am fost ieri la eco si vestile despre bb ar fi bune, adica el este bine, are deja 2.897 gr (cu marja de eroare cam mare +/- 432 gr), toate sunt in regula fata de ultima data cand colul era mai scurt, acum dupa ce am mai rarit efortul fizic este de 3cm (adica foarte bine, nu), placenta a ramas, normal gr. IV, insa :
bb este " in prezenta pelviana incompleta".
Eu nu mai inteleg, la ultima eco era cu caputul in jos iar acum este asezat cu fundul spre iesire. Recomandarea dr. Pop a fost "operatie cezariana" Am intrebat dc e posibil sa se mai intoarca insa mi-a spus ca sunt sanse mici, iar bb este deja marisor. Iar eu sunt data peste cap cu totul.
Nu am luat nici o secunda in calcul, pana acum, varianta cezarienei, pt ca mi-am zis ca daca l-am nascut pe Matei natural, fara epidurala, la 4.200 kg, ma voi stradui si acum, n u?
ooofffffffffffffff... si din cate stiu eu la Sp. Cantacuzino se fac fff greu cezariene. Nu stiu dc dr. mea va face cezariana, e drept ca inca nu am vb cu dumneaei.
Apoi se pare ca nu mai e asa risc mare sa nasc mai devreme decat era termenul.....Nu mai stiu ce sa cred, voi ce stiti despre prezenta pelviana? care nici asta nu e asa, oricum, e incompleta, adica nici asa, nici asa.....

Scuze ca m-am intins, dar chiar sunt derutata, simt ca imi scapa situatia de sub control...

Mami de Matei nazdravan si 35 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

MIRA!!!!

HAI MURICA!!!

35s fix cuEmma Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Neata si de la noi!
S-o luam pe rand :

HAI MURICA!!!NASTERE USOARA SI BEBE SANATOS!

LA MULTI ANI, DENIS de ANISKA!!! Sa ai o viata frumoasa si sa te bucuri de surioara!

LA MULTI ANI, MIRA! NASTERE USOARA, BB SANATOS, VIATA LUNGA SI PLINA DE BUCURII!

Tatyana, Ruxi - felicitari pentru magicul 35!!!! La mai mare!

Nana - felicitari pentru bebelina grasulina!

Sorana - bafta multa sambata, sa fie totul bine, repede si cu cat mai putina durere!

Anca 33+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca

Mergi la inceput