"BRAVO MURICA! Liliac de mai-iun 2010 (73)"
Raspunsuri - Pagina 11
r_ocsy spune:
pis_pis : hai sa incercam sa gandim pozitiv cu privire la nastere, e mai bine fara prea multe ganduri
; felicitari pentru rezultatul la eco
!
Eu iau Fe preventiv, o pastila la 2-3 zile !
Apa beau intre2-2,5l/ zi ... mor de sete daca nu ma hidratez.
Bubu : te-ai scapat de un stress, ce bine ca ai gasit bona
.
Artu : cate o scurta iesire in natura prinde bine ; hai ca in curand te vei plimba si cu Sabina , o sa prinzi floricelele de mai ![]()
simonacip : multumim pentru vestile despre Laurita si pentru poze ( sunt foarte frumoase amandoua ) ! Ne bucuram ca sunt bine
.
R_ocsy
35 +
Ana Sofia
AMR 4 saptamani ! Mai avem asa putin pana apare
!
r_ocsy spune:
Lauriciu : nu mai ai nici tu mult
! Bine ca au incetat contractiile ca sa stea bebele cat mai mult la caldurica !
Gabriela_s : la mine hipoglicemia se manifesta prin tremur, ameteala, caldura, senzatie de lesin, transpiratii reci, tahicardie si nevoie de dulce . Iau ceva dulce , de preferat lichid si imi trece in maxim 5 minute.
Nati : multumesc 
R_ocsy
35 +
Ana Sofia
AMR 4 saptamani ! Mai avem asa putin pana apare
!
nikolett2445 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui r_ocsy Lauriciu : nu mai ai nici tu mult Gabriela_s : la mine hipoglicemia se manifesta prin tremur, ameteala, caldura, senzatie de lesin, transpiratii reci, tahicardie si nevoie de dulce . Iau ceva dulce , de preferat lichid si imi trece in maxim 5 minute. Nati : multumesc ![]() R_ocsy 35 + Ana SofiaAMR 4 saptamani ! Mai avem asa putin pana apare ! |
si la mine cu glicemia ,se manifesta la fel
NIKOL
36+
ANTONIA si DAVID

(15 MAI 2006)
AMR 3 saptamani,in asteptarea printesei
nikolett2445 spune:
merg azi la cardiologie,sa mai arunc niste bani
,sa-mi vada rezultatele care sunt ok si sa-mi mai i-a o tensiune,sa stabilim daca ramane acelasi tratamentul si mai vedem
mi s-a lasat burtica,arata deja a jumatatea aceia de ou taiata pe din doua,cum ne-a explicat Bubu,m-am plimbat ieri o jumatate de ora prin parc,cred ca de acolo mi se trage,o sa ma mai plimb si azi lka cardio,si cred ca o sa se lase mai jos
NIKOL
36+
ANTONIA si DAVID

(15 MAI 2006)
AMR 3 saptamani,in asteptarea printesei
taty_ana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu30 Yuuuuhuuuu ![]() ![]() ![]() ![]() azi am terminat saptamana 35 si intram in sapt 36 ![]() Ruxi 35 + cu ![]() ![]() AMR ... cine stie ? ![]() ![]() |
bravooo bubu

....sunt curioasa,oare care naste prima??
35 fix cu
Emma Antonia
theophillina spune:
Mira, sa-ti dea Dumnezeu o nastere usoara, o bebelusa sanatoasa, frumoasa si cuminte.

Theodora 30+
Stelios
AMR 10 saptamani
theophillina spune:
Denis de mami Aniska, sa fii sanatos, sa cresti mare si sa le aduci parintilor tai numai bucurii.
Theodora 30+
Stelios
AMR 10 saptamani