America (200)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

cristina, da, ii mai dau sucuri dar si in alea daca se nimereste o samanta sau ceva...intr-o vreme faceam smoothie cu blueberries si-i ziceam ca-i milkshake, apoi a inceput sa-l refuze si pe ala. si, da, mirela, ai dreptate ca trebuie sa fii ferm, eu nu am fost, el de pe la 2 ani a inceput cu mofturile, nu zic ca statea saracul si astepta gustarea la gradi pt ca nu putea manca niciodata, dar niciodata lunch :( eu vad ca i se face greata, nu e vorba de mofturi neaparat, o data i-am promis nu's ce daca ia o gura de capsuna si-am crezut ca vomita si masa de-o inainte. lia, multam de incurajare, eu recunosc ca ma stresez, i-am zis sotului (deh, daca stau acasa si ma uit la prostii gen dr. phil hahahaha) ca are semne de anorexie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Vai Oana, mi-ai luat-o inainte.... Parca vad ca nasc la 40- 41 de sapt..
Sper sa ai o nastere usoara si o bebelina super
Si eu zic 7 lbs 6 oz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Citat:
citat din mesajul lui philip

cristina, da, ii mai dau sucuri dar si in alea daca se nimereste o samanta sau ceva...intr-o vreme faceam smoothie cu blueberries si-i ziceam ca-i milkshake, apoi a inceput sa-l refuze si pe ala. si, da, mirela, ai dreptate ca trebuie sa fii ferm, eu nu am fost, el de pe la 2 ani a inceput cu mofturile, nu zic ca statea saracul si astepta gustarea la gradi pt ca nu putea manca niciodata, dar niciodata lunch :( eu vad ca i se face greata, nu e vorba de mofturi neaparat, o data i-am promis nu's ce daca ia o gura de capsuna si-am crezut ca vomita si masa de-o inainte. lia, multam de incurajare, eu recunosc ca ma stresez, i-am zis sotului (deh, daca stau acasa si ma uit la prostii gen dr. phil hahahaha) ca are semne de anorexie...

Andreea,hai ma ca nu are nimic copilul,esti figura...e mai mofturos ,si ce daca,ti-am zis eu,mai tarziu va constientiza si va manca singur multe,asa am fost si eu,o sclifosita...si ia uite ce mare sunt...stiu ca tu te consumi,ca ai vrea sa manance copilul si fructe sau legume,dar asta e,daca e asa si mai ales daca ii vine sa vomite nu merita fortatul,mai rau ii face...si daca e sanatos eu zic sa nu-ti faci probleme,si ce daca e slab,cu atat mai bine,,are timp sa recupereze,crede-ma

"Before you judge me, try hard to love me."MJ

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Au trimis-o acasa,are dilatatie 2.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

HAI MACRINA!!! sa scoatem dansatoarele si ptr tine???

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Andreea, copilul meu vomita!!! Nu doar ii venea sa vomite!!! David voma numai daca vedea un alt copil ca mananca ceva ce nu ii place, sau daca vedea ceva ce ii se parea scarbos...De cate ori nu a vomat la restaurant...bietii oameni din preajma noastra.
Da' nu m-am lasat!! Il lasam sa vomite, isi facea damblaua, si incercam din nou!!!!
Acum, inca mai e silos, si ii mai vine sa vomite cand vede ceva ce nu ii convine, dar se abtine, si accepta sa manance chestii noi....
Nu trebuie sa il infometezi, doar sa ii oferi cat mai des....in fiecare zi...incepe cu o capsuna, si apoi introduci alte fructe pe rand!!!! O gura prima data, apoi inca una, a doua zi 2 guri...si tot asa!!!!

Ruxij, si David isi face temele luni in aftercare, dar mai avem temele la Imacs, si incerc sa ii dau cate o dictare la cuvintele de spelling in fiecare zi...hahaha....In rest...nu face teme decat lunea si inca o zi Imacs....Noi de acum o sa incepem sa stam in casa, ca se strica vremea hahaha....adica vin caldurile....pana se incalzeste piscina!!! Ca apoi stam numai in apa!!!!

Clara, ce pasionat e Bryce!!! hahaha!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Oana, hai sa nasti usor si cat mai repede

Sanzi si voi sunteti tare ocupati! Va descurcati f. bine zic eu.
Eu ma bucur ca mi-a venit Rocio inapoi (tineti minte ca eu am o studenta in gazda) si fi-miu nu mai sta la aftercare. Dar oricum ii placea si la aftercare. Macar nu mai platesc 200 pe luna si poate si pt el o fi mai confortabil sa vina acasa.

Voiam sa revin la mancare. Cand a aparut philip sa se planga de cum papa baietelul, m-am gandit ca poate noi cu discutiile astea despre mancare, care mai de care mai leguminosi si fructosi nu parem ca cele cu alaptarea-nazi de aduc in depresie pe cele ce nu alapteaza :)) Sper ca nu, ca mie chiar nu imi plac nici un fel de nazis, ca's prea la extrem. Mai pe mijloc ashea e mai sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Asaaa, sa va povestesc ce am mai facut. Mi-am mituit studentii cu cookies. Le-am dus cookies la ultima prezentare, au avut ei o serie de prezentari si azi fu ultima. Sa vedem dc. operatiunea asta imi va creste scorurile any

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxij

Asaaa, sa va povestesc ce am mai facut. Mi-am mituit studentii cu cookies. Le-am dus cookies la ultima prezentare, au avut ei o serie de prezentari si azi fu ultima. Sa vedem dc. operatiunea asta imi va creste scorurile any

Ruxij esti mortala si ta-re simpatica la Bianca merge cu brownies ca le tot aduce teachera ca rewards pentru una-alta si vad ca ccc copii sunt super incintati . Acu nu stiu ce succes o sa ai cu astia mari

Clara e un dragut Bryce cu ce pasiune si forta "cinta" el

PS si eu sper ca nu se supara nimeni de ce povesti insiraram noi cu mincarea ca nu ma laudam si nici nu vreau sa suparam pe nimeni. Stiu si eu cum e sa ai copil picky ca Bianca fu asa intre 10 luni si 3 ani de mi-a scos par alb. Plingeam la fiecare masa a ei si daca fortam o lingurita in plus varsa tot La 3 ani am renuntata pur si simplu sa ma mai lupt cu ea caci am vazut ca se dezvolta ok ... si apoi incet , incet s-a dat si ea la brazda. Acu maninca prea mult uneori LOL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB_AC spune:

Oana nastere usoara si bebe nazdravan si sanatos si mancacios si cum va doriti voi:)

Si eu merg la lista cu cupii care vomeaza. Baietul ii de groaza si-i aschie :((( L-oi da eu pe brazda.

Lia ha ha . La noi nu ma evalueaza nimeni, dar tot le aduc pain au chocolat la prezentarea de proiecte.:)) Ca stau pe acolo si se tot invart o zi intreaga ca sa afle tot ce au facut cei care au terminat. Mama ce foame faceam cand asteptam noi sa intram la oral :((

Noi facem lectii luni, miercuri si joi. In rest balet, inot, pian. Cu baletul si pianul insist eu, la inot singura isi face bagajul.

Mergi la inceput